Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 7 of 62 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 57 ... LastLast
Results 121 to 140 of 1239

Thread: Clubul Wii U

1. #121 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Trebuie tinut cont ca aceste date tehnice nu au fost confirmate de catre cei de la Nintendo.
    Pana la anul ar mai putea creste.
    Ce traznet e Zelda HD

2. #122 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    cryyo- ce sursa au datele tehnice?

3. #123 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Dupa cum vad eu situatia Wii U ar trebui sa fie de cel putin 3x mai puternica decat actualele console.
    Posibil, dar sa nu uitam un mic amanunt. XBOX 360 a aparut in 2005, PS3 a aparut in 2006. Wii U *poate* apare anul asta, dar cel mai probabil apare doar anul viitor. Si anul viitor vor aparea si urmatoarea generatie XBOX si PS. Si cu alea va concura Wii U, nu cu actuala generatie.

4. #124 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Datele sunt luate de aiurea de pe net. Sper ca nu sunt suspectat ca le-am inventat eu.
    Si anul viitor vor aparea si urmatoarea generatie XBOX si PS.
    Sa te auda Domnul, dar eu nu prea cred.
    Intotdeauna cand dau cu ochii de subiectul asta m-am intrebat de ce Nintendo nu a lansat anul asta consola ?!
    Mie mi-au lasat impresia ca erau destul de pregatiti. Pt. unul ca mine care nu cunoaste toate tainele fenomenului, eu vedeam un mare avantaj ca Wii U sa fi fost lansata in 2011. Poate nr. de jocuri, habar n-am.

5. #125 SP
    Wii U nu apare anul acesta. Pana vom avea date oficiale...

Nu cred ca va fi de 3x mai performant fata de 360 sau PS3. Hai sa zic un maxim 50%, mai mult nu vom vedea. Parca si Nintendo a declarat 50% peste.

6. #126 SP
    Member Sosetila's Avatar
    Oricat de performant ar fi, trebuie sa ne gandim ca este Nintendo, deci lenevie maxima la orice dupa 2005, va dati seama ca jocurile nu o sa aiba grafica mai buna decat versiunile de xbox/ps si ca Mario tot in 480p va fi.

7. #127 SP
    Sa te auda Domnul, dar eu nu prea cred.
    Devenim offtopic, dar chestia asta s-a mai discutat de multe ori. Eu zic ca la sfarsitul anului 2012 sau cel tarziu in 2013 apare viitoarea consola Playstation, pana acum au respectat ciclul de 6 ani, nu cred ca se vor opri acum. Si tin minte ca si prin 2005 se discuta fix acelasi lucru, toti ziceau ca PS2 e foarte puternic si n-o sa apara PS3 decat peste 3-4 ani. Si in 2006 a aparut.

Revenind la Wii U eu sper sa fie puternica, poate asa o sa apara si pe Wii niste jocuri mai ... "next gen". Pe mine nu m-a atras niciodata Mario sau alte personaje de genul si cred ca o buna parte a clientilor de Wii au luat consola doar pt Mario. Restul au luat-o pt ca e "distractiva". Din pacate pe mine ma atrage mult mai mult grafica si prefer oricand sa joc Killzone 3, Uncharted 2, FM3, etc.

8. #128 SP
    Member Sosetila's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Devenim offtopic, dar chestia asta s-a mai discutat de multe ori. Eu zic ca la sfarsitul anului 2012 sau cel tarziu in 2013 apare viitoarea consola Playstation, pana acum au respectat ciclul de 6 ani, nu cred ca se vor opri acum. Si tin minte ca si prin 2005 se discuta fix acelasi lucru, toti ziceau ca PS2 e foarte puternic si n-o sa apara PS3 decat peste 3-4 ani. Si in 2006 a aparut.

Revenind la Wii U eu sper sa fie puternica, poate asa o sa apara si pe Wii niste jocuri mai ... "next gen". Pe mine nu m-a atras niciodata Mario sau alte personaje de genul si cred ca o buna parte a clientilor de Wii au luat consola doar pt Mario. Restul au luat-o pt ca e "distractiva". Din pacate pe mine ma atrage mult mai mult grafica si prefer oricand sa joc Killzone 3, Uncharted 2, FM3, etc.
    GET THE SPAGHETTI OUT OF THIS POST.

on: Wii nu prea e distractiv in singleplayer, sper ca Wii U sa remedieze asta ( dar totusi, genial warioware )

9. #129 SP
    Member Mythul's Avatar
    Sincer eu am un Wii de cateva luni si oscilez intre love it or hate it. Nu o data m-am gandit sa-l scot la vanzare, dar pentru cei 350-400 lei cat poti scoate pe un Wii acum mai bine il pastrez. Momentan imi retraiesc copilaria cu Donkey Kong Country Returns si chiar voi lua un classic controller pentru celelalte 3 Donkey Kong. De mult n-am mai avut asa fun cu platformer si personal il consider mai bun ca Mario. Poate si pentru ca stateam cate o ora doua sa astept sa se elibereze SNES-ul de la sala de jocuri unde mergeam. Ah sweet childhood

Personal chiar imi doresc foarte mult ca Wii U sa fie un succes. Dupa semi-esecul cu 3DS ma astept ca Nintendo sa se trezeasca si sa faca un online calumea. Grafica mi se pare chiar foarte ok, e HD si sincer chiar nu stiu cat de mult mai poate progresa si grafica asta pe console. Deja PS3 / XBOX360 au atins un nivel chiar foarte inalt.

