Sa mai punem niste update-uri cu ultimele intalniri zic...
Va salut domnilor (si doamnelor)!
Cand incerca sa mai realizam si noi o ieseala ca intre consolisti?![]()
Salutare DeathWings... Pai, faceti si voi o propunere, si vedem cine poate veni. Eu cu siguranta voi face tot posibilul sa vin, cu cea mai mare placere.
P.S. Doar sa nu propuneti o intalnire la Shaworma din Dristor sau mai stiu eu ce nebunie![]()
Hehe, nici noi n-am mai fost de ceva vreme pe-acolo... so why not? Dar atentie, ca nu mai exista cel de pe Kogalniceanu... doar pe Academiei (La Castel).
Nu am stiut ca nu mai e cel de pe Kogalniceanu, dar mergem si la Academiei. Voie buna sa fie, restul vin de la sine
BTW de pe 25 pana pe 27 Mertie sunt in Bucuresti la cursuri. Iese cineva la bere? Are rost sa ma lungesc cu statul pana in weekend, poate ne putem intalni mai multi? Ce parere aveti?
djleo, eu de-abia joi pe seara pot sa dau un raspuns concret (pt. ca 27 Martie cade Vineri, si aveam ceva aranjat pt. atunci). Dar sper, fac tot posibilul sa vin. Apropos, unde vin? Ati stabilit un loc, ceva? Cine mai vine?
As prefera cineva din Bucuresti sa organizeze o mica intalnire din doua motive: unul se cunosc mai multi consolisti intre ei, si apoi eu nu as stii unde sa facem ceva, nu mai cunosc atat de bine Bucurestiul pentru ca s-a schimbat mult de cand am terminat aici scoala in 2002.
Pai, ati stabilit un loc, ceva? Uite, daca tot nu zic nimeni nimic... propun eu Vineri seara (ora 19:00) la Hanu Berarilor - Casa Oprea Soare. Dar trebuie sa va hotarati pana maine, ca de obicei e FULL, si trebuie neaparat rezervare. Deci cine vrea sa vina, sa anunte aici... si dupa vedem care face rezervare. Eu sper sa am un raspuns pana maine.
djleo666: si la mine e super mega complicat sa ajung azi. Trebuie neaparat Sambata sau Duminica... cel putin la mine sunt cam singurele zile in care sa pot "fugi" un pic. Sigur, puteti sa va intalniti voi... nu stati dupa mine. Sorry...
Cateva poze de la ultima intalnire. Scuze ca nu am poze cu toti... si cele pe care le am sunt in ceata (cam cum eram si eu dealtfel)
P.S. Poate trickz are poze mai interesante...
Bookmarks