Illuminados Monks arata foarte bine![]()
Am promis candva o fotografie de grup. Calitatea fotografiei lasa de dorit, stiu, deasemenea si fundalul. Deocamdata am grupat figurinele McFarlane military. Din grup lipsesc 3 figurine, care nu erau acasa astazi, dar au fost prezentate intr-un post anterior. Voi incerca sa fac alte cateva scene cu celelalte figurine grupate pe teme: Predator/Alien, Spawn, Halo etc. Poate intre timp va aparea si un aparat mai de Doamne-ajuta!
Mo, verifică astea și scoate cașcavalul de sub saltea.
Marcus Fenix / Collectible Bust - Sideshow Collectibles
Locust Drone / Maquette - Sideshow Collectibles
Lancer Assault Rifle / Prop Replica - Sideshow Collectibles
War and Ruin Statue / $249.99
De aici.
250$ m-a costat cu totul
Mai am si backdrop-ul care e genial, dar trebuie sa mai tai nitel din el ca sa-i fac loc in raft.
Deci el a costat aproximativ $230/40 cu tot cu shipping spre RO si ai platit doar $10 pentru taxe la noi in Ro?Intreb pentru ca mi-am mai comandat niste chestii pe adresa mea si sa imi pregatesc portofelul
![]()
Bun atunci ,merci!
---------- Post added 13-08-2011 at 02:18 AM ----------
Si inca o intrebare,tu l-ai luat dupa sideshowtoys.com sau dupa alt site?![]()
Salutare,unde as putea gasi si eu Batmobilul lui Batsy?
De preferat aici in tara sau din UK?
Cam pe la ce preturi se invart?
Multumesc anticipat!
Care Batmobile, gigele ? Sunt sute de Batmobiluri produse de sute de producatori si se invart de la 3 $ (breloc) la 3 milioane $ (the real thing).
Si nu imi spune "ala din film" fiindca sunt 5 in film. Iar fiecare a fost facut de einshpe mii de producatori diferiti. Deci, fi mai specific, jucarii cu diferite Batmobile-uri din filme, desene, comics se tot fabrica din 1942 incoace.
Deci in primul rand salut,in al doilea rand nu sunt gigel cu tine,in al treilea rand m-ar interesa batmobilul din primul film dar sunt interesat si de celalalte batmobile.
As dori sa stiu daca se pot gasi in tara la noi magazine specializate in acest gen.
Si te rog frumos sa te abtii de la comentarii inutile de tipul:"gigele",pentru ca nu suntem prieteni pentru a ne putea trage de sireturi!
Stima!
E clar...
Ma scuzati, credeam ca e un forum de tineret, si cum toti se vorbesc la per-tu, ne permitem, nu stiam ca sunt exceptii. Sau ca "gigele" e un comentariu inutil". Puteam bine emrsi sa zic "prietene". Nici asa nu e bine ? Tre sa bem 4-5 beri inainte de a dsicuta pe forum ? Ma rog, fac abstractie de comentariul tau.
Nu exista magazine specializate la noi. Cel mai bun din primul film (care de fapt este al doilea, primul fiind in 1966, dar nu imi permit sa va corectez direct) este facut de Hot Wheels. De fapt, a fsot in 2003. Dupa aceea au scos o varianta cu o culoare mai spre gri si partile metalice galbene. Din pacate nu puteti gasi in Romania, decat pe eBay. Varianta din 2003 inca se mai gaseste cu putina rabdare si cautari constante pe eBay. E in marime 1/18 si valoreaza in jur de 100 $ cu tot cu taxe postale.
Sper ca am fsot destul de diplomat in exprimare !
Uite aici : Batmobile Prop Replica - Sideshow Collectibles
Bookmarks