Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 15 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 221 to 240 of 286

Thread: Grand Theft Auto VI - GTA 6

  1. #221 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Personal ma bucur ca nu s-au dus in trecut. Chiar daca perioada e ok, mai ales dpdv muzica, nu-mi plac deloc armele si masinile din anii aia si preferam, sincer, sa conduc masini moderne.
    Iar cu muzica, sigur vor avea cel putin un post de radio cu muzica mai veche

  2. #222 SP
    Member olteanug's Avatar
    Eu mă bucur că nu s-au dus în viitor, cu drone, mașini electrice autonome (fix asta ne trebuia nouă în GTA VI) și alte porcării „smart” care să strice Vice City. Joc acum Watch Dogs Legion care e cică „next-gen”......... arată a pre-alpha în comparație cu /GTA 6, iar zecile de personaje au personalitatea unui cartof în comparație cu Lucia care are o poveste personală de prezentat. Pe lângă faptul că drivingul mi se pare la nivel de GTA 3. Sub nicio formă nu ajunge din urmă fizica din GTA IV.

    Probabil o să aibă ceva drone, mașini electrice, membre bionice și alte chestii mai de actualitate, fiind amplasat în anul 2025. Dar nu atât de mult cât a avut Watch Dogs Legion.



    Quote Originally Posted by paul View Post

    Sper ca trilogia IV-V-VI sa incheie modern setting (desi IV are "atmosfera"/"vibe" potrivita pentru poveste si imi place) si sa mai incerce alte perioade/locatii.

    Si sa nu dureaza inca 12 ani pana la 7.
    Ce au început în GTA IV trebuie să termine cu GTA VI. E firesc până la urmă. Trilogia retro originală s-a axat pe trecut. Trilogia actuală a fost doar pe actualitate. S-ar putea să fie ultimul joc din serie, sau cel puțin ultimul titlu tradițional. În 2035-2037, cine știe? S-ar putea ca următoarea trilogie să fie exclusiv prin VR. Rockstar probabil are de pregătit o mulțime de proiecte care ne pot duce în Londra anilor 60, în Paris, în Shanghai, probabil să creeze o nouă serie de jocuri care să rivalizeze cu Assassins Creed.


    Eu unul sunt sincer prea millennial sa fiu hyped, desi l-am asteptat ca pe sosirea extraterestrilor.
    In viziunea mea, GTA6 avea loc tot in anii 80, si imi doream un trailer cu o melodie synth-pop pe fundal, plin de referinte din cea mai frumoasa perioada din istoria moderna dpmdv. Sper ca totusi jocul ne poarta in timp, si ca de fapt Rockstar ne-a aratat acum doar o picatura.
    "Poate imi plac si mie tzatzele" cum a zis Becali, dar nu asa. Lumea actuala in care traim este o satira in sine. Daca inainte Rockstar satiriza, acum viata bate filmul. Florida man, tiktoks, vulgaritate, toate astea sunt in viata reala duse la extrem, Rockstar doar le copiaza acum.
    Să spui că societatea de azi e o satiră prin excepție, ca și cum am trăi cele mai cumplite vremuri, e o generalizare.
    Viața întotdeauna a bătut filmul. Sau jocul. Societatea a fost dintotdeauna o satiră violentă și nedreaptă dacă mergem până la războaiele mondiale și până în epoca victoriană, poate chiar și în evul mediu și antichitatea greco-romană. Mereu au fost absurdități care au dus la atrocități, de la luptele dintre gladiatori și sclavie din Roma Antică până la corupția politică și afacerile înșelătoare din capitalismul american modern. Și oameni care au ridicat problemele etice ale societăților în care au trăit.


    GTA III a fost mai simplist, dar a satirizat destul de mult societatea din 2001. S-a ferit să abordeze terorismul după 9/11, jocul fiind deja programat pentru lansare, dar a satirizat la greu mafia italiană, yakuza, corupția din societate, inclusiv chestii mărunte când un NPC era jefuit pe stradă și striga „MY MONEY, MY PROBLEMS!” sau când auzeam la radio reclame la produse farmaceutice, targul medieval și animale sălbatice livrate peste noapte.



    GTA VICE CITY - a satirizat societatea consumeristă a anilor 80, criticând corupția politică, reaganismul, cinematografia axată pe mindless action, vulgaritatea, prostituția etc.

