s-a intamplat odata. am incercat un tuning setup diferit si am bulit toata cursa, nu era potrivit, dar vine runda urmatoare![]()
![]()
Eu am ramas si fara joc.
Bundle copy la Forza pe aria de bazar e de la 100 Ron si cele normale sunt 70-80 Ron...
Sper ca pana la sfaristul luni sa revin.![]()
Hmmmm... M-as inscrie si eu, nu am cine stie ce masini, nici o ora nu m-am jucat, putin multiplayer, atata tot. As vrea sa ma perfectionez, gamertag-ul meu e amidac0s
La inceput e greu. Daca ai volan iti recomand sa incerci cu el, e mult mai usor.
Cumpara un Nissan Skyline R34 si un tuning setup de pe storefront dar trebuie sa ai ceva banuti.
Uitate la un tutorial pe YouTube. Recomand sa incerci pe Suzuka East sau pe Tsukuba.
Cand te invarti in curbe, dai rewind si incerci sa te corectezi.
Te invata stanzor , bafta!
Eu am ramas fara joc si Gold, RazvanL nu are XBox, GoroMare mi-a furat masina si nu a mai dat nici un semn de viata.
Singurul care a mai ramas e stanzor.
Vedeti ca Stanzor imi folosesti contu ca lui ia expirat liveu si i lam dat pe al meu pentru ca eu nu mai am icsbocs
Eu tot nu inteleg cum faceti voi drifturile.Eu imi storc bateriile pe forza3 si nu reusesc nici cum.Merge doar cu volanas?(eu am doar gamepad)
As intra pe live sa ma invatati, dar din pacate nu am gold.
Repetitia este mama invataturii(presupun ca trebuie sa mai exersez)!![]()
cu gamepad-ul e diferit decat cu volanul, eu fac cu volan, danny si loco(rip) fac cu controlerul. in mare parte e la fel . daca cauti un pic pe acest thread este un filmulet care te ajuta foarte mult, de acolo am invatat si eu![]()
merge sa faci si cu controlleru, da' te sa fi obisnuit sa umblii usor cu directia si acceleratia
eu (stanzor1992) am trecut pe ps3 si au mai ramas djdanny si raptorscream cu care poti face drifturi![]()
Bookmarks