Mai citesc stirile de pe IGN si deja sunt cateva semne ca Nintendo s-a trezit la realitate:
    - Batman / posibil Skyrim pentru Wii U
    - am citit un interviu cu cei de la capcom si spuneau ca SSF4 3D a fost foarte usor portat pentru 3DS, avand in vedere ca au facut asta pentru 3DS ma gandesc ca nu-s prosti cei de la NIntendo si vor face usoara portarea a jocurilor noi pentru Wii U + functii exclusive.
    - online-ul va fi facut de o alta firma de specialitate, cel putin asa am citit

De asemenea nu cred ca pretul va depasi 400 $ . La acel pret chiar nu cred ca vor avea competie. Mai ales ca accesoriile pentru wii nu sunt overpriced, heck pe ebay cumperi un controller cu 50 lei.
    Sper sa vina ziua in care voi juca Call of Duty cu Wii Zapper sau Donkey KOng Country HD in online co-op.

10. #130 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Metro: Last Light and Darksiders 2 will be �superior� on Wii U

One of the things he made very clear was that the Wii U versions of Metro: Last Light and Darksiders 2 would be graphically superior to the Xbox 360 and PlayStation 3 releases. He compared the Wii U version of a multiplatform release to a Blu-ray movie vs. a DVD. But he did warn that �this will only happen as long as a developer or publisher puts in the time and effort instead of doing a straight port.�
    Expect majority of third party Wii U games from most publishers to have true 1080p, additional content, and smoother framrates than what the PS3/360 versions offer. If you want the DEFINITIVE version of any game in your library, I would suggest either the PC version or the Wii U version�at least for now.

11. #131 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    Nu cred ca va fi de 3x mai performant fata de 360 sau PS3.
    Eu am tupeul sa afirm ca GPU-ul de pe Wii U va fii de 5x mai puternic decat cipul grafic din PS3. Nu confundati puterea totala a lui PS3, aceasta find puternic ajutata de CPU.
    Dar lasa ca v-a avea grija producatorul de jocuri sa faca o portare mediocra de pe Xbox si PS3 si putem face pipi pe GPU-ul lui Wii.

12. #132 SP
    Ma indoiesc de asta. Pretul initial ii tradeaza performanta. Repet, chiar Nintendo a declarat ca va fi cu aproximativ 50% mai performanta consola fata de 360 si PS3. Om trai si-om vedea minunea.

13. #133 SP
    Eu am tupeul sa afirm ca GPU-ul de pe Wii U va fii de 5x mai puternic decat cipul grafic din PS3. Nu confundati puterea totala a lui PS3, aceasta find puternic ajutata de CPU.
    Sa zicem ca-i asa ? Conteaza ? Am mai zis de vreo 2 ori deja : Wii U *nu* va concura cu generatia actuala de console (PS3 si XBOX 360) ci cu urmatoarea generatie, poate apare un pic mai repede, dar nu cu mult.

E un pic stupid sa compari o consola care nici n-a aparut inca cu niste console vechi de aproape 5 ani (PS3 a aparut la sfarsitul lui 2006, XBOX 360 chiar mai devreme). E cum ai spune acum ca AMD o sa scoata un procesor de 5 ori mai puternic decat Pentium D

Sau sa-ti fac o alta comparatie mai "consolistica", e ca si cum ai compara Wii cu PS2. De fapt exact asta descrie cel mai bine situatia : Wii a aparut in acelasi an cu PS3, dar a fost doar un pic mai rapida ca un PS2, cam asa va fi si situatia cu Wii U se pare. Sa nu fiu inteles gresit : in teorie Wii e mult mai puternic ca si PS2, dar in practica (la capitolul grafica mai ales) sunt cam la acelasi nivel.

14. #134 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    Pretul initial ii tradeaza performanta.
    Da, corect. E bine punctat.

E un pic stupid sa compari o consola care nici n-a aparut inca cu niste console vechi de aproape 5 ani
    RaverX, comparatia nu e facuta pt. a pune in umbra consolele actuale.
    Evident ca nu se poate creea un versus serios intre ele, Xbox si PS3 find mai batrane cu vreo 6 ani.
    Am insirat cifrele alea pentru a genera o discutie pe tema "ce minunatii vizuale ar putea sa ne ofere Wii U". Recunosc ca sunt pasionat. Nu mult, dar sunt.
    Si pt. a reusi asta m-am gandit ca cel mai nimerit ar fi sa o compar cu altceva.

15. #135 SP
    Member Mythul's Avatar
    Parerea mea e ca 'prapastia' grafica nu va mai fi la fel de mare intre Xbox360/PS3 si Wii U. Da probabil vor fi mai puternice decat Wii U, dar va fi diferenta la fel de mare cum e acum intre Wii si PS360 ? Au avansat asa de mult placile grafice in ultimii ani ? Mie mi se pare ca piata cam stagneaza momentan / avanseaza lent.

Wii u are mari sanse sa fie un mare succes. Practic daca diferentele de grafica vor fi acceptabile intre Wii U si PS360, motion control out-of-the-box in Wii u, same games, ok online va rezulta o lupta foarte stransa. Sa vedem cu ce va veni in plus noul PS si Xbox, daca nu apar la un an doi diferenta fata de Wii U e posibil sa ramana iar in urma. Time will tell

16. #136 SP
    Member Sosetila's Avatar
    Baietii mei, graficile nu mai avanseaza de la N64, dar parca noi Wii-uerii nu eram interesati de grafica ci de gameplay

17. #137 SP
    Quote Originally Posted by Mythul View Post
    Au avansat asa de mult placile grafice in ultimii ani ? Mie mi se pare ca piata cam stagneaza momentan / avanseaza lent.
    Hai ca nu ma pot abtine, placile video sunt pasiunea mea
    Da, placile grafice au avansat foarte mult, insa apar doua probleme :

1.Nu au aparut jocuri care sa le puna in valoare, cam toti producatorii incearca sa faca jocurile sa ruleze pe console, asa ca nu se "arunca" sa bage detalii grafice pt GTX580 de exemplu, plus ca doar putini detini placi video high end.

2.De la un moment dat e nevoie ca puterea grafica sa creasca exponential pt ca sa obtii o crestere liniara a detaliilor grafice (cel putin asa cum e observata ea de om). Exact asa se intampla de exemplu la sunet : ca urechea sa perceapa un sunet ca e de 2 ori mai puternic e necesar de o putere reala amplificata de 5-6 ori, apoi si mai mare.

Exemplu (din burta, nu calculat real, dar sa-ti faci o idee) : auzi un sunet la un nivel sonor de referinta, sa-i zicem 1. Ca sa-l produci ai nevoie de 1 W. Ca sa produci un sunet de 2 ori mai puternic nu sunt suficienti doar 2 W, e nevoie de 4 W. Pt a produce un sunet de 4 ori mai puternic nu sunt suficienti 4W si nici 16 W, ai nevoie de 64 W, etc.

Cam la fel sta treaba si la grafica : daca ii arati unui om un caracter cu 200 poligoane cu texturi de 64x64 si apoi unul cu 400 poligoane si texturi de 128x128 o sa zica "wow, ce diferenta". Apoi ii arati unul cu 800 poligoane si texturi de 256x256, o sa zica : da, se vede diferenta, dar putin. Si apoi ii arati unul cu 1600 poligoane si texturi de 512x512 si sunt sanse sa nu observe diferenta.

Si asa ajungem la :
    Am insirat cifrele alea pentru a genera o discutie pe tema "ce minunatii vizuale ar putea sa ne ofere Wii U".
    Degeaba o sa fie Wii U de 5 ori mai puternica decat PS3 in realitate, sansele sunt ca noi sa vedem o diferenta mica, poate chiar nula (daca nu se "stoarce" la max. puterea aia si daca nu se optimizeaza bine jocurile).

18. #138 SP
    Member A_A_A's Avatar
    fratilor.... ce sa zic.....vorba celorlalti...daca nu e valorificata puterea si jucam mario paper sau mario kart in 1080 p...de ce nu au si ei un gta....un l.a noire.....un goodfather 1, 2, un mafia 1, 2 sau macar un call of duty modern warfre 3

19. #139 SP
    Member Mythul's Avatar
    errrr....pentru ca nu a aparut inca Wii U maybe ? How can you have games for something that doesnt...exist ?

20. #140 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    sansele sunt ca noi sa vedem o diferenta mica, poate chiar nula
    Man, nu este tocmai adevarat. Se trece practic de la 720p la 1080p si cel putin 4xAA, DirectX11, High Detalils ceea ce e cu totul altceva.
    Cum e in cazul lui PS3 care nu stie nici macar un 2xAA diferentele ar trebui sa se observe de la km 100.
    Nu se trece de la 1080p 2xAA la 1080p 4xAA, ca poate mai greu ai vedea diferente (vezi exemplele date de tine).
    Uite, fac o prognoza in ceea ce te priveste ca stiu ca pui pret pe aspectul grafic. Dupa ce o sa joci Darksiders 2 pe Wii U nu o sa mai pui mana pe PS3 veci.
    Raman exclusivitatile, of course.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 62 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 57 ... LastLast