Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 63 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 62 ... LastLast
Results 221 to 240 of 1260

Thread: Gears of War 2

1. #221 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...oki, iar am primit disk read error. Am să atașez pozele...și no comment! (cel puțin din partea mea). Cinci din cinci retry-uri + una bonus. Menționez că asemenea probleme eu n-am mai avut...și că pățesc doar cu Gears of War 2 (Game disk). Iubesc la nebunie modul Wingman, dar �n așa condiții...pardon! . Singura soluție -> Noul Dashboard -> Install game -> Run game from HDD, gata!

(toate pozele sunt din seara asta)
    Attached Images Attached Images 001.gif 003.gif 004.gif 005.gif 006.gif 002.gif

2. #222 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Vezi ca mie imi dadea eroare in forza 2 acum si-a revenit dar cand am incercat sa il copiez pe hdd se bloca la 60%.

3. #223 SP
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Vezi ca mie imi dadea eroare in forza 2 acum si-a revenit dar cand am incercat sa il copiez pe hdd se bloca la 60%.
    ...am �ncercat pe celălalt Xbox (cu noul dashboard) și s-a copiat/instalat perfect.

4. #224 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Pacat ca este asa mare lagul. Aseara chiar a reusit sa-mi distruga tot cheful sa ma joc. O sa intru in continuare, dar este tragic

5. #225 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by babulu View Post
    Pacat ca este asa mare lagul. Aseara chiar a reusit sa-mi distruga tot cheful sa ma joc. O sa intru in continuare, dar este tragic
    Mda...Nu stiu ce sa zic...In unele seri a mers perfect, iar aseara oribil. Nu stiu ce s-a intamplat. O fi de vina conexiunea de net a vreunor oameni cu care eram online? E o posibilitate...

Cel mai tare a fost la wingman, in momentul in care m-am ridicat de la pamant apasand "AAAAAAAA"... Pe ecran aparea in continuare ca trebuie sa ma ridic, dar eu ma plimbam demult bine mersi fara posibilitatea sa folosesc armele...

6. #226 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    lag-ul era dat de mafia si ronan... mafia avea un timp de raspuns de 400-500 ms, iar ronan de 150 ms cu pachete pierdute la greu

7. #227 SP
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    lag-ul era dat de mafia si ronan... mafia avea un timp de raspuns de 400-500 ms, iar ronan de 150 ms cu pachete pierdute la greu
    ...sorry, la mine a mai fost și problema cu disk-ul. Tot am intrat și ieșit...

8. #228 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ce Dzeu e cu timpii aceia de asteptare pentru a gasi parteneri si echipa adversa in multiplayer ?!? Cel mai vandut FPS these days, si statea cate 20-30 de minute sa gaseasca niste coechipieri... bleah. Au anuntat vre-un update rapid, ceva ? Sau e doar o problema cu noi ca suntem cu IP de Romania ?

9. #229 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Eh, haideti sa nu ii mai cautam nod in papura
    E normal ca la inceput sa fie asa, mai asteptam cateva patchuri si sunt convins ca se va rezolva treaba

10. #230 SP
    nu stiu cum va sta voua cate 20-30 min... suntem vreo 5 oameni care am inceput sa jucam in fiecare seara si nu ne lovim de atatea probleme

11. #231 SP
    Admin MonkY's Avatar
    nu stiu cum va sta voua cate 20-30 min... suntem vreo 5 oameni care am inceput sa jucam in fiecare seara si nu ne lovim de atatea probleme
    Pai tocmai, ca daca ai deja echipa, nu mai astepti decat dupa echipa adversa. Incearca sa intri singur sa dai un search... ceea ce la Gears 1 tinea 1-2 min maxim, la mine de fiecare data sub 10-15 minute nu a stat. Ca sa nu mai zic ca de atata asteptare, ii vezi cum nu mai rezista si ies playerii din echipa

P.S. Care in fiecare seara, ca alaltaieri cand te-am intrebat daca intrati, ai zis ca tu ai copil and stuff... iar pana la 2-3 dimineata nu l-am vazut in GoW2 decat pe Mika (dar care nu raspundea la invites, juca Horde or something). Aseara insa am picat eu lemn, dupa 2 nopti nedormite

Azi intrati ? Daca da, pe la ce ora ? Btw, facem un concurs de GoW2 ?

12. #232 SP
    am jucat gow in fiecare seara de cand l-am primit... nu am intrat la 7 cand mi-ai spus tu, ci pe la 10.. am jucat toti pana pe la 1... si nu tiam spus ca am copil qnd stuff... ti-am spus ca sunt cu aia mica, ca are probleme cu sanatatea.. ma rog

13. #233 SP
    ...da, dar echipa este pe PRIVATE Live nu? Acolo merge rapid conectarea...dar c�nd schimbi le PUBLIC Live..? Ani de zile!

(cel puțin așa e la mine) - și cred că și la MonkY...

14. #234 SP
    pai in 5 nu poti juca cu echipa pe private.... deci vb de public

15. #235 SP
    Mda..Ideea e ca ar trebui sa sariti in capul providerilor de net inainte sa aruncati cu noroi in Epic....

16. #236 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Mda parca nu au fost asa multe probleme in trecut cand am jucat intre noi. Dar aseara a fost groaznic. Vedem cum evolueaza treaba in jocurile urmatoare.

17. #237 SP
    Quote Originally Posted by babulu View Post
    Mda parca nu au fost asa multe probleme in trecut cand am jucat intre noi. Dar aseara a fost groaznic. Vedem cum evolueaza treaba in jocurile urmatoare.
    Pai eu ce ziceam? In serile cand am jucat: Raskolnikov, Mo, Gray, Babulu si Mika totul a mers ca uns. Si dintr-o data intervin probleme aseara. Dial-up boys?

18. #238 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Pai tocmai, ca daca ai deja echipa, nu mai astepti decat dupa echipa adversa. Incearca sa intri singur sa dai un search... ceea ce la Gears 1 tinea 1-2 min maxim, la mine de fiecare data sub 10-15 minute nu a stat. Ca sa nu mai zic ca de atata asteptare, ii vezi cum nu mai rezista si ies playerii din echipa

P.S. Care in fiecare seara, ca alaltaieri cand te-am intrebat daca intrati, ai zis ca tu ai copil and stuff... iar pana la 2-3 dimineata nu l-am vazut in GoW2 decat pe Mika (dar care nu raspundea la invites, juca Horde or something). Aseara insa am picat eu lemn, dupa 2 nopti nedormite

Azi intrati ? Daca da, pe la ce ora ? Btw, facem un concurs de GoW2 ?
    Cred ca ai incurcat persoana. Eu ieri la 12 am iesit odata cu Greyhound .

19. #239 SP
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Se referea la seara cand am jucat horde in 2.

20. #240 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Stiu ca "alaltaieri" seamana cu "ieri", dar parca sunt zile diferite, nu ?
    Quote Originally Posted by MonkY View Post

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 63 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 62 ... LastLast