Luke Shaw LB , Yaya CM , Zouma CB , Otamendi CB . Sunt super buni pe posturile astea .
Luke Shaw LB , Yaya CM , Zouma CB , Otamendi CB . Sunt super buni pe posturile astea .
Oare dc sunt asa tamptiti astia de la EA cu scriptul lor nu inteleg. Min 82 conduc cu 2-1 , are 2 eliminati si ma manaca in fund sa pun pauza sa fac schimbare. Bineinteles dupa reluare spectaculos fabulos miraaaaaacoooll i.au doua boabe dupa ce sare mingea ping ping si iese victorios turcul. Jalinc EA jalnici mai sunteti... P.S. urasc mai mult turcii adversari decat scriptul)
Trimis de pe al meu GT-I9506 folosind Tapatalk
Eu nu pricep cum functioneaza scriptul asta. Daca esti bun esti bun. Sau sare mingea singura in plasa?
voi pe care din cele doua variante ati merge? stiu ca una costa 230k si alta 430k (aprox) dar avand in vedere chemestry ul si echipa in sine..ce varianta ar trebui sa aleg?
Daca esti mai bun ca adversarul, il bati si cu scriptul impotriva ta.
Sunt si meciuri in care nu poti castiga, chiar daca adversarul e mai slab.Dar nu se intampla de multe ori asta.
Cazurile astea cand iei 2 goluri de la un adversar in 8 oameni in cateva minute sunt exagerate.E clar vina ta daca se intampla asta.
Sau mai sunt unii care zic ca au retrogradat din cauza scriptului din divizia 1-2 in divizia 5.
Nu exista asa ceva.Poti sa prinzi 1-2-3 meciuri la rand cu scriptul impotriva ta, nu 20.
Sa zicem ca ai dreptate, o fi fost vina mea ptr ca dupa ce am fost egalat am pasat spre aparare sa tin de minge. Era bun si egalul ptr mine ptr promovare. Dar cum de a sarit mingea direct la atacantul lui la un tackling la mijlocul terenului nu.mi imaginez. O fi avand adversaul 10 clase la fifa peste mine de a reusit ditamai tacklingul cu pasa direct la atacantul lui. Hai sa fim seriosi. Noi astia care jucam fifa ocazional de placere de relaxare chiar ne dezgusta mizeria asta de script, ptr ca nu stam zeci de ore cu joystick.ul in mana sa jucam sute de meciuri ca sa devenim AŞI in fifa.
Trimis de pe al meu GT-I9506 folosind Tapatalk
Atrenorii trebuie sa ii ai in club pentru a beneficia de boosturi la aplicarea cardurilor.
Cand te duci in My Club-> Staff vezi pentru fiecare categorie ce boost ai(boostul maxim este de 50%). Mai poti vedea acel boost si cand aplici un card. Iti apare ca fiind "Bonus gained from My Club managers"
mersi.
am jucat la ultimate team draft si am 2 pachete.sa le deschid acum sau maine cand se anunta toty?
Sent from my iPhone using Tapatalk
4-3-3 dar in locul lui Muller , as juca cu Calhanoglu IF .
---------- Post added 11-01-2016 at 06:01 ----------
Guys ..cam greu sa ma decid. MSN sau BBC ? Săptămâna asta urmează sa-mi fac echipa .
Bookmarks