Koba semneazate si tu
ON: Deian si eu am avut problema dar sa rezolvat de la sine
https://store.playstation.com/login.gvm
Originally Posted by Twitter
Mo... eu cred ca el a vazut cum se jucau niste prieteni
Ce vreti sa jucam, Capture the Flag, Team Death Match, Domniation sau Demolition?
Pe la ce ora faceti partyul? Intru si eu daca mai sunt locuri, hezanakh
Respectele mele Wickyz pt level 23 in prestige 7.
Si eu sunt cu examenele dar, avand in vedere ca sunt un mare geek totul se rezuma la studiu si MW2. A trebuit sa renunt si la bere in perioada asta.
Ce meciuri interesante au fost in seara asta pe Private Server, e superb jocul cand toti avem 4 bari la conexiune si armele omoara instant. Se cer mai multe jocuri private. E mult mai frumos asa decat sa ne chinuim cu jocurile publice.
Ca o tema de discutie, voi ce parere aveti despre camperi?
Pe mine personal nu ma deranjeaza deloc, in orice stil as juca, sau agresiv sau defensiv. Camperii mi se par cei mai haiosi cand joc agresiv pentru ca inseamna in mare parte un kill in minus pentru Predator.
Flup! FlupFlup! Flup! FlupFlup! Zi merci ca inca nimeni nu joaca cu OneManArmy si Danger Close. Devine HAOS pe harta, nu te scapa nimic, nici Blast Shield. Oricum Grenade Tubeul, e foarte eficient uneori, l-as folosi si eu daca as putea folosi armele fara Holografic sau RDS si nu mi se pare util sa renunt la primul perk pentru Bling.
Bine, toate plangerile astea mi se par in plus, daca e in joc, si nu e evident OP (One Man Army, Care Pack Speed, Javelin) mi se pare o tactica legitima. Mie mi se pare MULT mai stresant stilul tau de joc cu alergatu pe harta cu Commando decat Nubetuberii legitimi (fara OMA) dar deh, fiecare se ocupa cu ce vrea.
Am incercat sa joc cu sniperul agresiv, nu merge pe ps..ori am senzitivitatea prea mare ori prea mica..
Snipers are for campers silly! U NO QUICKSCOPE CANDLE!
Zomfg! Foarte haios filmulet! http://www.youtube.com/user/NextGenT.../4/QS0zHAOfAxE
Incearca o sensitivitate de 3 pentru Quickscoping, poate maxim 4. In general vrei sa pui tinta din crosshair asa ca pe 3-4 se misca destul de repede crosshairul.
Bookmarks