    GTA SAN ANDREAS- rasismul, abuzurile poliției, 1992 Los Angeles riots, gangs, trădarea, drogurile și armele.

    GTA IV- a atacat aproape tot din perspectiva unui sârb care a copilărit în Iugoslavia comunistă, a trăit războiul pe viu și a criticat depravarea consumeristă din New York, de la fast-food la silicoane, sports cars și vulgaritatea de la TV, inclusiv politicile Patriot Act și paranoia socială de atunci, a abordat homosexualitatea și subculturile ca cea a motocicliștilor și metrosexualilor.

    GTA V - aproape tot, în special Los Angeles de după recesiune și stilul de viață consumerist, dar și rednecii conservatori, și găștile de culoare, și armele, și feminismul, și imigrația, și social media, și televiziunea modernă, și economia, și domeniul imobiliar, și inflația, și sectele religioase, și online shopping, și cinematografia, și streamingul, și chiar gamingul însuși - e satirizată seria Call of Duty.

    GTA VI - în mod sigur va aborda problema imigrației ilegale, a populației latino și cea afro-americane, a feminismului, a conservatorismului trumpost, dar va lovi și în televiziunea modernă, social media, consumerismul, corporațiile, probabil și problema schimbărilor climatice, a mașinilor electrice, dronelor, pandemiei și războaielor.

    ---------- Post added 05-12-2023 at 16:41 ----------

    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Nu sunt expert la hardware, dar cu putinele cunostinte si asa limitate pe care le am, daca nu pun in PS5 Pro si in noul Xbox cel putin un GPU echivalent cu 4080/4090 nu o sa vedem 4K/60 in jocul asta nici in Performance Mode, nu mai vorbesc de 4K/Quality mode.

    Prima si cea mai importanta decizie este ca au renuntat la old gen, sunt convins ca si actualele PS5/XSX vor fi sugrumate rau de tot de jocul asta, eventual sa duce ceva upscaled in 30fps.


    Quote Originally Posted by cosmin1088 View Post
    Este o mare diferenta intre in-game si in-engine.
    Trailerul este un colaj de in-engine cutscenes, si foarte probabil ruleaza pe un PC high-end, daca nu chiar un workstation.
    Cutscene-urile sunt prea incarcate, in special traffic density si pedestrians, pe plaja, in cluburi, si se intampla multe lucruri care sunt evident staged, n-o sa le vedem la fel in real-time. Foarte probabil si view distance si LOD sunt impinse la maxim. Un GPU de nivel RTX2070 nu o sa faca minuni, trebuie sa fim temperati.
    Fiind lansat în 2025, adică cu doi-trei ani înainte ca generația a zecea de console să apară, probabil e pregătit pentru PS6 și Xbox (Two/Series Z),o să stoarcă la maxim consolele actuale. Nu cred că o să faca downgrade și nici nu o să fie probleme de performanță.
    Motorul grafic din GTA VI e cel din RDRII, dar îmbunătățit și optimizat să fie rulat și pe PC-uri mid-end ca să poată juca cât mai mulți.

    Apoi, la cât progresează domeniul AI, cine știe ce minunății o să avem noi în doi ani.

    În 2025, societatea s-ar putea să arate diferit .

    Amintiți-vă cum arătau jocurile în 2010 - Mass Effect 2, Red Dead Redemption 1, Call of Duty Black Ops 1, Battlefield Bad Company 2, Bioshock 2.
    Cum arătau jocurile în 2013 - GTA V, Bioshock Infinite, Tomb Raider, Crysis 3, Dead Space 3, Battlefield 4, Call of Duty Ghost.
    Și cum arătau jocurile în 2015 - Metal Gear Solid V, The Witcher 3 Wild Hunt, Assassins Creed Syndicate, Halo 5. Fallout 4, Call of Duty Black Ops 3, Battlefield Hardline, Rise of the Tomb Raider, Star Wars Battlefront (care a avut o savoare de grafică). S-au făcut progrese din 2010? S-au făcut. Am schimbat două sisteme de PC din 2010 până în 2015 ca să pot rula noile apariții. Au fost două generații de console.

