sal la toti, nu stie cineva cum pot intra pe traseul ala benchmarck high speed??? mentionez ofline. sau trebuie sa intru pe live ca sa pot juca???
sal la toti, nu stie cineva cum pot intra pe traseul ala benchmarck high speed??? mentionez ofline. sau trebuie sa intru pe live ca sa pot juca???
dupa cum zice si titlul am o mica mare problema in a vedea replay-ul in acest joc, la fiecare final de cursa nu imi apare nimica legat de view replay, doar continue, restar shi alte chestii numa replay nu. am vazut pe alte forum-uri ca nu se pot vedea replay-uri daca nu ai hdd, eu nu am dar am un stick de 8 giga. ma poate ajuta cineva????
din intamplare e cineva darnic p'aci si ma poate ajuta cu niste credite 1-2 mil ??
mi'am luat un enzo (pt un event) si m'a chelit de bani ....
^^^^ nimeni ?
------------------------------------
@stanzor: foloseste sticku pt memorare, si muta salvarile de pe MU pe stick si atunci o sa salveze si replayurile![]()
nu conteaza fa ultimu update de dashboard (de pe live sau cu un cd) si folosesti sticku de 8gb k si unitate de memorie, apoi de tudi al memory si transferi tot forza 3 pe stick si cand intrii in joc si te pune sa alegi de unde sa ia salvarile dai de pe stick
teoretic si logic ar trebuii sa mearga ...
eu am ultimul update, si am ales memory unit adica stickul si tot nu merge, la sfarsitul unei curse imi apare continue-restart-leadbords- race results atata tot
da' ai mutat toate fisierele de forza de pe MU pe stick ?
ti'am zis, dute la memory, games, si selecteaza forza direct si muta pe stick (nu intra in el sa le iei pe rand k mori)
sunt mutate, dar mie imi arata shi la memoria xbox-ului sau cum sa ii zic , in fine imi arata memory unit shi la stick tot memory unit. pe xbox nu mai este nimic , e ceva la system items:video bookmark data.
hmm.... muta tot ce e pe memory unit pe stick, sa nu aibe un fel de temp/bookmark care sa nu lase treaba, daca nu merge nici asa nu mai am nici o idee ...
io am hdd, ce ti'am zis io e ce as fi facut io daca as si fost in cazu tau, si mai bine daca ai si profilu si restu fisierelor pe stick k ai spatiu mai mare de salvare (doar sa nu formatezi sticku din greseala...)
XBOX LIVE Deal of the week
August 2nd - Forza 3 Cars and Track Packs
AutoWeek Car Show Pack - 240 Microsoft Points
Hot Holidays Car Pack - 240 Microsoft Points
Jalopnik Car Pack - 240 Microsoft Points
N�rburgring GP Track Pack - 240 Microsoft Points
The Road & Track Car Pack - 240 Microsoft Points
Bookmarks