Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 29 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 121 to 140 of 568

Thread: Xbox 360 Slim

1. #121 SP
    Member GuCOZA's Avatar

2. #122 SP
    Banned calin00bz's Avatar
    Da, dar nu errori care sa transforme consola intr-o caramida. Respect 360-ul dar Sony e Sony.

*Sony fanboy!*

3. #123 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Am sa rog toti fanboyz elitisti care nu pot sa fie ontopic, pentru ca detin un sistem prea bun pentru restul jucatorilor, sa se abtina de la a mai posta offtopic. Daca nu se pot abtine, exista metode de a-i ajuta

@GuCOZA: Din pacate n-o dezbraca de tot, sa vedem ce-are pe sub tricou...

4. #124 SP
    Scuze daca am deviat putin de la subiect dar tot pe 360 se axa discutia si pana la urma e un thread despre o consola se pot face comparatii si toate cele, nu?

5. #125 SP
    calin00bz, una e sa compari ceva obiectiv si alta e sa spui cat de buna e concurenta. Nu vad nimic constructiv in asta decat o umflare a orgoliului de fanboy, get it?

L.E.: @GuCOZA, inseamna ca-s orb si nu vad pozele

L.E.2: Nvm, le-am gasit.

6. #126 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Ba din contra chiar este aratat si cipul
    Attached Images Attached Images _dsc4547.jpg

7. #127 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Sunt si poze cu ea dezbracata.
    Attached Images Attached Images dsc4540.jpg dsc4543.jpg dsc4544.jpg dsc4545.jpg

8. #128 SP
    Acum nu avem voie sa avem pareri subiective si sa le impartasim cu altii? Trebuie sa fim obiectivi in toate? Nu suntem roboti my friend.

Nu imi umflam orgoliul de fanboy, era pur si simplu ceva zis la misto si ca sa fie un post mai haios. Si nu cred ca eu sunt ala care se umfla in pene si isi depaseste atributiile. GreyhounD esti cumva politist?

9. #129 SP
    calin00bz, daca esti asa de ne-fanboy de ce te-a atins postul meu asa de tare? Sa inteleg ca sub atitudinea de "haios" se ascunde ceea ce-am zis mai sus? Nu iti era directionat postul, dar daca te-ai simtit cu atat mai bine, ii vedem si noi la fata pe fanboyz.

Da, sunt politist. Nu-mi place sa vad oameni care uita ca toti sunt gameri si ca jocurile sunt cel mai important lucru. Nu ii suport pe astia care vin si zic "ce prost e obiectul x, pentru ca eu am obiectul y". Eu zic sa punem punct aici, am zis ce-am avut de zis si devenim mai offtopic decat trebuie.

10. #130 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Calin00bz chiar nu intereseaza pe nimeni "haioseniile" astea, eu personal intru in acest thread ca sa citesc despre informatii hardware samd, nu sa aflu cum se comporta noua consola raportata la ps3 wii nokia n95 sau te miri ce, fa-ti tu separat thread de comparatii si amuza-te acolo.

Ontopic sunt curios daca au aparut poze comparative cu leak-ul de acu ceva saptamani legat de motherboard.

11. #131 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Vai... va jignit consola, ce urat

12. #132 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deci am avut dreptate cu X360-ul slim. Chiar au renuntat la sistemul vechi de racire... Acum a devenit "clasic". Thx God... le-a luat atatia ani ca sa afle o chestie de baza. Ma uit insa si ma minunez cum Dzeu de nu au facut macar toti capacitorii solizi... Mor pe astia care mai salveaza cate 2-3 centi din constructia hardware...

13. #133 SP
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    Ontopic sunt curios daca au aparut poze comparative cu leak-ul de acu ceva saptamani legat de motherboard.
    Astea sunt cele aparute (leaked).
    Attached Images Attached Images xbox360slim03172010hed.jpg xbox360slim03172010.jpg

14. #134 SP
    Junior Member halo333's Avatar
    As vrea sa cumpar unul cat de curand . dar nu se gaseste in romania

15. #135 SP
    Da, a fost legit poza clar

16. #136 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    In prima poza ventilatorul este pozitionat cam in aceiasi zona ca cel original plus ca heatsinkurile au aceiasi dispunere pe MB iar in a2-a cipurile de memorie RAM (Cred ca asta sunt) sunt amplasate cate 2 in partea dreapta respectiv partea de jos a CPU/GPU-ului plus ca sunt 7 capacitori in ambele poze.

17. #137 SP
    Ma mir cum de a scapat carcasa ne-pozata at this point

18. #138 SP
    Member zempty's Avatar
    Vai cred ca am citit 3 pagini numai cu posturi care nu aveau nici o legatura cu MS ...

O intrebare : Daca au schimbat aproapte tot din consola GPU/CPU si numai stiu eu ce Super/Ultra/Giga/Mega/Terra-cipuri , ii mai zice XBOX 360 , sau ii zice doar XBOX Slim si nu mai stiu cum ...

Alta intrebare : sa ne asteptam la un alt Dashboard sau cel putin un update la cel actual ?

19. #139 SP
    Nu va fi nici un update la dashboard. Doar un Hub pentru kinect.

20. #140 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 29 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks