Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 57 of 76 FirstFirst ... 7 47 55 56 57 58 59 67 ... LastLast
Results 1,121 to 1,140 of 1512

Thread: Action Figures

1. #1121 SP
    Member theSrN's Avatar
    Illuminados Monks arata foarte bine

2. #1122 SP
    Junior Member Gowron's Avatar
    Am promis candva o fotografie de grup. Calitatea fotografiei lasa de dorit, stiu, deasemenea si fundalul . Deocamdata am grupat figurinele McFarlane military. Din grup lipsesc 3 figurine, care nu erau acasa astazi, dar au fost prezentate intr-un post anterior. Voi incerca sa fac alte cateva scene cu celelalte figurine grupate pe teme: Predator/Alien, Spawn, Halo etc. Poate intre timp va aparea si un aparat mai de Doamne-ajuta!
    Attached Images Attached Images im000358.jpg im000355a.jpg im000359a.jpg

3. #1123 SP
    Teraflops Graft's Avatar

4. #1124 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

5. #1125 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    War and Ruin Statue / $249.99

De aici.
    Attached Images Attached Images retail-image.jpg

6. #1126 SP
    Member viezure's Avatar
    Sweeney Todd is here
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg

7. #1127 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Sweeney Todd is here
    Super tare!Cat ai platit la vama si cat a costat in total?Trimite-mi un pm te rog

8. #1128 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by iPaul View Post
    Super tare!Cat ai platit la vama si cat a costat in total?Trimite-mi un pm te rog
    Dar de ce pe PM? Lasa sa stie tot poporul... ca doar e un hobby expensive

9. #1129 SP
    Member viezure's Avatar
    250$ m-a costat cu totul

Mai am si backdrop-ul care e genial, dar trebuie sa mai tai nitel din el ca sa-i fac loc in raft.

10. #1130 SP
    Deci el a costat aproximativ $230/40 cu tot cu shipping spre RO si ai platit doar $10 pentru taxe la noi in Ro ?Intreb pentru ca mi-am mai comandat niste chestii pe adresa mea si sa imi pregatesc portofelul

11. #1131 SP
    Member viezure's Avatar
    Ceva de genul

12. #1132 SP
    Bun atunci ,merci!

---------- Post added 13-08-2011 at 02:18 AM ----------

Si inca o intrebare,tu l-ai luat dupa sideshowtoys.com sau dupa alt site?

13. #1133 SP
    Member viezure's Avatar
    Ebay.

14. #1134 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Salutare,unde as putea gasi si eu Batmobilul lui Batsy?

De preferat aici in tara sau din UK?

Cam pe la ce preturi se invart?

Multumesc anticipat!

15. #1135 SP
    Member Legolas13's Avatar
    Care Batmobile, gigele ? Sunt sute de Batmobiluri produse de sute de producatori si se invart de la 3 $ (breloc) la 3 milioane $ (the real thing).

Si nu imi spune "ala din film" fiindca sunt 5 in film. Iar fiecare a fost facut de einshpe mii de producatori diferiti. Deci, fi mai specific, jucarii cu diferite Batmobile-uri din filme, desene, comics se tot fabrica din 1942 incoace.

16. #1136 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by Legolas13 View Post
    Care Batmobile, gigele ? Sunt sute de Batmobiluri produse de sute de producatori si se invart de la 3 $ (breloc) la 3 milioane $ (the real thing).

Si nu imi spune "ala din film" fiindca sunt 5 in film. Iar fiecare a fost facut de einshpe mii de producatori diferiti. Deci, fi mai specific, jucarii cu diferite Batmobile-uri din filme, desene, comics se tot fabrica din 1942 incoace.

Deci in primul rand salut,in al doilea rand nu sunt gigel cu tine,in al treilea rand m-ar interesa batmobilul din primul film dar sunt interesat si de celalalte batmobile.

As dori sa stiu daca se pot gasi in tara la noi magazine specializate in acest gen.

Si te rog frumos sa te abtii de la comentarii inutile de tipul:"gigele",pentru ca nu suntem prieteni pentru a ne putea trage de sireturi!

Stima!

17. #1137 SP
    E clar...

Ma scuzati, credeam ca e un forum de tineret, si cum toti se vorbesc la per-tu, ne permitem, nu stiam ca sunt exceptii. Sau ca "gigele" e un comentariu inutil". Puteam bine emrsi sa zic "prietene". Nici asa nu e bine ? Tre sa bem 4-5 beri inainte de a dsicuta pe forum ? Ma rog, fac abstractie de comentariul tau.

Nu exista magazine specializate la noi. Cel mai bun din primul film (care de fapt este al doilea, primul fiind in 1966, dar nu imi permit sa va corectez direct) este facut de Hot Wheels. De fapt, a fsot in 2003. Dupa aceea au scos o varianta cu o culoare mai spre gri si partile metalice galbene. Din pacate nu puteti gasi in Romania, decat pe eBay. Varianta din 2003 inca se mai gaseste cu putina rabdare si cautari constante pe eBay. E in marime 1/18 si valoreaza in jur de 100 $ cu tot cu taxe postale.

Sper ca am fsot destul de diplomat in exprimare !

18. #1138 SP
    Member viezure's Avatar
    New pics, he's awesome
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 8.jpg 9.jpg

19. #1139 SP
    Magnific !!!!

20. #1140 SP
    Quote Originally Posted by FallouT View Post
    Salutare,unde as putea gasi si eu Batmobilul lui Batsy?

De preferat aici in tara sau din UK?

Cam pe la ce preturi se invart?

Multumesc anticipat!
    Uite aici : Batmobile Prop Replica - Sideshow Collectibles

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 57 of 76 FirstFirst ... 7 47 55 56 57 58 59 67 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks