La sectiunea + in review: ,,Garrett's hands are just lovely"
Cum am mai zis, mai mult noroc peste 5 ani cand probabil iar va primi un reboot
Review-ul IGN: Thief Review - IGN
Review-ul Polygon: Thief review: in the dark | Polygon
Din prima jumatate de ora nu mi s-a parut rau, dar nivelurile par intr-adevar destul de micute, plus ca exista destul de multe "loading times", sa nu mai zic ca mecanica mi se pare usor simplificata, mai ales cand vine vorba de deschiderea unui seif.
Grafic, jocul e decent dar nimic iesit din comun, imi sare in ochi art design-ul in schimb. Vocea lui Garrett nu e exceptionala dar satisfacatoare. Varianta PC costa 77 ron, nu stiu care-i smecheria.
@Merdiso
il joci pe ps3? arata mai urat ca Dishonored? am vazut ca astia la review-uri ziceau ca n-au primit variante de ps3/xbox360
Pt cei care vor sa-si cumpere varianta de PC, chit c-o fi ea ieftina, e plina de bug-uri, crash-uri si alte probleme de genul. Mare pacat...
Of doamne! 6, 6 si iar 6!Nu mai citesc nici un review pentru Thief. Astept sa-mi vina jocul, o sa-l joc si o sa vad eu pe urma daca intradevar e de nota 6 sau nu.
![]()
Nu-mi place sa scriu review-uri, pentru ca trebuie sa fiu mereu atent la spoilere, si astfel nu-mi pot exprima coerent si deplin parerea despre joc!
Nu m-a lasat inima si intre timp am mai citit cateva review -uri. Jocul, a mai primit si note de 7 si 8, nu numai de 6.Asa ca....mai sunt sperante sa nu displaca total!
![]()
Am pre-comandă făcută la Altex din luna ianuarie la prețul de 260 ron, între timp văd că au mai scăzut din el, a ajuns la 230 ron. Cum procedează Altex în astfel de cazuri, livrează produsul cu prețul cel mai mic, s-a mai confruntat cineva cu dilema asta?
Conform regulamentului intern, Altex iti ofera produsul la cel mai mic pret afisat dar cum am patit-o cu totii de atatea ori, merita sa le dai un telefon inainte sa-ti trimita comanda.
Trimite email la [email protected] asa am patit si eu cu black flag buccaneer ps4 , dar de ce nu faci un search vezi ca pe thegamescollection.net il cumperi cu 36 lire cu tot cu taxe, sau 39 lire de la simplygames cu tot cu tracking ..easy![]()
hmm pe X1 e 200 ron (digital) dar nu prea m-a impresionat din trailere. astept sa mai scada pretul
Bookmarks