Tu nu trebuia sa fii altundeva?
Tocmai s-a terminat de dld: The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition si pot confirma ca merge (fara VPN):
O intrebare rapida. Sper ca cineva e amabil sa imi raspunda.
O sa imi expire goldul in februarie.
Daca nu fac renew o sa mai pot sa acesez jocurile downloadata cu Games for Gold?
In caz contrar, daca stau o vreme silver si apoi faca iar upgrade la gold, o sa pot re-accesa acele jocuri? Vor trebui downloadate din nou?
doar pe xbox one trebuie sa ai gold ca sa le poti juca dupa ce iti expira subscriptia.
pe 360 merge si pe silver.
le poti downloada cand vrei tu. nu ti le sterge nimeni de pe hdd oricum.
Mersi de raspuns. Am uitat da rau reply la timp.
Legat de treaba cu stresul de pe HDD, ai dreptate, dar cred ca au mijloace sa blocheze un anumit joc, chiar daca e instalat. Patesc o faza ciudata cu Lost Planet: Extreme Condition, pe care l-am cumparat digital, dar nu l-am putut juca niciodata. Daca fac scroll in lista de jocuri si ajung la el, dupa 2-3 secunde dispare. Daca sunt rapid si dau sa il lansez, imi da un mesaj de genul "This item is not available at this time", dupa care dispare din lista.
Chiar pe forumul asta mi s-a sugerat idea ca ar fi vorba de o eroare de download, dar l-am descarcat de 3 ori si la fel face. Nu e paguba mare, dar e frustrant.
BTW:
FRUSTRÁ, frustrez, vb. I. Tranz. A lipsi pe cineva (în special statul sau o instituție a lui) de un drept sau de un bun; a păgubi; p. ext. a înșela. – Din fr. frustrer, lat. frustrari.
Xbox Live Games with Gold February 2015
On Xbox 360, starting Sunday, February 1st, Brothers: A Tale Of Two Sons ($14.99 ERP) will be free for Xbox Live Gold members through February 15th.
Then on February 16th, Xbox Live Gold Members can download Sniper Elite V2 ($29.99 ERP) for free through February 28th.
Xbox Live Games with Gold for February 2015 - Xbox Live's Major Nelson
Eu am cateva jocuri arcade care nu mi-au mers fara VPN (ba si mai mult...le-am si paltit)![]()
Is blocate de cand lumea si pamantu': Eu am avut probleme cu Dead Rising 2: Case Zero (2010), Dead Rising 2: Case West (2010), Duke Nukem 3D (2008), etc.
Well, that's awkward. Poate o sa vedem si noi Xbox Live in Romania ca tot au luat si Playstation initiativa.
Super. Acum am si eu o problema.
Mi-a expirat Goldul si as vrea sa joc si eu Sniper Elite v2. Este cineva disponibil sa imi dea contul sa fac License Transfer sa descarc si eu jocul? Ma revansez![]()
Bookmarks