nu mai puneti filmulete d-astea ca fac noobi ca mine sa nu mai joace![]()
Nu tine totul numai de skillMai trebuie si ceva noroc...vreau doar sa spun ca el acolo nu ne arata si de cate ori a ratat
Pai aia e si ideea unui montaj, sa arati doar partile bune. Dar, cu toate astea, sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului, omul are si skill.
...ce oameni:
Topic official - RANK RESETS + WAR JOURNAL RESETS <Still inevitably occurring!> - Page 77 - Epic Games Forums
Postul meu (azi) Epic Games Forums - View Single Post - RANK RESETS + WAR JOURNAL RESETS <Still inevitably occurring!>
![]()
Reset? Nu se poate. Doar ai terminat meciul si apoi ai cautat altul? Fara sa faci altceva?
Azi făceam 48...mai aveam puțin. S-a terminat meciul...eram Cogs...s-a �mpărțit XP-ul la fiecare (eu am luat 19XX) și am așteptat acele 14 secunde de final.
Am rămas �n lobby (47) și-am dat să caute alt meci (�n secunda 1...după ce a �nceput săc aute...puf rank 1). Și-a continuat să caute...nu tu freeze sau ceva.
Am zis WTF- am resetat consola...degeaba. Rank 1.
Fix pix...
...vroiam să ajung la Rank 50 dar văd că nu se poate(mai bine nu mă culcam �n prima seară de double XP, atunci cu voi,...poate treceam la 50 și sănătate bună...)
Asta e...
...punct și de la capăt.
Citind reply-urile alea de pe forumul official...am ajuns la concluzia că nu se mai poate face nimic. Și ce mulți sunt...WTF?!
Oricum...�mi place că iar s-a spart conducta la Rank 100. Joacă oamenii fără nicio jenă.
Păi am calculat (așa la rece)...ajung la rank 50 p�nă de rev.![]()
O sa ajungem sa jucam pana facem punctaj si bagam glitch-ul. Asa ar merita. L-au busit si pe asta, cum au facut-o cu Seriously la 1, de erau oameni cu 30.000 kills si nu primeau achievement-ul. Eu cred ca am avut noroc de l-am luat la putin peste 12.000. De la noi tu si Hallo40 ati fost resetati. El era level 68
Edit: si Rasko, la level 25
Your Life-Sized Gears Of War Lancer Replica Is Almost Ready
TriForce Sales has finalized work on its painstakingly-detailed replica of the Lancer from Gears of War, and it can be yours come February for the low, low price of $1000.
What matters is that this is a 40-inch long, 15-pound 1::1 model of an iconic video game weapon, and if that's your kind of thing, then it's your kind of thing.
The Lancer is limited to 500 pieces worldwide, so if you are feeling at all compelled, I'd suggest heading to the product page and preordering. Or buying us all pizza for a week.
Este cam pauza de Gears in perioada asta. Da-i si tu add lui Clujlive ca el joaca in fiecare seara.
Bookmarks