Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 76 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 ... LastLast
Results 521 to 540 of 1512

Thread: Action Figures

1. #521 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Yeeeeey! ms mult Bodo..eficient ca in totdeauna acum se pare ca am aflat si ce ii lipseste alui meu. pelerina aia si o banda de plastic de la mana "metalica"... si standul..poate gasesc pe undeva ceva asemanator. voua va place af-ul?

e si pe ebay unul..ma gandeam ca nu mai sunt.
    http://cgi.ebay.co.uk/Ultima-Online-...d=p3286.c0.m14

---------- Post added 05-10-2009 at 11:45 PM ----------

poate e cineva interesat de cel postat de mine...il dau sa zicem la vreo 40 lei.mai pun niste poze daca vrea cineva..trimit oriunde . pun jumate din banii de transport in cutie

---------- Post added 06-10-2009 at 11:45 AM ----------

cine vinde niste af-uri WOW?? pm me pls cu charul si pretul..daca e cineva pe aici

2. #522 SP
    Junior Member Aleq_purakless's Avatar

salut

M-am hotarat sa postez si eu cateva poze cu colectia mea
    Attached Images Attached Images adrian-sept-2009-091.jpg adrian-sept-2009-101.jpg adrian-sept-2009-098.jpg adrian-sept-2009-104.jpg adrian-sept-2009-096.jpg adrian-sept-2009-094.jpg

3. #523 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

4. #524 SP
    Junior Member Aleq_purakless's Avatar
    pentru BoDoPsX- am postat si eu poze cu figurina mea Eddie de la Iron Mayden( am vazut ca asti oarecum fan) l-am luat de la un magazin cu orice proddu 3,9 lei. m-a costat 5 lei acum 2 ani si e de la NECA!!! pe bune! eu mi-am dat seama pe ce am pus mana abia anul trecut cand am descoperit acest forum!

more
    Attached Images Attached Images adrian-sept-2009-109.jpg adrian-sept-2009-105.jpg adrian-sept-2009-112.jpg adrian-sept-2009-110.jpg adrian-sept-2009-108.jpg adrian-sept-2009-107.jpg adrian-sept-2009-092.jpg adrian-sept-2009-093.jpg adrian-sept-2009-095.jpg adrian-sept-2009-097.jpg adrian-sept-2009-099.jpg adrian-sept-2009-103.jpg

5. #525 SP
    Senior Member Khan's Avatar

6. #526 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleq_purakless View Post
    pentru BoDoPsX- am postat si eu poze cu figurina mea Eddie de la Iron Mayden( am vazut ca asti oarecum fan) l-am luat de la un magazin cu orice proddu 3,9 lei. m-a costat 5 lei acum 2 ani si e de la NECA!!! pe bune! eu mi-am dat seama pe ce am pus mana abia anul trecut cand am descoperit acest forum!

more
    hehe super tare man. aia da afacere

7. #527 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Movie Sci-Fi Cult TV Pop Comics Toys Action Figures Posters Calendars Games Graphic Novels Collectibles Memorabilia Sunt din UK si vad ca trimit in RO. I-a incercat cineva? Ma mananca degetele

8. #528 SP
    Member Skaar's Avatar
    In curand apar noile action figures din "gears of war" pe play.com
    www.necaonline.com || National Entertainment Collectibles Association, Inc.

9. #529 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    si nu numai pe play.com

10. #530 SP
    Member Imouthes's Avatar

Dragoni

Hello. M-a prins si pe mine microbul ...

Intrucat m-am orientat spre dragonii lui McFarlane, caut posesori (in special a celor din seria 5 - mi se pare mie, sau sunt cei mai impresionanti - viitoarea pe lista), pentru eventuale sfaturi ... Intr-o saptamana pot impartasii si eu impresii despre seria 7 (4 buc) si unul din seria 8.

11. #531 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    ebay.co.uk "ruleaza" in materie de dragoni mcfarlane..gasesti cred toti dragonii, singurul minus cred ca poate fi pretul, care cu transport ajunge pe la vreo 55 lire...sau sa iti spuna Bodo daca gresesc..

12. #532 SP
    Member kaoru's Avatar
    Si colectia mea >> aici este galeria cu fiecare figurina >>colectia mea de figurine<<

si o imagine cu totul.

