Ce pot sa va spun deocamdata e ca pachetul are 5,4 kg.
ZombiU Premium Pack + 2 jocuri (NintendoLand si Super Mario Brothers U).
Si daca nu pica de ziua nationala il aveam sigur in weekend![]()
Ce pot sa va spun deocamdata e ca pachetul are 5,4 kg.
ZombiU Premium Pack + 2 jocuri (NintendoLand si Super Mario Brothers U).
Si daca nu pica de ziua nationala il aveam sigur in weekend![]()
mda, se pare ca iar mi-am luat teapaasa e cand vrei sa cumperi din romania...
evident ca desi azi e 30 noiembrie si altex anunta de vreo doua zile ca azi e marea lansare (cu newsletter, posturi pe fb, comunicate, etc) consola nu e nicaieri. pentru comenzi online nu au sunat, in magazine nu e nicaieri pe stoc. daca suni si intrebi nu stie nimeni nimic.
imi pare rau ca nu mi-am comandat-o din uk, sunt convins ca de acolo ajunge mai repede.
Mda, și eu am crezut că va fi lansare cu mostră �n magazine, să o poți vedea, atinge...și măcar �n București, dacă �n Baia Mare nu.
Asta e țara, din păcate.
Dar pun pariu că dacă era vorba de PlayStation sau Xbox, ar fi fost o lansare cu artificii, mici și bere la pahar.
A mea zace in Otopeni la UPS de azi-dimineata pana luni fiindca la Romania UPS nu lucreaza in weekend si de sarbatorile legale.
Welcome to Romania.
In UK toate au fost expediate ieri si au ajuns azi. Ceea ce trebuia sa se intample si la mine daca idiotii de la UPS nu aveau liber...curierat rapid my ass..
am luat azi un premium zombiu de la emag, vroiam varianta cu nintendoland dar pare disparuta in ceata. brambureala in tara asta e maxima, la altex consola nu este desi ei o lanseaza de vineri, jocurile pe wii nu sunt de gasit la nici un magazin online sau fizic. revin cu impresii dupa ce isi termina mega-updatu'.
Da...ciudat, a reapărut �n oferta Emag Wii U alb. P�nă acum lipsea cu desăv�rșire.
Și mie mi se pare straniu. Și tu ai luat Wii U negru cu ZombiU?! Deci �n magazinul fizic au și pe net nu v�nd?
Observ de ceva vreme că nici consola 3DS XL nu stă mai bine. La Altex stocul e epuizat de mult timp și nici nu par a aduce pe stoc. Și niciun alt magazin nu vrea să v�ndă această consolă.
Nu �nțeleg ce se �mt�mplă...
da, cel negru l-am luat. a aparut la un moment dat cand cu stoc limitat, asa cum apare si cel alb. eu aveam comanda pe cel cu nintendoland, dar pana la urma am zis ca e bun si asta
probabil e o mare problema cu importatorul sau importatorii. oricum, ce au facut cei de la altex este absolut penibil, dar mie imi place ca ei sunt insistenti in prostia lor. o tin cu lansare, cu vino sa incerci consola la altex si ei nu au nici macar o bucata pe stoc. nici macar una sa o incerce omul. stupidddd!
Și atunci �ți dai seama ce e �n provincie.
Am fost �ntr-o zi �ntr-un Domo �n Baia Mare. Mă duc la ”raionul” (deși mult spus) gaming...și c�t era raftul ăla cu jocuri de lat, numai jocuri PlayStation, Xbox și PC. Absolut niciun joc 3DS/DS/Wii.
Console doar PS și Xbox. La fel și la Altex.
Voi bucureștenii mai aveți noroc, orașul e mare, aglomerarea de marfă e mai mare ca aici. Nu găsești Wii U pe net, mergi la magazin. Nu vrei cu NintendoLand...iei cu ZombieU.
Offf....se pare că �n Rom�nia trebuie să fii strict client de Xbox/PlayStation ca să fii fericit.
Ma uitam pe ebay daca se gasesc jocuri de Wii U si am dat de anunturi cu poze de genul celor atasate
felixxx felicitari pentru achizitie, ai niste jocuri de Wii sa le faci un test sa ne zici daca se observa ceva diferenta cu asa zisul upscale ? Eu mi-am cumparat din nerabdare saptamana trecuta Mario Galaxy Wii desi inca nu am nicio consola Wii, mi s-a parut pret bun la 99 ron, sper sa reusesc pana de Craciun sa pun mana pe un Wii U.
E pierdere de timp căutatul de jocuri Wii U pe site-uri gen ebay. Cine și-a luat joc la consolă �ncă nici la jumătate n-a prea ajuns, darămite să �l și termine. Deci deocamdată v�nzarea lor e exclusă.
Iar cine le-ar vinde totuși...va ține prețul sus, preț premium, de magazin.
@AngeReveur:
Super Mario Galaxy se vede foarte bine și pe Wii, deci dacă din astea vrei să joci pe Wii U...ia-ți mai bine un Wii, e mai ieftin.
Cu upscale-ul la 1080p cred ca o sa arate bine toate jocurile de Wii, deci oricat de bine s-ar vedea pe vechea noastra consola, pe Wii U ar arata demential.
Si cand apare Mario Galaxy 3 ce fac ?Nu mi-am luat Wii pana acum pentru ca am un TV de 50" si m-a descurajat output-ul SD, insa acum cu Wii U nu mai reprezinta o problema si ma bucura faptul ca am auzit ca se face upscale la jocurile de Wii, desi imbunatarea probabil nu va fi foarte mare, sper sa fie mai bine decat SD-ul dat de Wii.
La Wii e disponibil și cablul component, de cumpărat separat, pentru televizoare HD. Are vreo 5 mufe colorate, nu doar 3 ca cel inclus �n pachet.
Astfel se poate obține un spor de grafică de 480p �n loc de 480i.
Și așa cum zici, mare br�nză nu va fi cu upscale-ul ăsta așa de mult așteptat. Colțurile vor fi ușor rotunjite...mai mult nu cred.
�n fine, pe mine chiar nu mă deranjează acest aspect. Nu pentru grafica ultra-mega-HD iubesc Nintendo![]()
Baga-mi-as....1,5h de download pe o conexiune de 60 Mbps pt. update-ul de firmware initial...
M-a ucis.
Bookmarks