Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 116 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 72 ... LastLast
Results 421 to 440 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #421 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar

2. #422 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Mda.... la altex,mediagalaxy si nici macar diverta nu este disponibil in magazine... nu ma astepam la asta.

3. #423 SP
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    ShopTo m-a anuntat ca FIFA 13 Ultimate Edition este Dispatched
    Sunt curios cand ajunge...
    A ajuns...
    http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post874066
    Intra diseara in consola , unde va inlocui FIFA12

4. #424 SP
    Ω Pira's Avatar
    foarte prompti cei de la pc garage, insa mai am de asteptat dupa lenesii de la fan courier.

Istoric livrare:
    Expeditia a fost preluata de catre FAN Courier in data 27.09.2012 21:33.
    Expeditia a plecat din hub-ul FAN Courier Bucuresti spre hub-ul de destinatie in data 28.09.2012 00:15.
    Expeditia a fost preluata spre livrare de catre curierul din orasul Hunedoara in data 28.09.2012 08:53.
    Ultimul status al expeditiei: expeditie in livrare in data 28.09.2012 09:01.

5. #425 SP
    Member Dante's Avatar
    la mine a ajuns azi dim la 10 in buc, e posibil sa fi trimis in provincie dupa livrarile din buc

6. #426 SP
    Member Seryaph's Avatar
    In sfarsit l-am luat si eu de la Altex 249.90 lei

7. #427 SP
    Ω Pira's Avatar
    gata, si la mine a ajuns.

8. #428 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    Unde este cel mai ieftin fifa 13 pt xbox? la ce magazin?ms

9. #429 SP
    A folosit cineva pana acum MOVE? Sau KINECT?

---------- Post added 28-09-2012 at 05:03 PM ----------

bogdan-1984 magazin cred ca Altex:
    FIFA 13 Xbox 360 | ALTEX

Sau poti incerca pe site la Webpredator

10. #430 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    ms mult

11. #431 SP
    Banned asperas's Avatar
    plec si io dupa el!go go..

12. #432 SP
    Member DonBassil's Avatar
    Sper sa fiu putin entuziamat ca am intrat in posesia jocului si sa fac ceva greseli... Nu gasesc in online modul cu divizii!

13. #433 SP
    Member horatiu25air's Avatar
    Nu e la online modes, la seasons in meniu.

14. #434 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    am promovat in divizia 9

15. #435 SP
    Ω Pira's Avatar
    dupa cum se anuntase, credeam ca odata cu jocul retail mi se va debloca si contul de pe web app si nici nu imi va mai cere de fiecare data cand intru in joc la ultimate team, sa schimb intrebarea secreta si parola. devine enervant la maxim ca de fiecare data cand intru in ut sa bag mereu parole si parole...

16. #436 SP
    Banned asperas's Avatar
    GATA pus ghearele pe el!Acu' sa vedem ce stie..

17. #437 SP
    Member DonBassil's Avatar
    Mare mizerie...

18. #438 SP
    Member Harilip's Avatar
    sunt singura persoana caruia ii da eroare aplicatia web UT in momentul in care caut jucatori si selectez din mai multe casute?
    adica daca caut un jucator englez de bronz cu buy now max. 350 coins, da eroare si ma pune sa dau refresh. Tot baga astia ca serverul e ocupat, maintenance si nu rezolva asta ?!

19. #439 SP
    Ω Pira's Avatar
    nu, is probleme cu serverele de la UT. de la parola, cont pana la search in auction.

20. #440 SP
    Member ccheep84's Avatar
    deci,o parere personala:1.jocul e mai cursiv fata de 12,actiunile se desfasoara intr-o viteza mai mare. 2 Mai au de lucrat la capitolul texturi si fetele jucatorilor. 3. Prea mare spatiul de joc,ai pierdut mingea,o recuperezi foarte greu..In mare parte iti da senzatia de meci de handbal in sensul ca odata interceptata mingea faza are 80% sanse sa se termine printr-un sut la poarta sau gol de la distanta,deposedarea fiind mult mai dificila de realizat fata de jocul anterior.Deocamdata cam atat de spus,dupa primele meciuri.Mai testam insa,doar doar ne vom obisnui cu noul FIFA,insa la unele capitole,acesta lasa un gust amar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 116 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 72 ... LastLast

Bookmarks