13. #533 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    ebay.co.uk "ruleaza" in materie de dragoni mcfarlane..gasesti cred toti dragonii, singurul minus cred ca poate fi pretul, care cu transport ajunge pe la vreo 55 lire...sau sa iti spuna Bodo daca gresesc..
    Stiu. Primele 5 buc de acolo i-am comandat, numai ca de acum incolo vreau sa comand 1-2, si ma interesa care ar fi cei mai spectaculosi, as vrea sa-i iau din primele comenzi ... Oricum pana la sf. anului mi-am propus sa-mi iau seria 5+6+7+8 (aproximativ 18 buc)

14. #534 SP
    Member kaoru's Avatar
    Si cele mai noi achizitii de ieri - cu ocazia Nijikon 2009

Tidus - din Dissidia (originally FFX)

GUTZ - din Berserk

Caska - Berserk

The Skull Knight - Berserk

Izuru Kira - Bleach

15. #535 SP
    Junior Member Impaler's Avatar
    da, a fost Nijikon 2009, unde ne-am bagat coada dupa o perioada de inactivitate sa testam apele. Kaoru, ma bucur ca ti-au placut mini-urile din Berserk si figurinele din FF, aproape au zburat de pe raft. S-au confirmat o gramada de chestii dar mai ales faptul ca in Romania exista consumatori de asa ceva, o veste foarte buna pentru noi.

Privind de la standul nostru zona de gaming care s-a aflat la parter nu am putut sa nu ma gandesc la cum ar arata si cum ar fi primit un eveniment axat pe gaming de aceeasi amploare. Poate pe un alt thread, am putea sa ne aratam dorinta si ca am fi dispusi sa sprinjinim prin donatii , logistica sau voluntariat organizarea unui asemenea eveniment in Bucuresti.

getting back on topic, reactia oamenilor care s-au trezit in fata unui mare de figurine a fost un deliciu, am vazut persoane care au petrecut 45 de minute studiind in detaliu fiecare figurina, facand poze. Si la noi se poate.

16. #536 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    @kaoru: Pe viitor foloseste, te rog, sistemul de attach al forumului.

17. #537 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by Imouthes View Post
    Stiu. Primele 5 buc de acolo i-am comandat, numai ca de acum incolo vreau sa comand 1-2, si ma interesa care ar fi cei mai spectaculosi, as vrea sa-i iau din primele comenzi ... Oricum pana la sf. anului mi-am propus sa-mi iau seria 5+6+7+8 (aproximativ 18 buc)
    Sunt foarte frumosi dragonii, eu am 4 in total, insa intentionez sa mai iau cativa. Eu am o pasiune pentru deosebita pentru dragons, wyverns, cockatrice, basilisks si alte oratanii similare. Am dezvoltat aceasta pasiune in momentul in care am strudiat, acum cativa ani, heradica medievala. Asteptam cu interes pozele cu dragonii tai, cand o sa soseasca. Cheers!

18. #538 SP
    Member kaoru's Avatar
    Quote Originally Posted by Impaler View Post
    da, a fost Nijikon 2009, unde ne-am bagat coada dupa o perioada de inactivitate sa testam apele. Kaoru, ma bucur ca ti-au placut mini-urile din Berserk si figurinele din FF, aproape au zburat de pe raft. S-au confirmat o gramada de chestii dar mai ales faptul ca in Romania exista consumatori de asa ceva, o veste foarte buna pentru noi.

Privind de la standul nostru zona de gaming care s-a aflat la parter nu am putut sa nu ma gandesc la cum ar arata si cum ar fi primit un eveniment axat pe gaming de aceeasi amploare. Poate pe un alt thread, am putea sa ne aratam dorinta si ca am fi dispusi sa sprinjinim prin donatii , logistica sau voluntariat organizarea unui asemenea eveniment in Bucuresti.

getting back on topic, reactia oamenilor care s-au trezit in fata unui mare de figurine a fost un deliciu, am vazut persoane care au petrecut 45 de minute studiind in detaliu fiecare figurina, facand poze. Si la noi se poate.

Hehe. Thanks Impaler!
    A fost impresionant. Ma bucur tare ca a avut asa un succes - sa inceapa sa se miste mai bine si in Ro - ca suntem o gramada carora le plac figurinele si am cumpara. Ati fost geniali - way to go.
    Nu stiam ca esti si aici pe forum Glad to see you. Poate ceva attachments cu poze cu standul de la Nijikon 2009 ar fi faine daca poti.
    Cat despre o conventie gaming - de ce nu - cred dca ar avea un succes imens.

19. #539 SP
    Junior Member Impaler's Avatar
    Am ajuns la Nijikon 2009 . Iata cu ce ne-am dus. All in all a fost un weekend f tare, unde am intalnit si am vorbit cu oameni cu aceleasi pasiuni ca si mine.Mi-a placut la nebunie.

P.S. As putea sa pun si niste poze din zona de gaming pe console amenajata acolo care a fost extrem de populara.
    Attached Images Attached Images stand-af-1.jpg stand-af6.jpg stand-af5.jpg stand-af3.jpg stand-af4.jpg stand-af2.jpg stand-af.jpg premiu-tombola-af.jpg premiant-af.jpg

20. #540 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Good job Impaler ! Tineti-o tot asa, ca e de bine. Mai ales ca ati reusit sa scadeti si preturile la figurine

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 76 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks