Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 62 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 56 ... LastLast
Results 101 to 120 of 1239

Thread: Clubul Wii U

1. #101 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Eu nu inteleg ce treaba are GTA cu Wii U, dar in fine, interlocutorul are pauza, asa ca, solecon, nu mai poti invata smecheria.

Ar fi culmea ca Nintendo sa arunce cu afirmatii de genul: "+ 50% putere fata de 360 si PS3", iar realitatea sa fie, citez: "wii u este un wii cu un procesor mai puternic (foarte putin)".

Revin asupra unei probleme, sa-i zic asa, nevoia de jocuri multi platform pe Wii U. Macar cat vor mai sta in picioare 360 si PS3, mai ales ca am impresia ca va contracandida tot cu ele, nu cu viitoarele releaseuri de la Microsoft si Sony.

2. #102 SP
    Member Sosetila's Avatar
    Normal ca grafica de pe wii u nu se va compara cu celalte console din generatia a 8-a, abia este putin mai buna ca cele din generatia a 7-a.
    N-am inteles ce vrea sa faca nintendo, poate planul lor e sa vanda mult intr-un an/2 ani pana se scoate alta consola.

3. #103 SP
    Pai nu cred. Stiau ca au consola mai slaba decat concurenta si la lansarea Wii, si nu au scos alta consola dupa 2 ani. Nintendo pur si simplu ataca un alt segment de piata. Microsoft si Sony joaca pe gazon, pe cand Nintendo joaca pe zgura.

Eu nu mai am rabdare sa ma vad cu tableta in mana. Sper ca jocul de table sa fie inclus

4. #104 SP
    Member Sosetila's Avatar
    Am vrut sa zic 1 an 2 pana scot si ceilalti o consola.
    La wii au avut "elementul surpriza" introducand ceva nou (daca nu luam in considerare power glove) in gaming, acum nu cred ca o sa mai aiba asemenea succes.
    Foarte buna schimbarea cu usburile langa card,chiar ma deranja rau usbul pe invers din spate

5. #105 SP
    Power Glove a fost un esec total. Nu se putea juca mai nimic cu ea.

Pai si la U exista element surpriza, tableta. Este ceva cu adevarat nou si din ce vad, extrem de util si fun. Cam cel mai complex controler din istorie (care si functioneaza corespunzator). In plus, Nintendo va avea timp sa vina cu modalitati noi de control. Banuiesc ca si-au pastrat loc pentru un eventual upgrade. Posibil sa vina cu ceva si pana la lansare, mai au timp la dispozitie.

6. #106 SP
    Member Mythul's Avatar
    Parerea mea e ca tot ce trebuie sa faca cei de la Nintendo e sa creeze:

- un mod online ok, daca nu pot inova macar sa copieze ce functioneaza
    - relatii mai bune cu 3rd parties astfel incat Bioshock, Batman etc. sa apare si pe Wii U

Cam atat. Cred ca Wii u va avea un foarte bun value for money. Ma indoiesc ca va depasi 299 $. Ce primesti:
    - controler nou cu touchscreen
    - consola + 1 joc cel mai probabil
    - compatibilitate cu toate vechile accesorii de la wii. Pe ebay un wiiremote e vreo 50 lei, wiizaper iar cativa dolari. e f buna ideea ca toate acestea le vei putea folosi in viitoare jocuri
    - suporta toate jocurile wii, se poate vinde wii-ul vechi pt cei care nu colectioneaza console.
    - suporta 3DS, posibil sa poata fi folosit ca un controler

Pe scurt va fi: motion gaming de inalta calitate + normal gaming cu touchscreen + dirt cheap accesories
    Daca vine la 300-350 de dolari nu va avea competitie.

Sa ai toate astea pe xbox360 / ps3 te costa mult mai mult. Doar un xbox360+kinect in magazin costa impreuna vreo 18milioane + inca un controller, accesorii si rapid ajungi la pret dublu.

Time will tell la urma urmei.
    Ce se va intampla daca intra Apple pe piata gamingului + tv media all in one?

7. #107 SP
    De fapt nu se poate spune compatibilitate cu Wiimote, U foloseste Wiimote ca si controler. Asta eu o vad ca pe un minus din cauza stagnarii tehnologice. Poate si din aceasta cauza pretul nu va speria piata.

8. #108 SP
    Member Sosetila's Avatar
    Ai dreptate, ar fi frumos sa ne putem juca pe wii online altceva decat mario kart fara sa adaugam coduri de 12 cifre.

9. #109 SP
    Member A_A_A's Avatar
    chestia e ca wii u va fi in america la 300 $ probabil dar la noi va urca la 350-400.chestia rea e ca daca il iei din U.S.A va fi ntsc....deci....eu tot nu stiu....daca e ntsc nu se potriveste la tv noastre???daca tableta va fi si ca una normala numai gamng si desen ci si word...altele imi iau siiiigur....daca.....oricum sunt pus pe wii nu wii u vreau sa imi iau wii dar daca voi avea bani de wii u si el va putea face si ceea ce poate o tableta normala posibil sa imi iau dar wii normal ma fascineaza destul....wii u si mai si

10. #110 SP
    Member drac_baltat's Avatar
    la ntsc nu se potrivesc jocurile PAL, nu are treaba cu televizoarele.. ma rog initial avea treaba si cu ele din cate stiu
    anyway, il poti lua din orice tara UE in care e la un pret decent, nu trebuie musai din US
    daca iti place asa tare Wii atunci ia-ti unul
    daca vrei si Wii U atunci apuca-te sa strangi bani.. daca nu poti sa te tii de strans inseamna ca nu te pasioneaza chiar asa tare Wii U

11. #111 SP
    Member Sosetila's Avatar
    Daca vrei wii, ma poti contacta pe mine, inca il mai am la vanzare.
    Oricum, mare porcarie chestia cu PAL si NTSC, nu ma lasa sa ii trimit lui Mark de la Classic Game Room jocuri

12. #112 SP
    Member A_A_A's Avatar
    deci.....vreau sa dau ps2 si nu am la cine si vreau xb nu neap nou sau wii u(nu schimb)

13. #113 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Și ce legătura are asta cu subiectul threadului? Răm�i ontopic.

14. #114 SP
    Member A_A_A's Avatar
    OK...scuze de off-toppic dar pana la urma wii u e inovator cu tableta (pe care jucam mario bros in 1080 p si mai merge pe filme si youtube ca in prezentare erau video dar nu stiu daca erau de pe memorie (stick) sau youtube)

15. #115 SP
    Member Mythul's Avatar

16. #116 SP
    Member A_A_A's Avatar
    wow...s-au complicat si mai rau cu tableta asta

17. #117 SP
    Member Sosetila's Avatar
    Tot nu inteleg de ce nu au putut face un controller ca cel de Ps2 care sa fie conectat de consola cu fir

18. #118 SP
    Member A_A_A's Avatar
    au vrut sa intre cu ceva nou pe piata.....

19. #119 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Date tehnice coparativ cu PS3 si Xbox 360:

Wii U - 956 million transistors
    PS3 - 300
    X360 - 337

Wii U - 1024 MB GDDR5
    PS3 - 256 MB GDDR3
    X360 - 512 MB GDDR3

Wii U - Memory clock - 900MHz
    PS3 - 700MHz
    X360 - 700MHz

Wii U - 16 MB eDRAM
    PS3 - N/A
    X360 - 10 MB

Wii U - 256 bit bus width
    PS3 - 128
    X360 - 128

Wii U - 12 Gigapixels/s
    PS3 - 4
    X360 - 4

Wii U - 30 Gigatexels/s
    PS3 - 12
    X360 - 8 (without MSAA)

Wii U - Bandwitdh - 115.2 GB/s
    PS3 - 22.4 GB/s
    X360 - 22.4 GB/s
    5,14x improvement

Dupa cum vad eu situatia Wii U ar trebui sa fie de cel putin 3x mai puternica decat actualele console.
    Macar din punct de vedere teoretic, practic mai vedem.
    Dar daca e sa luam in calcul ce cifre vedem PS3 si X360 vor fi facute praf si pulbere in jocurile multiplatform.

Sa mai specific ca GPU-ul lui Wii U, care se cheama WOLF, e capabil de 1398 Billion FLOPS in comparatie cu cel de PS3 care poate 400.

20. #120 SP
    Member Sosetila's Avatar
    Poate sa fie mai puternic, dar trebuie sa realizam ca aceasta "putercinitate" va dura doar pana va fi scoasa alta consola....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 62 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 56 ... LastLast