Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 32 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 ... LastLast
Results 561 to 580 of 626

Thread: Final Fantasy XIII

1. #561 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    Este si normal, doar PS3 nu se modeaza si nu ai incotro, trebuie sa cumperi jocul.
    Asta n-are nicio treaba, sunt destule jocuri care s-au vandut mult mai bine pe X360.
    Nu uita ca in Japonia e exclusiv PS3 ( mare parte din vanzari sunt de acolo, japonezii fiind mari fani FF), in Europa sunt mai multe PS3uri, urmatoarele Final Fantasy ( FF XIII Versus si FF XIV, vorbesc doar de console, fara PC) sunt exclusive PS3 si nu in ultimul rand versiunea de PS3 e superioara ( rezolutie mai mare si mai putine bug-uri, lucru sustinut de foarte multe persoane).

2. #562 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    La ce bug-uri te referi?

3. #563 SP
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    La ce bug-uri te referi?
    Tin minte ca am citit cateva review-uri in care se specifica diferenta dintre versiuni, iar una dintre diferente erau bug-urile. Exemple nu pot sa dau deoarece nu am jucat FF 13, nici macar versiunea de PS3.

4. #564 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Asta n-are nicio treaba, sunt destule jocuri care s-au vandut mult mai bine pe X360.
    Nu uita ca in Japonia e exclusiv PS3 ( mare parte din vanzari sunt de acolo, japonezii fiind mari fani FF), in Europa sunt mai multe PS3uri, urmatoarele Final Fantasy ( FF XIII Versus si FF XIV, vorbesc doar de console, fara PC) sunt exclusive PS3 si nu in ultimul rand versiunea de PS3 e superioara ( rezolutie mai mare si mai putine bug-uri, lucru sustinut de foarte multe persoane).
    Sunt sigur ca mare parte s-au vandut in Japonia unde ps3 domina, plus ca a fost o serie exclusiva playstation pana acum, dar si faptul ca piratarea jocurilor e in floare pe x360 are o mare legatura.

Eu am si PS3 si Xbox si, culmea, l-am jucat pe x360. Inseamna ca sunt mai prost? Sigur faptul ca are o rezolutie mai mare pe ps3 nu e un motiv suficient sa crezi ca se va si vinde mai bine pe ps3. (diferenta de rezolutie este abia observabila, e ca si 1080p vs 720p pe un tv mic, aproape 0 ).

Nu am obsevat nicio urma de bug in versiunea xbox.

5. #565 SP
    Am zis ca e un motiv pentru care o persoana ar fi putut alege versiunea de PS3, cel mai important e sa-l joci. Parca eu nu as fi jucat Orange Box si Fallout 3 pe PS3, versiune inferioara versiunilor de PC si X360. La partea cu bug-urile e posibil sa fi tinut eu minte gresit, nu de alta, dar nu mai gasesc acele review-uri.

6. #566 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Orange Box-ul l-am jucat PS3

---------- Post added 16-04-2010 at 07:32 PM ----------

si Fallout 3 (dar acolo s-au corectat problemele printr-un patch)

7. #567 SP
    Member justamodel's Avatar
    Sunt inele mai bune decat 50str si 50magic?

8. #568 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by justamodel View Post
    Da

9. #569 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Da
    +200 la amandoua dar, daca nu ma insel, astea de +200 nu se gasesc de cumparat sau in comori, se pot face doar prin upgrade de la cele de +150.

10. #570 SP
    Member justamodel's Avatar
    Si aproximativ prin ce capitol le gasesti. Eu am facut upgrade la unu la 150, si nu stiu daca se merita sa fac upgrade la toate sau sa astept dupa astea din comori.

11. #571 SP
    Si aproximativ prin ce capitol le gasesti. Eu am facut upgrade la unu la 150, si nu stiu daca se merita sa fac upgrade la toate sau sa astept dupa astea din comori.
    Pentru Str ai Power Glove care se gaseste la cap. 12 Edenhall (str + 150 initial, nivel maxim str +250) si care se poate transforma cu Dark Matter in Kaiser Knuckles (str +200 initial, nivel maxim str +300).
    Pentru Mag ai Weirding Glyph care se gaseste la cap. 13 Orphan's Cradle (mag + 150 initial, nivel maxim mag +250) si care se poate transforma cu Dark Matter in Magistral Crest (mag +200 initial, nivel maxim mag +300).

12. #572 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    A fost si pntru mine o aventura foarte frumoasa. Dupa aproape 60 de ore de gameplay, urmeaza inca cateva zeci sa termine restul de misiuni si una alta. Plus farmingul de Adamantoise

---------- Post added 18-04-2010 at 03:42 PM ----------

LE: Bun am trecut de credits. Nu ai free roam dupa ce termini ? Sau folosesc ultimul save dupa credits si teleport ?

13. #573 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Ultimul save si teleportul inapoi catre Gran Pulse. Eu mai am ceva pana sa ajung acolo...

14. #574 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Gata. Am vazut dupa. Mersi

15. #575 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Attached Images Attached Images 89360805.jpg

16. #576 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Am pus si eu mana pe joc..Incredibil.

17. #577 SP
    Quote Originally Posted by cristi-dinu View Post

Am terminat si eu povestea in 52 ore si 40 min azi dimineata pe la 02.30. Un joc de la mama lui cu un final pe cinste.
    Si dupa 6 saptamani si 95 de ore de joc l-am platinat si pe asta.

18. #578 SP
    Member televizor's Avatar
    Uau, am inceput acum 2 zile sa ma joc si eu. Pana acum am 3 ore de joc si, din cate am citit, mai am vreo 12 ore de tutorial. Oricum foarte tare jocul. Singurul FF jucat pana acum era 7, la care am pierdut salvarile mid-game si nu l-am terminat.
    Am vazut ca jocul suporta si 1080p, sunt curios daca ruleaza nativ.

19. #579 SP
    Member viezure's Avatar
    Sunt cam in aceeasi situatie ca televizor, azi noapte am facut rost de joc si m-am apucat de el, vreau sa zic ca nici nu stiu cand a trecut o ora jumate, a zburat timpul, e foarte fun. Nu ma deranjeaza deloc liniaritatea, ba chiar aveam nevoie si de un joc care nu-i chiar open world. Grafic e excelent, iar jocul pare imens.

O intrebare am legata de lupte, ele sunt turn based (desi banuiesc ca nu) sau cu cat apas mai repede pe butoane sa atac, cu atat mai bine? Mai exact, inamicul nu ma asteapta pe mine sa lovesc ca sa dea si el, corect? Si tot legat de batalie, am citit prin unele review-uri ca tot ce trebuie sa faci e sa dai auto battle, dar am citit sfatul altcuiva ca sa setezi in options ca in loc de autobattle cursorul sa se puna pe abillities, si alta e treaba

20. #580 SP
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Sunt cam in aceeasi situatie ca televizor, azi noapte am facut rost de joc si m-am apucat de el, vreau sa zic ca nici nu stiu cand a trecut o ora jumate, a zburat timpul, e foarte fun. Nu ma deranjeaza deloc liniaritatea, ba chiar aveam nevoie si de un joc care nu-i chiar open world. Grafic e excelent, iar jocul pare imens.

O intrebare am legata de lupte, ele sunt turn based (desi banuiesc ca nu) sau cu cat apas mai repede pe butoane sa atac, cu atat mai bine? Mai exact, inamicul nu ma asteapta pe mine sa lovesc ca sa dea si el, corect? Si tot legat de batalie, am citit prin unele review-uri ca tot ce trebuie sa faci e sa dai auto battle, dar am citit sfatul altcuiva ca sa setezi in options ca in loc de autobattle cursorul sa se puna pe abillities, si alta e treaba
    In nici un caz inamicul nu te asteapta sa lovesti, deci nu e turn battle. Faza cu autobattle e mai mult sau mai putin adevarata. Uneori e nevoie sa alegi tu comenzile pentru ca nu intotdeauna la autobattle o sa faca ce e mai bine. In functie de ce folosesti mai mult "Auto Battle" sau "Abilities" iti setezi si tu pe ce vrei sa fie cursorul. Eu am ales sa fie pe "Abilities" pentru ca de acolo ajungeam mai repede la "Tehnici".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 32 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 ... LastLast