Este o problema de gustPe mine tocmai acest lucru ma atrage la el. Faptul ca adauga putina culoare unui tricou altfel monocrom.
Cateva si de la mine ( btw, cea cu Kirby e pentru ladies).
Ah, si cateva comentarii:
Vami, unii oameni au muncit pentru designurile lor. Nu stiu ce e cu restul imaginilor tale, dar stiu ca ala cu Achievement Unlocked: Left the house nu e munca ta.
Din nou, unii oameni chiar se straduiesc sa deseneze chestiile alea.![]()
Luigi - , dude... Unde este consolegames? ...
Cea cu "Te vreau inauntrul meu" , That is so WRONG !!!!!!
Bwahahahahahahahahahah, brilliant. Maine ma duc si-mi imprim tricou cu "te vreau inauntrul meu". Zilele de facultate or sa devina mult mai interesante![]()
Nu a zis nimeni ca trebuie sa scrie CG undeva... err, nu ? Le-am facut sa fie doar gaming related in general.
Nu ar fi mai bine , ca in piept sa se afle sigla CG cusuta , si pe langa asta sa fie alese niste modele pt. imprimeu ?
Partea a II-a. In legatura cu ultimele doua tricouri...am spus ca e o chestiune de gust asa ca am facut doua variante.
Game Over
Am lucrat cu vectori, nu vor aparea probleme la redimesionare in cazul imprimarii.
Imi pare rau ca nu prea am avut timp sa stau sa lucrez, dar am facut ceva si sper sa va placa
Am sa mai fac macar o versiune pana maine !
MisterJuice, ideea e super dupa parerea mea !Buna treaba ! :applause: Doar un singur lucru am de reprosat: faptul ca sunt nume de jocuri acolo. Nu spun nimic de copyright sau altceva, doar ca nu-mi prea place asa cu numele de jocuri.
In rest, superb !![]()
Bookmarks