Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 62 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 ... LastLast
Results 141 to 160 of 1239

Thread: Clubul Wii U

1. #141 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Uite, fac o prognoza in ceea ce te priveste ca stiu ca pui pret pe aspectul grafic. Dupa ce o sa joci Darksiders 2 pe Wii U nu o sa mai pui mana pe PS3 veci.
    Raman exclusivitatile, of course.
    Corect, insa iar iti scapa ceva... E foarte posibil ca dupa ce o sa joc Darksider 2 pe Wii U sa-l joc pe XBOX 720 sau pe PS4 (sau cum s-o numi, ca nu-i zic "4"). Si mana pe PS3 sigur o mai pun cand o sa am chef de KZ2/KZ3, Uncharted, etc

2. #142 SP
    Member Sosetila's Avatar
    Clubul Wii U a ajuns clubul "noi o sa avem grafica mai buna decat voi o scurta perioada de timp lolololo"

3. #143 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by Sosetila View Post
    Clubul Wii U a ajuns clubul "noi o sa avem grafica mai buna decat voi o scurta perioada de timp lolololo"
    Relax Sosetila ! Sau intalnit doi forumisti si discuta despre cum vor arata viitoarele jocuri pe Wii U. Care-i problema?
    Te invit pe tine sa discuti despre jocuri si accesorii la Wii U. Asta asa ca sa mai echilibrezi situatia. E loc sub soare pt toata lumea.
    Schimburile de opinii intre mine si RaverX nu sunt de genul "a mea e mai mare". E si greu asta, amandoi suntem consolisti. Sau na, eu, ca sa nu vorbesc in numele lui.

4. #144 SP
    Member Sosetila's Avatar
    Accesorii Wii U? Daca sunt ca "accesoriile" de Wii mai bine nu, nu vreau sa cumpar o bucata de plastic care sa ma ajute sa tin maneta cum o tineam si fara ..
    Oricum, who do you think will join the brawl?
    Eu as zice Megaman si Zero.

5. #145 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Ninja Gaiden 3 anuntat ca titlu de lansare pt. WiiU
    Ninja Gaiden 3 is Wii U launch title | Games industry news | MCV

UPDATE: Gurile rele spun ca lansarea lui WiiU va fi la E3 2012 !!!...uhh !
    Attached Images Attached Images ninja_gaiden_3_razors_edge.jpg

6. #146 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    "Undeva �ntre aprilie și decembrie 2012". Asta e cert.
    E3 2012...e b�lb�ială. Posibil de asemenea să ne trezim și cu ceva jocuri din partea Ubisoft...tot așa, la start.
    We'll see

---------- Post added 14-11-2011 at 04:02 PM ----------

Tocmai citesc...cel mai nou zvon: Wii U �și dezvoltă infrastructura online, una deschisă (open-sistem), iar pentru asta cică ar fi �n discuții cu cei de la Electronic Arts. Origin, platforma online de distribuție al EA, ar urma să fie folosită de către Nintendo.
    Sursa spune că discuții au fost și cu cei de la Valve (cu al lor Steam), �nsă se pare că cei de la EA sunt mai agresivi și le fac curte celor de la Nintendo.

7. #147 SP
    Senior Member solecon's Avatar

8. #148 SP
    Member bartonn's Avatar
    TheGamerAccess Nick McCandless

Interesting......received a few emails just now confirming Nintendo's Wii U presence at CES 2012

9. #149 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by solecon View Post
    Inca un motiv in plus sa-mi doresc un WiiU

10. #150 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Daca erau baieti destepti lansau consola acu in decembrie.

11. #151 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Daca erau baieti destepti lansau consola acu in decembrie.
    Din fericire Nintendo nu e ca Sony... Vezi ce dezastru a iesit cu grabitul consolei PS Vita, lansata in Decembrie...
    Oamenii au intrebat developerii cand au jocurile finisate... si daca a iesit calculul in alta luna decat Decembrie, aia a fost. Nintendo vinde bine oricum, oricand... nu moare ca nu a prins luna cadourilor (o sa fie luna cadourilor si la anul ). Si tare imi e ca acum ca trec la Next-Gen o sa "fure" multi clienti de la Microsoft si Sony. Cel putin in 2012.... care o sa fie anul iPad 3 si WiiU (din ce mai estimeaza lumea)... Dar, ramane de vazut.

12. #152 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Si tare imi e ca acum ca trec la Next-Gen o sa "fure" multi clienti de la Microsoft si Sony.
    La titlurile multiplatform o sa-i faca praf.
    Si dupa cum imi miroase mie ca noile console de la Microsoft/Sony se vor lansa totusi dupa 2012, cu atat mai mult.

13. #153 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deja dupa ce am vazut interviul referitor la developmentul unuia din jocurile mele de suflet (Darksiders, 2 de data asta)... m-a impresionat faptul ca Nintendo isi "muleaza" consola si dupa cerintele deveoperilor third party... ceea ce e bine. La fel cum am inteles ca procedeaza cu Battlefield 3... Sunt curios cand vor incepe sa ne ofere niste tech demos... De-abia astept

14. #154 SP
    Banned cryyo's Avatar
    WiiU va fi prezent la CES 2012.
    Dar eu zic sa nu va asteptati la nimic spectaculos. Decat ca publicul va putea pune mana pe el.
    Touch the screen, touch the screen !
    Wii U to be playable at CES 2012 | WiiUDaily

15. #155 SP
    Member Mythul's Avatar
    Asa mult sper ca Wii U sa fie un succes. Sa aiba un online decent + aceleasi 3rd party ca si xbox/ps3 si im sold. Un nou Donkey Kong Country n-ar strica.

16. #156 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Eu continui sa cred ca are o denumire nefericita.
    Daca se facea un poll cu mai multe variante "WiiU" nici n-ar fi fost nominalizat.
    Wii 2 era perfect.

17. #157 SP
    Member Mythul's Avatar
    Stii de ce cred ca nu au pus wii 2, pentru ca wii-ul se va vinde in paralel cu wii (asa au declarat). Practic Nintendo vor vinde 2 console:

wii - pt casual, cheap etc.
    wii u - pt hardcore, graphics etc.

Daca puneau wii 2 crea competitie intre ele, cine ar mai cumpara Wii normal daca deja se vinde Wii 2. Ma gandesc ca asta ar fi explicatia logica. Asa Wii U e vazut de casuals ca un wii normal upgradat nu o generatie complet noua, prin urmare Wii inca s-ar putea vinde. Sau "Who knows what they were thinking"

18. #158 SP
    Member Sosetila's Avatar
    Cat timp nu trebuie sa dai de tableta ca sa ataci me gusta.

19. #159 SP
    Banned cryyo's Avatar
    WiiU va avea functia e-Reader

...adica veti putea vedea pe ea carti, reviste, ziare, benzi desenate.
    WiiU News: Wii U will have E-Reader functionality - rumor - ComputerAndVideoGames.com

20. #160 SP
    Member Mythul's Avatar
    Tot ce vreau e 3rd party games, bioshock, max payne etc. + nintendo old-school and im sold !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 62 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 ... LastLast