Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 96 of 141 FirstFirst ... 46 86 94 95 96 97 98 106 ... LastLast
Results 1,901 to 1,920 of 2805

Thread: Modern Warfare 2

1. #1901 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Koba semneazate si tu
    ON: Deian si eu am avut problema dar sa rezolvat de la sine

2. #1902 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by DeianD View Post
    Ce se intasmpla oare ca la mine nu merge sa joc online...chiar acum am incercat sa intru si imi apare Conecting to Matchmakig Server si tot asa ramane. Ce sa fie oare ca am incercat si COD4 si tot asa imi apare
    https://store.playstation.com/login.gvm

Quote Originally Posted by Twitter
    RT@SonyPlayStation: PSN maintenance today: Users can sign-in and play online, but the Store and account services may be down.

3. #1903 SP
    Member DeianD's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Deian si eu am avut problema dar sa rezolvat de la sine
    Dar la voi merge acum? Si care sa fie pb de la mine nu vrea nici macar COD 4

mister_juice: Din cate inteleg eu zice ca se poate juca online nu dar la mine nu mere. Users can sign-in and play online, but the Store and account services may be down

4. #1904 SP
    La mine merge

5. #1905 SP
    Member DeianD's Avatar
    La mine merge
    Pai am vazut si la cativa friend din lista ca jucau dar la mine nu merge. Sper ca nu e ceva de la mine pt ca ce ma nelinisteste este faptul ca la fel imi face si la cod 4, l-am incercat sa vad si aceeasi pb, Conectig To Matchmaking Server

6. #1906 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Pai am vazut si la cativa friend din lista ca jucau dar la mine nu merge. Sper ca nu e ceva de la mine pt ca ce ma nelinisteste este faptul ca la fel imi face si la cod 4, l-am incercat sa vad si aceeasi pb, Conectig To Matchmaking Server
    Oau. Ce chestie. La fel face si la cod 4. Pai nu sunt aceeasi oameni care tin serverele? . Si daca ai vazut la cativa "friend" din lista ca nu merge, tu in continuare crezi ca este de la tine.

7. #1907 SP
    Mo... eu cred ca el a vazut cum se jucau niste prieteni
    Ce vreti sa jucam, Capture the Flag, Team Death Match, Domniation sau Demolition?

8. #1908 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Bine bine Cosmine,dar dane si tu un ID de PSN,noi de unde sa stim care esti.Buuun...deci deseara va fi party!
    pai cosminbad .. e acelasi. ID ps3 cosminbad .

9. #1909 SP
    Mo... eu cred ca el a vazut cum se jucau niste prieteni
    Ce vreti sa jucam, Capture the Flag, Team Death Match, Domniation sau Demolition?
    Ah. Am fost orbit de romengleza. "My greseala".

10. #1910 SP
    Member DeianD's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Oau. Ce chestie. La fel face si la cod 4. Pai nu sunt aceeasi oameni care tin serverele? . Si daca ai vazut la cativa "friend" din lista ca nu merge.
    Cred ca am scris destul de CITET ca am vazut la cativa prieteni din lista ca se jucau.Cred ca e destul de romaneste nu? Poate ca nu degeaba te dai cu capu asa de intens

11. #1911 SP
    Cred ca am scris destul de CITET ca am vazut la cativa prieteni din lista ca se jucau.Cred ca e destul de romaneste nu?
    Da my prietene, este romaneste.

12. #1912 SP
    Junior Member henak's Avatar
    Pe la ce ora faceti partyul? Intru si eu daca mai sunt locuri, hezanakh

Respectele mele Wickyz pt level 23 in prestige 7.

13. #1913 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    oare numa eu am examene pana in feb? stop making me drool

14. #1914 SP
    Member justamodel's Avatar
    Nici acum nu stiti toti sa jucati fara nubtube?

15. #1915 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Si eu sunt cu examenele dar, avand in vedere ca sunt un mare geek totul se rezuma la studiu si MW2. A trebuit sa renunt si la bere in perioada asta.

Ce meciuri interesante au fost in seara asta pe Private Server, e superb jocul cand toti avem 4 bari la conexiune si armele omoara instant. Se cer mai multe jocuri private. E mult mai frumos asa decat sa ne chinuim cu jocurile publice.

Ca o tema de discutie, voi ce parere aveti despre camperi?
    Pe mine personal nu ma deranjeaza deloc, in orice stil as juca, sau agresiv sau defensiv. Camperii mi se par cei mai haiosi cand joc agresiv pentru ca inseamna in mare parte un kill in minus pentru Predator.

16. #1916 SP
    Member Vami's Avatar
    A fost frumos astazi, poate ne vedem si maine .

17. #1917 SP
    Quote Originally Posted by justamodel View Post
    Nici acum nu stiti toti sa jucati fara nubtube?
    Flup! FlupFlup! Flup! FlupFlup! Zi merci ca inca nimeni nu joaca cu OneManArmy si Danger Close. Devine HAOS pe harta, nu te scapa nimic, nici Blast Shield. Oricum Grenade Tubeul, e foarte eficient uneori, l-as folosi si eu daca as putea folosi armele fara Holografic sau RDS si nu mi se pare util sa renunt la primul perk pentru Bling.

Bine, toate plangerile astea mi se par in plus, daca e in joc, si nu e evident OP (One Man Army, Care Pack Speed, Javelin) mi se pare o tactica legitima. Mie mi se pare MULT mai stresant stilul tau de joc cu alergatu pe harta cu Commando decat Nubetuberii legitimi (fara OMA) dar deh, fiecare se ocupa cu ce vrea.

18. #1918 SP
    A fost foarte fain in seara aceasta... a da, cosmin... n00btube + your ass = OUCH!

19. #1919 SP
    Member justamodel's Avatar
    Am incercat sa joc cu sniperul agresiv, nu merge pe ps.. ori am senzitivitatea prea mare ori prea mica..

20. #1920 SP
    Quote Originally Posted by justamodel View Post
    Am incercat sa joc cu sniperul agresiv, nu merge pe ps.. ori am senzitivitatea prea mare ori prea mica..
    Snipers are for campers silly! U NO QUICKSCOPE CANDLE!

Zomfg! Foarte haios filmulet! http://www.youtube.com/user/NextGenT.../4/QS0zHAOfAxE

Incearca o sensitivitate de 3 pentru Quickscoping, poate maxim 4. In general vrei sa pui tinta din crosshair asa ca pe 3-4 se misca destul de repede crosshairul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 96 of 141 FirstFirst ... 46 86 94 95 96 97 98 106 ... LastLast