Oferta este completa in acest moment, mai sunt doar 2-3 produse unde se fac modificari, vor fi 100 jocuri in total.
Oferta este completa in acest moment, mai sunt doar 2-3 produse unde se fac modificari, vor fi 100 jocuri in total.
Eu mi-am comandat Tomb Raider Trilogy in HD pt. PS3, la 69.90 lei (cu transport gratuit folosind codul CG) - un preț foarte bun.
Același joc (mai exact sunt 3 jocuri pe disc) pe ShopTo este �21.85 (cam 100 lei)+ transport, iar pe TheHut / Zavvi este puțin și mai scump, �29.85 (transport gratuit).
Am facut si eu comanda la Tomb Raider printre altele, niciunde nu am mai vazut un pret atat de bun. Bravo Gameshop![]()
Să sperăm că au destul bucăți să onoreze comenzile și mai ales de data asta să se proceseze comenzile �n ordinea �n care au fost efectuate!![]()
Mi-am facut si eu griji din cauza asta la promotia de 50% de acum cateva luni. Am primit tot ce am comandat. Foarte multumit am fost.
Graft - s-au facut promotii la articole unde avem stoc suficient ca sa se onoreze toate comenzile si voi insista sa se proceseze in ordinea in care au fost facute. Din ce vad in acest moment se vor onora toate in 2-3 zile.
Razvan daca am introdus codul discount de pe pagina principala a consolegames.ro voi beneficia de transport gratuit?
Am facut doua comenzi dar pe prima doresc sa o anulez asta se poate rezolva cand voi fi contactat telefonic nu?
Mersi anticipat pt. raspunsuri si felicitari pt. oferta.
Imi permit sa ma bag in seama fiindca am beneficiat si eu de servicu de transpot gratuit cu acel cod. Deci DA
La a doua intrebare, raspunsul e tot DA, poti anula comanda fara probleme si fara suparare in momentul confirmarii telefonice. Cel putin, asa a fost in cazul meu.
Caponescu - da si da.
SirAndrew - MK Kollector se va expedia maine.
pai la aia se refera ca cea de ps3 era cu probleme.
thx... si sa speram ca nu o sa avem aceiasi problema si cu L.A. Noire.![]()
Tocmai am păţit un lucru ciudat. M-a sunat o persoană de contact de la gameshop pentru o comandă la un joc de promo. Mi-am permis să o �ntreb de ediţia de colecţie de la MK pentru PS3 şi răspunsul a fost de-a dreptul ciudat. Personal, chiar am �ncredere �n ceea ce spune RvsS pe-aici dar e aiurea c�nd vorbeşti cu cineva de la aceeaşi companie şi-ţi spune o cu totul altă chestie. (numele persoanei de contact chiar nu l-am reţinut)
Bookmarks