mult off topic
muuuuuulllttttt
mai lasati omul in pace
o sa faca o poza mai detaliata cand ii va veni consola(dupa cum a mentionat)
atata tevatura degeaba
My current setup.. pana imi iau un televizor.. am destul spatiu in camera incat sa imi fac alt
"workstation" daca pun TV-u unde e PC-ul si consolele acum..
Sorry pentru calitatea pozelor, dar camera trista a iPhone-ului este singura optiune in momentul asta.. daca aveam casa in aer liber, in conditii de soare puternic, ieseau foarte bine.
Daca te uiti atent la covor ,observi ca sunt 2,584 centimetri intre birou si subwoofer
Frumos coltisor Pisboy
Pacat ca nu ai loc de un 42" pe acolo
Man, daca as avea bani, acum as fugi sa imi iau televizor.. Momentan ma joc pe 22'', si e foarte ok, pentru ca stau pe acelasi loc pe care stau la PC.. va veni si un televizor.. cand se fac si banii.. Totusi nu inteleg de ce ai zis ca nai putea sa te joci pe un ecran asa mic pe console.. nu e ca si cum se afiseaza ceva diferit decat la jocurile de pe PC (de exemplu)...
Deabia ieri l-am pus in pozitia asta.. pana acum statea orizontal, si imi ocupa jumate din birou. Il prefer asa, nu e ca si cum imi palace cum arata in orice pozitie (designul mi se pare net inferior celui de 360), si pana la urma e o bucata de plastic pe care ruleaza jocuri.. don't really care that much about it.
@Pisboy: Nice 360 casemod, cat te-a costat sa il aduci in stadiul asta?
Aaa,daca vreti sa vedeti ce inseamna camera mica (cca 3,8 L pe 2,5 l) si unde poate sa duca nebunia unuia pasionat de 3 ani de PS3 imi fac si eu curaj sa bag cateva poze
Va rog nu dati note![]()
Te rog, gaseste alt loc PS3-ului... Saracul sta atat de stingher in acel colt, parca e uitat de lume.![]()
Pune man PS3 ala undeva sus,in picioare ca ocupa mai putin loc,pentru ca acolo jos,se strange tot praful.Pls do that.
Uite il poti pune in dreapta monitorului sau il locul centralului de la Z5500,ca ai loc.
Nu inteleg ce intelegi tu din sunetul de la Z5500,pentru ca sunt cam una langa alta boxele alea.![]()
Bravo ca te descurci in coltisorul tau mic.
Iti dau o sugestie care iti poate rezolva din problemele cu spatiul.
Pune TV-ul pe peretele cu calculatorul, prins pe perete, chiar daca e mai sus, poti sa il fixezi sa fie inclinat in fata sa poti sa il vezi corect si de la inaltime mai mica, in cazul tau de pe pat.
Iar sunetul pui diful frontal mare sub TV prins tot pe perete, iar celelalte 2 frontale pe marginile tv-ului, tot pe perete.
Daca vrei poti sa te uiti la poza mea care e pusa mai la inceputul thread-ului, cam asa e la mine si e ok.
In felul asta poti sa pui pretiosul PS3 unde se cuvine, sus pe piedestal.
Bookmarks