Suna-i iar si spune-le clar ca daca nu esti contactat de service astazi faci reclamatie la ANPC. Eventual trimite-le si email sa ai ca dovada ca i-ai contactat. Ei pot nega faptul ca ai vb. cu ei la tel.
Suna-i iar si spune-le clar ca daca nu esti contactat de service astazi faci reclamatie la ANPC. Eventual trimite-le si email sa ai ca dovada ca i-ai contactat. Ei pot nega faptul ca ai vb. cu ei la tel.
Acum le-am trimis si un mesaj prin site-ul pcfun, maine dimineata completez frumos formularul de declaratie de la ANPC daca tot nu ma baga in seama. Merci Andrei.
Ascultati ce va spun eu, garantia extra e apa de ploaie. Sunt niste termeni in acea extra garantie care nu se respecta. Platiti degeaba, n-o faceti.
Vizavi de angajatii Altex si atitudinea lor, e normal sa fie demotivati, din moment ce sunt platiti cu ~ 700 RON pe luna. (ca sa fac o comparatie cruda, au salariul cam cat 3 jocuri de PS4).
Pe de alta parte, au fost instiintati inca de la inceput asupra salariului si au acceptat sa lucreze pt banii astia, asa ca ar trebui sa-si faca treaba.
Oricum ar fi, asta e firea umana, nu poti angaja oameni pe cateva sute de lei, si sa ai pretentii sa se poarte ca niste profesionisti. Profesionistii nu vor lucra pe o mizerie de salariu..
Intelegem asta , pretentiile si exigentele noastre sunt adresate Altex nu individual angajatilor lor , ei isi asuma responsabilitatea pentru ce angajeaza acolo. Eu unul am pretentii, inca mari , de la o firma cu o cifra de afaceri considerabila nu de la lucratorii lor indiferent pe cati lei lucreaza ei , nu ii forteaza nimeni sa lucreze acolo si daca tot lucreaza in tricoul galben pot sa o faca si decent .
Da, dar fara ajutor din partea firmei Fit Distribution, sunt jenanti, veci nu o sa mai cumpar nimic de la ei, nici macar daca este garantia la ei. Am trimis mesaj celor de la Playstation Romania, care mi-au spus sa sun la Servskills, unde a fost foarte prompta tipa de la relatii cu clientii, i-am explicat ce are consola, a trimis curier si a plecat ieri. Acum astept![]()
Garantie extra se numeste defapt garantie all inclusive pe care o poti face pe 2, 3 sau 4 ani. Sunt insa niste termeni in aceasta garantie care nunse respecta. Nu fac reclama, mai multe gasesti pe site la flanco.
Care termeni nu se respecta? Stii ceva concret sau e doar o presupunere?
Eu oricum imi fac la televizor si daca vor fi probleme, sunt sigur ca le voi rezolva.
Nopeideea e ca nu se merita. Bani aruncati. In fine, faceti cum doriti.
PS. Locuiesc intr-un oras unde s-au facut cele mai multe garantii all inclusive din tara si stiu ce vorbesc.
Daca tot ne spui ca nu e buna garantia de ce nu ne spui care sunt termenii aia păcătoși? E mai simplu când aduci argumente intr-o discuție. Se poate muta discuția in alta parte dacă deranjam pe cineva![]()
Noi vorbeam de console aici...Eu cand am avut probleme cu o consola PS3 au strambat din nas dar s-a rezolvat in 5 zile, mi-au dat alta
Bookmarks