pentru ce interesati de disectia noului XBOX The Xbox 360 Slim (Valhalla): Dissection Galleries Up - AnandTech :: Your Source for Hardware Analysis and News
pentru ce interesati de disectia noului XBOX The Xbox 360 Slim (Valhalla): Dissection Galleries Up - AnandTech :: Your Source for Hardware Analysis and News
Da, dar nu errori care sa transforme consola intr-o caramida. Respect 360-ul dar Sony e Sony.
*Sony fanboy!*![]()
Am sa rog toti fanboyz elitisti care nu pot sa fie ontopic, pentru ca detin un sistem prea bun pentru restul jucatorilor, sa se abtina de la a mai posta offtopic. Daca nu se pot abtine, exista metode de a-i ajuta
@GuCOZA: Din pacate n-o dezbraca de tot, sa vedem ce-are pe sub tricou...
Scuze daca am deviat putin de la subiect dar tot pe 360 se axa discutia si pana la urma e un thread despre o consola se pot face comparatii si toate cele, nu?
calin00bz, una e sa compari ceva obiectiv si alta e sa spui cat de buna e concurenta. Nu vad nimic constructiv in asta decat o umflare a orgoliului de fanboy, get it?
L.E.: @GuCOZA, inseamna ca-s orb si nu vad pozele
L.E.2: Nvm, le-am gasit.
Acum nu avem voie sa avem pareri subiective si sa le impartasim cu altii? Trebuie sa fim obiectivi in toate? Nu suntem roboti my friend.
Nu imi umflam orgoliul de fanboy, era pur si simplu ceva zis la misto si ca sa fie un post mai haios. Si nu cred ca eu sunt ala care se umfla in pene si isi depaseste atributiile. GreyhounD esti cumva politist?
calin00bz, daca esti asa de ne-fanboy de ce te-a atins postul meu asa de tare? Sa inteleg ca sub atitudinea de "haios" se ascunde ceea ce-am zis mai sus? Nu iti era directionat postul, dar daca te-ai simtit cu atat mai bine, ii vedem si noi la fata pe fanboyz.
Da, sunt politist. Nu-mi place sa vad oameni care uita ca toti sunt gameri si ca jocurile sunt cel mai important lucru. Nu ii suport pe astia care vin si zic "ce prost e obiectul x, pentru ca eu am obiectul y". Eu zic sa punem punct aici, am zis ce-am avut de zis si devenim mai offtopic decat trebuie.
Calin00bz chiar nu intereseaza pe nimeni "haioseniile" astea, eu personal intru in acest thread ca sa citesc despre informatii hardware samd, nu sa aflu cum se comporta noua consola raportata la ps3 wii nokia n95 sau te miri ce, fa-ti tu separat thread de comparatii si amuza-te acolo.
Ontopic sunt curios daca au aparut poze comparative cu leak-ul de acu ceva saptamani legat de motherboard.
Deci am avut dreptate cu X360-ul slim. Chiar au renuntat la sistemul vechi de racire... Acum a devenit "clasic". Thx God... le-a luat atatia ani ca sa afle o chestie de baza. Ma uit insa si ma minunez cum Dzeu de nu au facut macar toti capacitorii solizi... Mor pe astia care mai salveaza cate 2-3 centi din constructia hardware...
In prima poza ventilatorul este pozitionat cam in aceiasi zona ca cel original plus ca heatsinkurile au aceiasi dispunere pe MB iar in a2-a cipurile de memorie RAM (Cred ca asta sunt) sunt amplasate cate 2 in partea dreapta respectiv partea de jos a CPU/GPU-ului plus ca sunt 7 capacitori in ambele poze.
Vai cred ca am citit 3 pagini numai cu posturi care nu aveau nici o legatura cu MS ...
O intrebare : Daca au schimbat aproapte tot din consola GPU/CPU si numai stiu eu ce Super/Ultra/Giga/Mega/Terra-cipuri , ii mai zice XBOX 360 , sau ii zice doar XBOX Slim si nu mai stiu cum ...
Alta intrebare : sa ne asteptam la un alt Dashboard sau cel putin un update la cel actual ?
Bookmarks