Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 62 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast
Results 321 to 340 of 1239

Thread: Clubul Wii U

1. #321 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Evident că nicio diferență!
    Dar na...la vremuri noi, ambalaje noi. Ar fi culmea să le pună �n cutii de Wii. Probabil pentru cumpărătorul nou, nefamiliarizat cu �vechiul� Wii ar fi derutant.
    E și la noi pe stoc Nintendo Wii U Remote Plus Negru Controller - Wii U Motion Plus Black - Maneta Wii U Cu Motion Plus

2. #322 SP
    Member dtancu's Avatar
    Quote Originally Posted by Bodolay Botond View Post
    Evident că nicio diferență!
    Dar na...la vremuri noi, ambalaje noi. Ar fi culmea să le pună �n cutii de Wii. Probabil pentru cumpărătorul nou, nefamiliarizat cu �vechiul� Wii ar fi derutant.
    E și la noi pe stoc Nintendo Wii U Remote Plus Negru Controller - Wii U Motion Plus Black - Maneta Wii U Cu Motion Plus
    Da, si asta e unul din aspectele care ma deranjeaza la Wii U: din dorinta de a mentine compatibilitatea cu mai toate jocurile din generatille precedente, Wii U a rezultat un amestec de nou/inovator cu vechi.
    Avem gamepad-ul care nu are nevoie de sensor bar, are toti senzorii integrati, samd. Prima data cand te uiti prin el in jur in Nintendoland ai o revelatie, se simte ca e ceva cu adevarat nou. In schimb alaturi folosesti Wiimote-uri la care depinzi de sensor bar cu toate vechile probleme: distanta fata de TV care nu trebuie sa fie prea mare ca incepe sa piarda semnalul, glitch-urile in trackingul pe ecran inerente unei tehnologii vechi de 5 ani si tot asa.

Ai posibilitatea de a salva pe HDD extern, ceea ce e un avantaj dpdv al flexibilitatii si usurintei in utilizare, dar in paralel mai ai si SD-card care culmea, nu exista acolo decat pt compatibilitatea cu Wii-ul.

Ai backwards compatibility si upscaling la 1080p pt jocurile de Wii, dar trebuie sa rebootezi sistemul in mod Wii ca sa beneficiezi de ele. E singura consola actuala la care backwards compatibility necesita reboot.

Si tot asa, una calda, una rece.

3. #323 SP
    Junior Member boborpacku's Avatar
    Quote Originally Posted by MihneaWii View Post
    Am observat asta Wii U Remote Plus - Black Wii U accessories | TheHut.com in timp ce dadeam un search pe TheHut.
    Care e diferenta intre cea de la Wii , si cea de la Wii U ? Adica , in afara de ambalaj nu e nimic schimbat.
    Singura diferenţă este că butonul de sincronizare cu consola ( ăla mic şi roşu) este �n exterior şi nu ascuns sub capacul bateriei ca la modelul vechi. Avantajul ar fi uşurinţa sincronizării repetate dacă păstrezi şi Wii -il vechi şi foloseşti acelaşi controler pentru ambele console.

4. #324 SP
    Da, �ntr-adevăr. Eu am �nțeles că pe consolă butonul de sincronizare nu mai e ascuns după ușiță ca la Wii.
    Deh, am deja 3 controllere, 2 albe și unul auriu din Zelda: Skyward Sword
    �mi mai trebe doar Wii U
    Attached Images Attached Images screenshot-12072012-10-02-20-am.png

5. #325 SP
    Member MihneaWii's Avatar
    Colectezi cumva controllere ?
    Ca daca e asa, iti mai lipsesc destule, daca le colectionezi ca pe cele de N64.

Si da, nu mai e acuns dupa usita ca la Wii .

6. #326 SP
    Update la odiseea cumpărării consolei de la Altex! Am fost sunat și mi-au comunicat că au primit azi consola, urm�nd să-mi fie livrată luni prin curier!
    Pe de altă parte, c�nd am �ntrebat dacă le-au intrat și jocuri �n stoc, tipul de la telefon mi-a zis franc că habar n-are și n-am dec�t să verific eu situl lor.
    O nouă dovadă a tacticii comrcianților rom�ni de a păstra clienții mulțumiți!
    Sper să intru c�t mai repede �n club!

7. #327 SP
    @MihneaWii:
    Măi...raționalul din mine spune că nu colecționez, iraționalul �nsă că da
    Și asta de c�nd i-am luat la finuțu' un Wii negru de ziua lui (martie). De atunci...mă tot �mpunge drăcușorul că ce mișto ar fi și un controller negru

8. #328 SP
    Member MihneaWii's Avatar
    Daaaa sunt geniale alea negre, iti trebuie unul neaaparat, ai vazut la finutu' ce bine arata, trebuie sa colecteezi, irationaluleee, hai fa-ti treaba si scoate banutii de pe card .
    Oricum, sunt tare curios daca urmatorul collector's edition de la Zelda care va aparea probabil pe Wii U va include o tableta, un controller pro, sau un nunchuck auriu ( cum de altfel astept de cand s-a lansat Skyward Sword )

9. #329 SP
    Member dtancu's Avatar
    Quote Originally Posted by boborpacku View Post
    Singura diferenţă este că butonul de sincronizare cu consola ( ăla mic şi roşu) este �n exterior şi nu ascuns sub capacul bateriei ca la modelul vechi. Avantajul ar fi uşurinţa sincronizării repetate dacă păstrezi şi Wii -il vechi şi foloseşti acelaşi controler pentru ambele console.
    Si la wii era asa. Am luat eu azi un wiimote negru, cel cu Motion Plus inclus si are butonul in afara usitei. Si nu scrie pe el ca e pt Wii U, ci pt Wii

10. #330 SP
    O fi dintr-un lot mai nou Wiimote-ul ăla, că de altfel nu e o caracteristică Wii.
    �n martie am luat ultima dată un Wii negru și butonul e sub capacul de la baterii.

11. #331 SP
    Update final la odiseea achiziționării consolei de la Altex: �n loc să vină luni, a venit curierul s�mbătă - 8 decembrie - dimineață la 10, direct la ușă, fără nici un anunț prealabil, stric�ndu-mi toate planurile de a o pune sub pom pentru puștiul meu (eram toți �n casă la ora aia, astfel că a trebit să inventez rapid o poveste despre ajutorul lui Moș Crăciun care s-a rătăcit și a ajuns mult mai devreme, sper să țină).
    Consola nu apare �n stoc �n nici un magazin Altex, bănuiesc că au onorat doar precomenzile.
    Ca impresii suplimentare:
    - nu am sesizat nici o diferenţă �ntre calitatea imaginii pe 720p (c�t are televizorul meu) prin HDMI faţă de component, astfel că am rămas pe component, pentru a evita să tot umblu la cabluri;
    - �n ambele variante, imaginea de pe ecranul televizorului e puţin trunchiată la margini, nu ştiu dacă se poate rezolva altfel dec�t cu un televizor nou; aştept opinii sau sugestii dacă a mai păţit ceva similar cineva de pe forum ;
    - funcţia de telecomandă a gamepadului e foarte deşteaptă, a recunoscut din prima at�t televizorul Samsung c�t şi setopboxul HD de la UPC (hint: căutaţi-l după UPC - au şi ei �n Irlanda - şi nu după marca producătorului);
    - update-ul a durat circa o oră, deşi am wi -fiul foarte bun, fără probleme la streaming chiar şi la deviceurile cu standard 802.11 g, astfel că bănuiesc că de vină e ori softul consolei (cel mai probabil), ori lăţimea de bandă foarte mică a serverelor Nintendo (mai puţin probabil, dar totuşi 8.12.2012 a fost data lansării �n Japonia, astfel că e posibil dacă serverele sunt comune pentru toate regiunile)
    - �nt�rzierea lansării aplicaţiilor şi a revenirii la ecranul de bază (meniul home) e prezentă, dar nu at�t de supărătoare pe c�t m-am aşteptat;
    - �nregistrarea pe cont de UK a mers fără probleme, deşi e clar că �ţi verifică IP -ul; aplicaţia preinstalată Lovefilm m-a ejectat imediat pentru unsupported country, bănuiesc că la fel face şi Netflixul.
    �n final, adresez două �ntrebări celor care au intrat deja �n club:
    1. A reuşit cineva să facă cumpărături pe eShop cu un card emis de o bancă rom�nească ( aş vrea să iau Trine 2 c�t mai este cu preţ redus)?
    2. �mi puteți recomanda un site rom�nesc sau care să expedieze relativ repede unde să găsesc jocuri �n stoc și la un preț normal (nu vreau să repet experiența de pe Wii c�nd m-am zg�rcit și am cumpărat jocuri shovelware doar pt. că erau ieftine, dar nici să cumpăr NSMBU la 300 de lei c�t
    cere Altexul, c�nd prețul normal de afară e 50 de euro) ?

12. #332 SP
    Member Mythul's Avatar
    La 2. iti pot zice eu: Nu exista site romanesc care sa vanda jocuri de Wii / Wii U la pret normal. Mai prinzi o data pe am oferte cand au lichidari de stoc (am vazut la altex in cluj mario galaxy la 100 lei), dar in rest 0.

Singura varianta e sa apelezi la Robert Dinu & others ce iti aduc direct de pe Amazon.co.uk sau sa-ti comanzi tu de pe shopto.net / zavvi.com

13. #333 SP
    Member felixxx's Avatar
    @boborpacku : nu am observat sa fie imaginea trunchiata, probabil e de la tine.
    ca si card de cumparaturi eu am cumparat direct de pe nintendo shop cu card de debit ing. a functionat fara nici un fel de problema.
    jocuri de wii u pe site-uri din romania nu prea o sa gasesti, sunt unii care afiseaza ceva dar nu au si stoc. in general pretul este apropiat de 300 de lei si la aceste magazine, asa ca nu e mare afacere.
    raman variantele din anglia (zavvi sau shopto), dar jocuri de wii u sunt cam pe la 40 de lire. de reduceri nu cred ca poate fi vorba deocamdata.

14. #334 SP
    Junior Member TopSOUL's Avatar
    A mai incercat cineva de curand sa adauge fonduri pe eShop cu card bancar de Romania? Din cate am inteles nu mai merge sa adaugi fonduri decat cu un card din tara pe care o declari in eShop (de exemplu daca declari ca tara Marea Britanie nu vei putea cumpara decat cu un card din tara aceea). Eu am incercat cu un card UniCredit si cu unul ING, ambele VISA, si nu a mers. Mai ramane varianta eShop card, stiti cumva daca se pot cumpara si online de undeva?

15. #335 SP
    Member felixxx's Avatar
    Quote Originally Posted by TopSOUL View Post
    A mai incercat cineva de curand sa adauge fonduri pe eShop cu card bancar de Romania? Din cate am inteles nu mai merge sa adaugi fonduri decat cu un card din tara pe care o declari in eShop (de exemplu daca declari ca tara Marea Britanie nu vei putea cumpara decat cu un card din tara aceea). Eu am incercat cu un card UniCredit si cu unul ING, ambele VISA, si nu a mers. Mai ramane varianta eShop card, stiti cumva daca se pot cumpara si online de undeva?
    de ce nu ti-a mers cu card ing visa? mie imi merge fara probleme, am facut 3 plati a cate 10 lire.

16. #336 SP
    Junior Member TopSOUL's Avatar
    Quote Originally Posted by felixxx View Post
    de ce nu ti-a mers cu card ing visa? mie imi merge fara probleme, am facut 3 plati a cate 10 lire.
    Nu stiu, am incercat de mai multe ori si mereu aceeasi eroare: "This credit card cannot be used. For more information..."

17. #337 SP
    Member felixxx's Avatar
    Quote Originally Posted by TopSOUL View Post
    Nu stiu, am incercat de mai multe ori si mereu aceeasi eroare: "This credit card cannot be used. For more information..."
    suna la banca si intreaba daca au ei idee de ce nu functioneaza.

18. #338 SP
    Sunt și eu �n aceași căruță cu TopSOUL, doar că la 3DS.
    Nimic nu merge, orice card aș folosi. Curios...c�nd am introdus numărul de card de Visa la categoria MasterCard, a sesizat imediat că nu e bine, iar c�nd am corectat...aceeași eroare: This card cannot be use, please contact your bla-bla.
    Simt că cedez nervos.

19. #339 SP
    Member AngeReveur's Avatar
    Dar ati vorbit cu banca sa le spuneti de problema ? sa verifice daca nu aveti ceva limitare avand in vedere ca altor persoane le merge fara probleme ? Mie imi merge cu Visa Electron pe Cont`ROL.

20. #340 SP
    @TopSOUL; @Bodolay Botond
    Am găsit carduri eShop livrate online la preț corect, folosiți google traanslate pentru traducere
    Nintendo eShop Card Code sofort online kaufen
    Oricum, au valoarea nominală �n euro, nu știu dacă pot fi folosite pt. cont de UK, merită �ncercat!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 62 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast