Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 194 of 381 FirstFirst ... 94 144 184 192 193 194 195 196 204 244 294 ... LastLast
Results 3,861 to 3,880 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #3861 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    i-am intrebat pe twitter si FB de ce nu mai trimit
    daca e din cauza "chilotilor" suntem chiar penibili...

2. #3862 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Daca Romania era o afacere buna pentru ei cu siguranta nu se opinteau in niste chiloti, sa fim seriosi. Or avea alte motive...cumparaturi cu carduri clonate/furate...etc
    Am intrebat si eu pe twitter sa vedem ce spun

3. #3863 SP
    Junior Member dragoszontara's Avatar
    Faptul ca ei au o eroare de sistem nu inseamna ca trebuie sa abuzam.
    Trebuie sa renuntam la mentalitatile astea, ca altfel noi avem de pierdut.
    Mai sunt persoane care au primit colete si i-au anuntat ca nu le-au ajuns si au primit si banii inapoi. Deci, de aici trageti voi concluziile.

4. #3864 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Salutare baieti o intrebare cat este transportul pe shopto? :-s

5. #3865 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    4 euro

6. #3866 SP
    Quote Originally Posted by dragoszontara View Post
    Mai sunt persoane care au primit colete si i-au anuntat ca nu le-au ajuns si au primit si banii inapoi. Deci, de aici trageti voi concluziile.
    Asta da motiv, unde pierderile pot fi si de 20-50 lire / comanda...nu 5 lire reducere la o comanda la care adaosul e tot pe atat.

7. #3867 SP
    bine ca mi-a dat acum mail sendit:

8. #3868 SP
    intreaba-i cum poti folosi acel cod! este dreptul tau pana la urma..poate te baga la exclusive members

9. #3869 SP
    le-am raspuns:

thanks, but sadly you don't ship to Romania anymore, so i can't use your code.

i'm going to shopto.net instead.

have a good bussiness!

10. #3870 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Vad ca aici suntem in lista
    http://www.thehut.com/articles/inter...-delivery.list
    Incercati de pe base.com
    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

11. #3871 SP
    au uitat sa updateze lista aia.

ban-ul a intrat in vigoare ieri la pranz

We deliver to addresses both inside the UK and outside the UK with the exception of the below countries.
    Brazil
    Argentina
    Mexico
    Pakistan
    Romania
    TheHut.com Help - Which countries do you deliver to?
    Last update: 2012-05-22 15:37

si oricum cand vrei sa platesti nu mai poti selecta romania ca destinatie.
    thanks agaricilor care s-au calicit la un colet.

12. #3872 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    apropo de tepe....ce tepe se puteau da? daca au o eroare de sistem nu sunt de vina Romanii, si oricum nu faceau dispatch fara sa traga banii in cont! deci???
    Vedeti, asta e mentalitatea care ne caracterizeaza ! Sa fim seriosi, hai sa nu mai avem pretentii sa fim respectati. Devenim penibili deja cerand asta, pe cand noi avem un comportament adecvat hotilor.
    Suntem facuti "tigani" in occident? Pai asta suntem, de fapt...
    Aia ne expulzeaza din tarile lor, saiturile au inceput sa ne inchida usa in nas. Dar noi o tinem langa intr-un acelas imn: "Hai la lupta cea mare, hot cu hot sa ne unim".
    Ne mai si invatam unii pe ceilalti cum sa 'profitam' de o situatie pt. a insela pe altul. Si mai si bravam cu asta !!!

Las' ca asa ne trebuie, acu sa scoatem un ban gramada din buzunar.
    Am vrut sa-mi iau Assassin's Creed: Revelations de pe thehut, 12,50lire.
    Pe ShopTo e vreo 20lire, plus costuri de transport mai mari.

13. #3873 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Base.com 1,78 � transport
    Simplygames.com 2,50 �

14. #3874 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Se exagerează, majoritatea suntem oameni serioşi, problema e ca in general nu avem curajul sa ii scoatem in fata pe acei putini,ca deh nu suntem nici "tradatori".Oricum suntem o naţie ciudata, asta ca sa fiu diplomat,am vz si cu scandările �mpotriva regimului...toti macaneau dar majoritatea au stat la căldurică, avem ce meritam iar ce merităm e un preşedinte ca Dan Diaconescu si in loc de tvr,otv.Din pacate suntem lasi si din comoditate preferam sa inchidem ochii.

15. #3875 SP
    Vorbiti aiurea acum, nici nu stiti despre ce este vorba si faceti critici si remarci. Acum toti va legati de chilotii aia probabil, si in afara de "initiator" nu stiu daca si-a mai cumparat cineva vreun joc folosindu-se de acel glitch.
    Putem si eu sa o fac insa m-am razgandit in ultimul moment si am anulat toata comanda care primise dispatch, de mi-au dat mesaj ca n-o mai pot anula, insa am cerut in mod express anularea comenzii, fiindca le-as fi trimis-o inapoi oricum!

Intai sa primim un raspuns oficial dupa care sa va ridicati la acuzatii nefondate! ce sa spun, din cauza unei perechi de chiloti nu mai poate comanda Romania din reteaua HUT

16. #3876 SP
    Member Xristina's Avatar
    Asta e o problema de discriminare, nu s-a schimbat nimic intr-o zi in legislatia din .ro cu privire la transport. Ce este si mai deranjant este ca ei au facut asta fara sa informeze clientul, sigur exista prin legislatia europeana o chestie de genul asta care sa interzica un astfel de comportament.

17. #3877 SP
    ce comportament? cred ca au libertatea de a-si alege unde isi livreaza produsele.

18. #3878 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Xristina View Post
    Asta e o problema de discriminare, nu s-a schimbat nimic intr-o zi in legislatia din .ro cu privire la transport. Ce este si mai deranjant este ca ei au facut asta fara sa informeze clientul, sigur exista prin legislatia europeana o chestie de genul asta care sa interzica un astfel de comportament.
    nu ai dreptate...iti dau un exemplu,restaurantele au dreptul sa isi aleaga clientela,asa si ei

19. #3879 SP
    Member Xristina's Avatar
    Da, dar vezi tu la restaurant imi si zic de ce, nu imi trantesc nu va servesc ca asa vrea muschiul meu

20. #3880 SP
    devenim offtopic. sa asteptam totusi poate apare un raspuns oficial si vedem dupa...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.