Eu mi-as dori la FIFA 13 sa imbunatateasca vizibil efectele vizuale. Spre exemplu, dupa cum se vede in poza atasata, capul lui Benzema si mingea si-au dat intalnire in interiorul cutiei craniene a fundasului meu, rezultand un gol in min 90. As vrea macar sa arate cum ii explodeaza capul, cum se duce mingea plina de sange in vinclu.. sau sa implementeze posibilitatea de a echipa fundasii cu casti de protectie.
FIFA 13 hits the streets on 25th September in North America, 29th September in Europe! Pre-order now to unlock a load of exclusive extra in-game content.
FIFA 13 | Pre-Order Offers | EA SPORTS Football
Efectele alea vizuale pe care le vrei tu tin mai degraba de "collision detection", probabil pe urmatoarea generatie de console o sa fie posibil asa ceva, daca vor folosi ceva placa Nvdia (cu PhsyX) sau ceva chip special (sau se vor folosi de procesorul principal mult mai puternic).
Cover-ul este oficial , cu Messi ? Nu ca ar avea vreo mare importanta , dar m-am saturat de Rooney.
salutari...fratilor de unde pot da si eu un preorder la ultimate edition ?si cam in ce data o sa il am in mana ?.....![]()
Vreau sa dau un preorder de fifa 13 limited edition, aveti idee de unde, si daca zavvi mai trimite in tara, ca din cate am inteles numai trimite
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Bookmarks