Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 304 of 381 FirstFirst ... 204 254 294 302 303 304 305 306 314 354 ... LastLast
Results 6,061 to 6,080 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #6061 SP
    Member AndreiChirita's Avatar
    Suna-i iar si spune-le clar ca daca nu esti contactat de service astazi faci reclamatie la ANPC. Eventual trimite-le si email sa ai ca dovada ca i-ai contactat. Ei pot nega faptul ca ai vb. cu ei la tel.

2. #6062 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Acum le-am trimis si un mesaj prin site-ul pcfun, maine dimineata completez frumos formularul de declaratie de la ANPC daca tot nu ma baga in seama. Merci Andrei.

3. #6063 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mai bine garantie extra pt. 4 ani

4. #6064 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Ascultati ce va spun eu, garantia extra e apa de ploaie. Sunt niste termeni in acea extra garantie care nu se respecta. Platiti degeaba, n-o faceti.

5. #6065 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Ştie cineva ce implică garanţia extra ? Şi eu sunt curios de opţiunea asta.

6. #6066 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Ascultati ce va spun eu, garantia extra e apa de ploaie. Sunt niste termeni in acea extra garantie care nu se respecta. Platiti degeaba, n-o faceti.
    Cu tot respectul, vorbești prostii

7. #6067 SP
    Junior Member cmalanciuc's Avatar
    Vizavi de angajatii Altex si atitudinea lor, e normal sa fie demotivati, din moment ce sunt platiti cu ~ 700 RON pe luna. (ca sa fac o comparatie cruda, au salariul cam cat 3 jocuri de PS4).
    Pe de alta parte, au fost instiintati inca de la inceput asupra salariului si au acceptat sa lucreze pt banii astia, asa ca ar trebui sa-si faca treaba.
    Oricum ar fi, asta e firea umana, nu poti angaja oameni pe cateva sute de lei, si sa ai pretentii sa se poarte ca niste profesionisti. Profesionistii nu vor lucra pe o mizerie de salariu..

8. #6068 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    Intelegem asta , pretentiile si exigentele noastre sunt adresate Altex nu individual angajatilor lor , ei isi asuma responsabilitatea pentru ce angajeaza acolo. Eu unul am pretentii, inca mari , de la o firma cu o cifra de afaceri considerabila nu de la lucratorii lor indiferent pe cati lei lucreaza ei , nu ii forteaza nimeni sa lucreze acolo si daca tot lucreaza in tricoul galben pot sa o faca si decent .

9. #6069 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    @Uziwood ai rezolvat ceva?

10. #6070 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Cu tot respectul, vorbești prostii
    Cu tot respectul, i work there...

11. #6071 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Ce înseamnă garanţie extra ?

12. #6072 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Da, dar fara ajutor din partea firmei Fit Distribution, sunt jenanti, veci nu o sa mai cumpar nimic de la ei, nici macar daca este garantia la ei. Am trimis mesaj celor de la Playstation Romania, care mi-au spus sa sun la Servskills, unde a fost foarte prompta tipa de la relatii cu clientii, i-am explicat ce are consola, a trimis curier si a plecat ieri. Acum astept

13. #6073 SP
    Garantie extra se numeste defapt garantie all inclusive pe care o poti face pe 2, 3 sau 4 ani. Sunt insa niste termeni in aceasta garantie care nunse respecta. Nu fac reclama, mai multe gasesti pe site la flanco.

14. #6074 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Care termeni nu se respecta? Stii ceva concret sau e doar o presupunere?

Eu oricum imi fac la televizor si daca vor fi probleme, sunt sigur ca le voi rezolva.

15. #6075 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Cu tot respectul, i work there...
    Astia de la Flanco nu au respectat nici garantia normala, dar exista prietenii de la OPC. Eu am citit foarte atent si nu vad nimic ciudat in "termeni".

PS cred ca lucrezi la concurenta

16. #6076 SP
    Nope ideea e ca nu se merita. Bani aruncati. In fine, faceti cum doriti.
    PS. Locuiesc intr-un oras unde s-au facut cele mai multe garantii all inclusive din tara si stiu ce vorbesc.

17. #6077 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Daca tot ne spui ca nu e buna garantia de ce nu ne spui care sunt termenii aia păcătoși? E mai simplu când aduci argumente intr-o discuție. Se poate muta discuția in alta parte dacă deranjam pe cineva

18. #6078 SP
    5 zile non pc/laptop pt inceput.

19. #6079 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Noi vorbeam de console aici...Eu cand am avut probleme cu o consola PS3 au strambat din nas dar s-a rezolvat in 5 zile, mi-au dat alta

20. #6080 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Si inca ceva foarte important, de service se ocupa cei de la ServSkills, service recomandat de PlayStation Romania(Sony) dupa cum vezi si din ce a spus colegu' (problema cu o consola PS4)
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Da, dar fara ajutor din partea firmei Fit Distribution, sunt jenanti, veci nu o sa mai cumpar nimic de la ei, nici macar daca este garantia la ei. Am trimis mesaj celor de la Playstation Romania, care mi-au spus sa sun la Servskills, unde a fost foarte prompta tipa de la relatii cu clientii, i-am explicat ce are consola, a trimis curier si a plecat ieri. Acum astept
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1405506555631.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 304 of 381 FirstFirst ... 204 254 294 302 303 304 305 306 314 354 ... LastLast