Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 20 of 62 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast
Results 381 to 400 of 1239

Thread: Clubul Wii U

1. #381 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    In sfarsit mi-am facut si eu putin timp si am fost sa ma joc si eu pe un WiiU sa vad cu ce se mananca. Am incercat un Mario si Call of Duty. La cate Mario sunt, nici nu stiu care era. Call of Duty era Black (c)Ops II.

Prima impresie a fost ca tableta e prea grea. Iar atunci cand jucam Mario, in unele momente, trebuia sa ma uit doar la tableta ca sa joc. Atunci ce rost mai are TV-ul? Asta e si rostul unei console, sa te joci pe TV. Daca vreau sa ma joc pe o tableta cumpar o tableta si aia o sa faca si alte chestii in plus. E destul de ergonomica, desi stick-urile mi se pare putin prea sus pozitionate si ajungi mai greu la ele daca ai mainile mai mici. Ca gameplay se comporta ca orice alt controller obisnuit. Problema pe care o vad eu este ca atunci cand te joci ceva mai mult, devine obositor pentru ca nu poti ca si cu o maneta obisnuita sa o tii pe picior in timp ce joci pentru ca e prea mare. Si daca o tii in aer prea mult timp, devine din nou obositor pentru ca e prea grea (500g).

Nici grafica nu m-a impresionat. Suntem in 2013 totusi. Stiu ca Nintendo sunt preocupati doar de gameplay, mai putin de grafica, dar in 2013 sa mai vad jocuri care sa arate asa, mi se pare mai mult decat aiurea. Plus ca platesti pret full pentru un joc. Si cand cumperi WiiU, nu il cumperi sa joci Black (c)Ops pe el, ca pe ala il joci pe Xbox sau PS3. WiiU il iei pentru Mario&Co, jocurile first party, si alea arata a joc de PS2 upscaled.

Nu mi-a placut deloc consola. Nici nu se compara cu Wii, care desi era SD, macar era mai comod de manevrat. Cel mai mult ma tenteaza un WiiU ca sa joc jocuri de Wii pe el, upscaled in HD. Dar mai astept sa vad teste concrete cu jocuri sa vad cum se comporta. Wii era foarte usor de folosit de oricine, WiiU e mai complicat si nu poti lua tableta aia in mana si sa incepi sa joci.

M-a deranjat controllerul tableta dar si faptul ca de multe ori actiunea se intampla pe tableta in timp ce pe ecranul televizorului nu era nimic, doar o imagine cu uita-te pe tableta. Nu, asa ceva eu nu vreau. Vreau gaming clasic si gata. L-am incercat si butonat dar nu e de mine. Sa vad ce se mai aude de upscale-ul ala si mai vad, dar oricum nu ma ating de consola pana la un price drop mai serios.

2. #382 SP
    Member dtancu's Avatar

Clubul Wii U

Mario se poate juca cu tableta atât exclusiv pe TV cât si exclusiv pe tableta. De asemenea se poate juca doar cu Wiimote fără sa ai nevoie de tableta.

Upscalingul la jocurile Wii nu e ce crezi.
    Da, le afiseaza in 1080p dar nu se vede diferența sensibilă fiindcă nu face upscaling si la texturi. E foarte similar cu upscalingul de la PS3. Mica diferența sesizabila e datorită folosirii cablului HDMI in loc de component, separatia de culoare e ușor mai buna si marginile obiectelor ceva mai clare.

3. #383 SP
    Member MihneaWii's Avatar

4. #384 SP
    Senior Member muggs's Avatar

5. #385 SP
    Junior Member TopSOUL's Avatar

6. #386 SP
    Junior Member ctinleonard's Avatar
    buna ziua, am si eu o rugaminte, daca stie cineva de ce nu imi booteaza SD card , 4 GB, pe un Wii U, model WUP-101(03)

7. #387 SP
    Junior Member TopSOUL's Avatar
    Quote Originally Posted by ctinleonard View Post
    buna ziua, am si eu o rugaminte, daca stie cineva de ce nu imi booteaza SD card , 4 GB, pe un Wii U, model WUP-101(03)
    Scuze, nu înțeleg, cum adică nu bootează? Nu recunoaște consola cardul?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

8. #388 SP
    Member dtancu's Avatar
    Fratilor, nu-i a buna, de 4 luni n-a apărut nimic semnificativ pe Wii U.
    Vine Monster Hunter Ultimate 3 acum, sa vedem. Deși si asta e un port..

9. #389 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Chiar azi am vazut review la LEGO City Undercover si am ramas
    Sper din tot sufletul sa iasa si pe X360

LEGO City Undercover Review | GameTrailers

10. #390 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    E publicat de Nintendo, deci slabe sanse sa iasa pe alte platforme.

11. #391 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

12. #392 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Mark Rein (CEO Epic Games): “I just laugh at the question…Unreal Engine 4, we’re not PlayStation 3, Xbox 360, or Wii U. It’s next-gen technology. That’s what we’re aiming for.”

“The truth is, if a developer wanted to take an Unreal Engine game and put it on Wii U, they could. Unreal Engine 3 is kicking ass on Wii U. The best games on Wii U are made on our technology. What more do you want from us?”

13. #393 SP
    Member dtancu's Avatar
    Nu cred ca UE4 e marea problema a lui Wii U
    Absenta jocurilor, da.

14. #394 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    UpdateRein spoke with*Engadget
    *and clarified his comment from the presentation, noting that it's*totallypossible to run Unreal Engine 4 games on Wii U. "You heard the stupid gaffe yesterday about the Wii U," he said. "If someone wants to take Unreal Engine 4 and ship a game on Wii U, they can! If they wanna ship an Unreal Engine 4 game on Xbox 360, they could make it happen."

15. #395 SP
    Da, se poate porta Unreal 4 pe Wii U sau Xbox360. Dar e destul de costisitor, deoarece se pune la dispoziție codul sursă, cum ar veni, iar producătorul trebuie, prin forțe proprii, să o adapteze la hardware-ul și specificațiile respectivei console, apoi să se apuce de dezvoltarea jocului...ceea ce nu e tocmai OK din punctul de vedere al producătorului.

16. #396 SP
    Posibil ca mâine posesorii de Wii U să aibă parte de mult așteptatul update de sistem, cel care promite să scurteze timpul de load.
    Conform Nintendo.com , pe 23 aprilie va apărea în Wii U Virtual Console jocul NES ”Excitebike”. Dar cei de la Nintendo au spus ultima dată că Virtual Console va sosi doar după actualizarea din această lună.
    Fiți cu ochii în patru

17. #397 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    In sfarsit putina "lumina" pentru cei cu Wii U

18. #398 SP
    Un articol foarte interesant si excelent scris, asa in ajun de updatede Wii U. Merita citit.
    Nintendo eShop: Digital Convenience - Wii U - Nintendo Nerds

19. #399 SP
    S-a lansat versiunea de browser al Miiverse. Accesibil acum via PC si mobil.
    miiverse.nintendo.net

20. #400 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    No Nintendo Press Conference at E3 2013 - IGN
    Nu urmaresc prea mult stirile despre aceasta consola, dar zvonul de mai sus mi se pare destul de important. Bad move Nintendo.. just saying

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 62 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast