i-am intrebat pe twitter si FB de ce nu mai trimit
daca e din cauza "chilotilor" suntem chiar penibili...
i-am intrebat pe twitter si FB de ce nu mai trimit
daca e din cauza "chilotilor" suntem chiar penibili...
Daca Romania era o afacere buna pentru ei cu siguranta nu se opinteau in niste chiloti, sa fim seriosi. Or avea alte motive...cumparaturi cu carduri clonate/furate...etc
Am intrebat si eu pe twitter sa vedem ce spun
Faptul ca ei au o eroare de sistem nu inseamna ca trebuie sa abuzam.
Trebuie sa renuntam la mentalitatile astea, ca altfel noi avem de pierdut.
Mai sunt persoane care au primit colete si i-au anuntat ca nu le-au ajuns si au primit si banii inapoi. Deci, de aici trageti voi concluziile.
intreaba-i cum poti folosi acel cod! este dreptul tau pana la urma..poate te baga la exclusive members![]()
le-am raspuns:
thanks, but sadly you don't ship to Romania anymore, so i can't use your code.
i'm going to shopto.net instead.
have a good bussiness!
Vad ca aici suntem in lista
http://www.thehut.com/articles/inter...-delivery.list
Incercati de pe base.com
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
au uitat sa updateze lista aia.
ban-ul a intrat in vigoare ieri la pranz
We deliver to addresses both inside the UK and outside the UK with the exception of the below countries.
Brazil
Argentina
Mexico
Pakistan
Romania
TheHut.com Help - Which countries do you deliver to?
Last update: 2012-05-22 15:37
si oricum cand vrei sa platesti nu mai poti selecta romania ca destinatie.
thanks agaricilor care s-au calicit la un colet.
Vedeti, asta e mentalitatea care ne caracterizeaza ! Sa fim seriosi, hai sa nu mai avem pretentii sa fim respectati. Devenim penibili deja cerand asta, pe cand noi avem un comportament adecvat hotilor.
Suntem facuti "tigani" in occident? Pai asta suntem, de fapt...
Aia ne expulzeaza din tarile lor, saiturile au inceput sa ne inchida usa in nas. Dar noi o tinem langa intr-un acelas imn: "Hai la lupta cea mare, hot cu hot sa ne unim".
Ne mai si invatam unii pe ceilalti cum sa 'profitam' de o situatie pt. a insela pe altul. Si mai si bravam cu asta !!!
Las' ca asa ne trebuie, acu sa scoatem un ban gramada din buzunar.
Am vrut sa-mi iau Assassin's Creed: Revelations de pe thehut, 12,50lire.
Pe ShopTo e vreo 20lire, plus costuri de transport mai mari.![]()
Se exagerează, majoritatea suntem oameni serioşi, problema e ca in general nu avem curajul sa ii scoatem in fata pe acei putini,ca deh nu suntem nici "tradatori".Oricum suntem o naţie ciudata, asta ca sa fiu diplomat,am vz si cu scandările �mpotriva regimului...toti macaneau dar majoritatea au stat la căldurică, avem ce meritam iar ce merităm e un preşedinte ca Dan Diaconescu si in loc de tvr,otv.Din pacate suntem lasi si din comoditate preferam sa inchidem ochii.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Vorbiti aiurea acum, nici nu stiti despre ce este vorba si faceti critici si remarci. Acum toti va legati de chilotii aia probabil, si in afara de "initiator" nu stiu daca si-a mai cumparat cineva vreun joc folosindu-se de acel glitch.
Putem si eu sa o fac insa m-am razgandit in ultimul moment si am anulat toata comanda care primise dispatch, de mi-au dat mesaj ca n-o mai pot anula, insa am cerut in mod express anularea comenzii, fiindca le-as fi trimis-o inapoi oricum!
Intai sa primim un raspuns oficial dupa care sa va ridicati la acuzatii nefondate! ce sa spun, din cauza unei perechi de chiloti nu mai poate comanda Romania din reteaua HUT![]()
Asta e o problema de discriminare, nu s-a schimbat nimic intr-o zi in legislatia din .ro cu privire la transport. Ce este si mai deranjant este ca ei au facut asta fara sa informeze clientul, sigur exista prin legislatia europeana o chestie de genul asta care sa interzica un astfel de comportament.
Da, dar vezi tu la restaurant imi si zic de ce, nu imi trantesc nu va servesc ca asa vrea muschiul meu![]()
Bookmarks