  3. #223 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Personal ma bucur ca nu s-au dus in trecut. Chiar daca perioada e ok, mai ales dpdv muzica, nu-mi plac deloc armele si masinile din anii aia si preferam, sincer, sa conduc masini moderne.
    Iar cu muzica, sigur vor avea cel putin un post de radio cu muzica mai veche

    Eu ador fix masinile din anii aia. Vai, cate se puteau face cu perioada aia, febra cocainei, drug smuggling-ul din America de Sud (cartel wars), epoca de aur a filmelor SF si adventure, razboiul rece (criza rachetelor din Cuba) si apoi caderea URSS, esecul DeLorean Motor Company, Black Monday (stock market crash), explozia MTV, moda si all things neon, formatiile punk si metal, synth and so on. Rockstar ar fi fost singura companie care isi permitea sa introduca IP-uri mari in joc, precum BTTF, Star Wars, actori si cantareti reali (cum a fost Ricky Gervais in GTA4, Phil Collins in VCS). Cat de misto ar fi fost o misiune legata de lansarea Indiana Jones in cinema, sau orice alt film, sa vezi cozile si isteria de atunci...

    E o parere pur subiectiva, evident. Open world-uri contemporane am tot avut, de-asta ador un joc time capsule.
    Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi un GTA in era 60s/hippie/'Nam War/Woodstock/Manson Family cult, etc

  4. #224 SP
    Member VictusG's Avatar
    Nu stiu daca s-a discutat, ca vad ca se scrie mult si degeaba, o chestie importanta, nu iasa pe Pc, doar pentru Ps si Xbox

    https://www.theverge.com/2023/12/4/2...aunching-on-pc

  5. #225 SP
    Member olteanug's Avatar
    The presidents (AI) react





    Quote Originally Posted by VictusG View Post
    Nu stiu daca s-a discutat, ca vad ca se scrie mult si degeaba, o chestie importanta, nu iasa pe Pc, doar pentru Ps si Xbox

    https://www.theverge.com/2023/12/4/2...aunching-on-pc

    Cine așteaptă până în 2027 pentru varianta pe PC?

    PS5 nu costă acum nici măcar 3000 lei. Xbox Series X, nici măcar 2500 lei. Îți poți permite la un salariu minim în România să cumperi în rate sau chiar cu banii jos dacă strângi vreo 5-6 luni. PC Gamerii nu prea mai au răbdarea pe care o aveau acum 10 ani, așteptând 1-2 ani să se porteze.

    Erau consolele de a noua generație vreo 5000-7000 lei la lansare când a fost criza semiconductorilor în 2020. O să se tot ieftinească PS5 în doi ani dacă nu începe vreun război în Asia.Pe lângă asta, nu o să arate ca și cum ai juca pe PS3 sau Xbox 360 în 2013, când erau la finalul vieții lor și GTA V arăta cam deplorabil grafic în comparație cum avea să arate pe PS4/Xbox One și pe PC după doi ani.
    GTA VI e special produs pentru generația a noua de console.

    Singurul impediment pentru PC gamers o să fie.......controlul cu aim-ul, că sunt obișnuiți cu mouse-ul. Aia e.

    Bineînțeles că în 2027 o să arate magnific pe plăcile video RTX 5090, dar dacă livrează Rockstar fix ce ne-au arătat în trailer la lansare, o să fiu mulțumit. Și aia e, în 2027 îl rejoc când o apărea pe PC, pe RTX 5090 sau pe Cloud sau ce o să fie atunci.

    Next step-ul major nu cred că o să mai fie launch-ul pe PC, ci pe VR și rulat prin cloud, unde jocul își va arăta grafica în toată splendoarea!

    Sigur Rockstar au luat în calcul să investească și în domeniul cloud. În câțiva ani, cine știe cum o să arate jocurile prin Cloud. Cu 20-100 dolari poți juca un joc ca și cum ar arăta pe RTX 4080 prin GeForce Now
    Momentan, GeForce Now....nu e chiar o glumă proastă, dar nici ceva wow care să înlocuiască plăcile video RTX, dar a făcut un pas în evoluția cloud.

  6. #226 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Iar începe...

  7. #227 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by cosmin1088 View Post
    Eu ador fix masinile din anii aia. Vai, cate se puteau face cu perioada aia, febra cocainei, drug smuggling-ul din America de Sud (cartel wars), epoca de aur a filmelor SF si adventure, razboiul rece (criza rachetelor din Cuba) si apoi caderea URSS, esecul DeLorean Motor Company, Black Monday (stock market crash), explozia MTV, moda si all things neon, formatiile punk si metal, synth and so on. Rockstar ar fi fost singura companie care isi permitea sa introduca IP-uri mari in joc, precum BTTF, Star Wars, actori si cantareti reali (cum a fost Ricky Gervais in GTA4, Phil Collins in VCS). Cat de misto ar fi fost o misiune legata de lansarea Indiana Jones in cinema, sau orice alt film, sa vezi cozile si isteria de atunci...

    E o parere pur subiectiva, evident. Open world-uri contemporane am tot avut, de-asta ador un joc time capsule.
    Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi un GTA in era 60s/hippie/'Nam War/Woodstock/Manson Family cult, etc
    Cand o pui asa suna absolut mind blowing - ME WANTS!!!

  8. #228 SP
    Member olteanug's Avatar
    Alte detalii trecute cu vederea.




    Sunt un dj sud-coreean si un rapper afro-american confirmati ca vor face parte din distributia jocului.

    Si reflexia de pe oglinzi, si ferestrele prin care se vor vedea interioarele din apartamente in care se vor vedea aprinse televizoarele locatarilor....e just wow.

    Asta cu televizoarele aprinse in interioarele apartamentelor, vazute prin ferestre de afară, e o premiera in istoria gamingului.

    Filmarile de tip Instagram/TikTok sunt reale. Putem filma NPC-urile cu smartphone-urile din joc si sa ne asteptam la reactii din partea lor, si sa adaugam prieteni virtuali si sa primim comentarii/reactii cu emoji/like-uri la actiunea filmata.
    Social media va fi o componenta importanta a jocului.
    Adica, chiar putem filma gagici facand twerking sau la vanatoare de aligatori sau secvente amuzante.

    Ma intreb daca...vor exista si moderatori virtuali, adica sa ne luam ban pe instagramul/TikTok-ul din GTA VI, daca de exemplu comentam aiurea, ceva offended sau postam poze porn/gore? Asta ar fi grozav!
    Oare o sa fie ban temporar sau si ban permanent, sa ne facem iar mail-uri (reale, pe gmail) pentru a ne deschide alte conturi si pentru a adauga prieteni virtuali?

  9. #229 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Omule esti cumva content creator ceva sau te plateste rockstar pentru reclama? Chill, e doar un joc....sper sa nu ii faca downgrade mare pentru console si campania sa fie misto, nu sunt interesat de MP

  10. #230 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by olteanug View Post
    Ma intreb daca...vor exista si moderatori virtuali, adica sa ne luam ban pe instagramul/TikTok-ul din GTA VI, daca de exemplu comentam aiurea, ceva offended sau postam poze porn/gore? Asta ar fi grozav!
    Da, si dupa ce primesti ban nu e capat de lume. Poti sa creezi un cont nou si sa postezi aceleasi prostii .

  11. #231 SP
    Junior Member robertBBC's Avatar
    Eu nu pot sa spun ca sunt un fan GTA, am prins prin saliile de internet cand eram mic gta3/vice city/san andreeas si cam atat, nu am terminat niciodata nici un fel de joc, dar traileru din gta VI m-a facut cumva sa le reiau pe toate si sa le termin ca sa mi fac o idee despre acest univers salutari la toti

  12. #232 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Un video cu detalii din trailer, facut profesionist:

  13. #233 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Un video cu detalii din trailer, facut profesionist
    Daaa, da. Au luat un trailer in 4K, si i-au facut profesionist analiza in 1080p.

  14. #234 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Yeah. IGN au doar videos 1080p - I don't get it

  15. #235 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Si de obicei par si comprimate mai tare ca ale altora. De fiecare data cand vad un trailer pe canalul IGN il caut in alta parte. Absolut tot ce postează e mega comprimat.

  16. #236 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Corect. Din pacate, pe partea asta sufera rau IGN.
    As fi presupus ca au primit cu totii ceva press kit oficial, inclusiv cu video necomprimat, dar desi in mod normal salvezi ceva local cat mai high quality, de preferat uncompressed pt cine isi permite sute de GB per film spatiu consumat, cei de la IGN par ca salveaza video ca mp4 super comprimat si mai comprima si youtube la upload

    Norocul meu ca majoritatea videos de pe youtube le vad pe laptop

  17. #237 SP
    Manager paul's Avatar
    DF Trailer 1 tech breakdown:

  18. #238 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Un alt video facut efectiv de niste habarnisti (mai ales ala din stanga care e cel mai parerolog si mai putin cunoscator de departe, dintre toti).

    La scenele alea gen instagram - e clar un filtru video pus peste imagine. Cum poti sa-ti dai cu parerea (pertinenta, crezi tu) ca poate o fi contrast sau poate nush ce altceva

    Apoi, "poate o fi global illumination, poate o fi altceva" - pai se vede in mod evident ca la scenele de interior e global illumination si indirect light, iar afara nu e.

    Si la fel la rezolutie, deci mai intai zic ca e 4k, apoi zic ca e 1440p, apoi zic ca de fapt e sub, ca internal res e mic, dar apoi face la 1440p, apoi face upscaling cu FSR1 dar de fapt stai ca nu are cum sa fie asa slab sa foloseasca FSR1, sigur e "adaptive contrast sharpening" like wtf ce fumeaza astia

    E sub 1440, asta pot confirma si eu ca l-am vz pe ecran 1440 si se vede ca e lower quality, dar overall arata foarte bine pe partea asta.
    Nu e vreun joc din ala in care sa zici ca "e evident ca scade la o rezolutie atat de rea incat e groaznic", abia daca se observa si doar din cauza ca folosesc un AA slab.

    Adica normal ca e FSR, e evident de la o posta. Speram sa fie 3-ul sau mai bun. Ei zic ca e FSR1, dar apoi o da direct ca stai ca de fapt poate fi contrast adaptive sharpness, bullsh!t! De ce sa pui sharpness in post processing peste un joc, sa il faci intentionat sa arate ca naiba?

    E evident ca alea sunt upscaling artifacts, nici macar nu inseamna ca asa o sa ramana pana la final (de ex poate apare FSR4 si il vor implementa in anii urmatori pana la lansare).

    E un video facut exact cum spun si ei in gluma - pentru hype train-u din jurul jocului si pentru a face niste views

  19. #239 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Își dau cu părerea la un video afectat de compresia YouTube-ului, fără să vadă o captură directă, deci multe lucruri nu pot fi spuse cu siguranță despre el.
    Legat de video-urile de insta - și mie-mi par a fi pre-rendered. Parcă animațiile par un pic mai detaliate ca în celelalte scene, dar e posibil și ca Rockstar să folosească ceva efecte mai noi care le fac să arate așa.
    Și să nu uităm că i-ai criticat și după video-ul despre RDR pe PS4 dar până la urmă au cam avut dreptate .

  20. #240 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    I-am criticat dupa multe videos si in majoritatea nu au avut dreptate. Nu mai stiu ce au/am zis despre RDR, dar aici e clar ca cel putin tipu din stanga, nu are habar.

    Btw - eu nu ziceam ca nu sunt pre-rendered videos alea de tiktok sau ce sunt ele - doar ca zic ei prostii despre imagine. E posibil sa fie pre-rendered sau nu - asta vom vedea cand iese jocul, daca au fost recreate doar pt trailer-u asta sau le vom vedea in joc identic, dar am un feeling ca social media va fi atat de bine inclusa in joc, incat vom vedea pe tiktok-u lor chiar si ce facem noi in joc, filmat de NPC-uri, iar asta poate insemna ceva mult mai dinamic.

    Si oricum mi se pare ciudat rau ca toti analizeaza un video pe youtube - oare nu mai e "la moda" sa se trimita acele press kits digitale, unde sa puna trailer-ul necomprimat de youtube pentru o analiza/detaliere corecta?


Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 15 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast

Similar Threads

  1. Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online By Walkman in forum Console Club
    Replies: 5620 Last Post: 10-12-2023, 06:55
  2. Grand Theft Auto IV - GTA 4 By MonkY in forum Console Club
    Replies: 10 Last Post: 20-01-2021, 23:32
  3. Grand Theft Auto V - Help! By Molurus in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 24 Last Post: 14-03-2014, 23:10
  4. Grand Theft Auto V By sam in forum English
    Replies: 0 Last Post: 26-10-2011, 05:54

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts