Perfect 10 pe gamespot. Intr-adevar gameplay deosebit. Care aveti WiiU nu va permiteti sa nu-l aveti.
Perfect 10 pe gamespot. Intr-adevar gameplay deosebit. Care aveti WiiU nu va permiteti sa nu-l aveti.
Parca pe 24 are lansarea. Ce ma bucur ca am precomanda, sper doar ca Altex sa isi aduca aminte si de mine![]()
Da, se pare ca au modificat. Eu am facut precomanda acum ceva timp si ziceau ca va fi disponibil din 24 oct. Whatever, mai astept, macar sa mi-l trimita.
Ar fi fost ceva sa fie disponibil asta: Bayonetta 2 is getting the deluxe treatment in Europe | Polygon
LE: pe Gamerland va fi disponibil din 24 oct
Daca ma poate lamuri cineva... editia aceasta contine discul pt Bayonetta 1 sau cod de download? Intreb ca am vazu poze in care apar 2 discuri
Disc.
Poate te lamureste asta![]()
Am vorbit cu game-shop.ro care spuneau ca vor avea Special Edition pe stoc doar prin 30.10.2014.
gamerland.ro (gamestore.hu) il au deja pe stoc dar in Ungaria nu se lucreaza zilele astea deci ar ajunge doar pe saptamana viitoare candva...
Va rog sa postati daca ati reusit sa-l cumparati de undeva de prin Romania.
Vreau neaparat sa-l am weekend-ul asta dar nu cred ca voi reusi...
La altex apar "In Stoc" atat editia standard, cat si editia speciala. Avand in vedere istoria celor de la altex cu lansarile Nintendo, sunt de-a dreptul uimit.
Also, unboxing
O sa merg azi pe la Media Galaxy din Cluj si daca-l gasesc o sa postez.
I-am sunat ieri si n-au vrut sa verifice daca il au in stoc...
Mda, zic astia la Altex ca Special Edition nu e in stoc, e o greseala. Ar avea data de lansare pe 28.10 deci mai asteptam.
Bayonetta 2 editia simpla e in stoc de astazi pentru cei interesati.
Ambele sunt in stoc Rezultate căutare pentru: 'BAYONETTA' | ALTEX
Eu n-am mai rezistat si l-am comandat de pe Amazon.co.uk. Mi s-a acrit de neseriozitatea de la noi...
Am fost aseara pana in Media Galaxy (Cluj) in speranta ca-l vor avea in stoc dar desigur ca nu l-am gasit.
Apoi am facut comanda de la Altex si in dimineata asta l-am primit. Yaaay.
Niciodata n-am mai primit comanda asa repede. Probabil pentru ca la aceasta nu am facut plata in avans, asa cum fac de obicei.
Anyway, foarte multumit si impresionat de cat de repede a ajuns.
Cat de tare e jocul....extrem de over the top si are un aer nostalgic de Nintendo, te plimbi prin nivele si îți pare rău ca nu poti face mai multe, gen RPG stuff, Zelda, Dinosaur Planet, Metroid Prime etc.![]()
Ediția Speciala![]()
http://www.dualshockers.com/2014/10/...e-bayonetta-2/
Bookmarks