pana la urma am pus UK si totul funtioneaza bine.
Mie mi-a placut cat de usor se puteau cumpara puncte ( nu stiu daca s-a mai schimbat ceva intre timp ) dar cand am cumparat eu nici macar nu imi cerea security code-ul de pe spatele card-ului nici adresa nimic .. nume , serie , exp. date si gata![]()
Daca au inceput sa mi se descarce telecomenzile , ce au ele inauntru sunt acumulatori sau baterii ? Si daca sunt acumulatori , trebuie sa iau ceva special sa le incarc ?
la mine cel putin sunt baterii.
am pus acum acumulatori si tin mult mai mult. iti trebuie doar un incarcator standard.
Da , dar am vazut niste dockuri de incarcare pentru telecomenzi ... cum or fi alea ?
Am si eu o intrebare. Consola mea este v3.4E (assembled in china). Merita sa-mi fac update'ul la v4.2?
Care ar fi avantajele si dezavantajele unui update?
Wiimote vine in pachetul consolei cu baterii. Se pot cumpara acumulatori R6 (AA) separati cu incarcator, in acest caz la fiecare incarcare trebuiesc scosi din Wiimote.
Acele dock-uri vin la pachet cu set de acumulatori pentru 2 telecomenzi sau 4. Am vazut ca unele vin si fara acumulatori. Ca sa ai idee, acumulatorii din pachetele astea nu prea sunt grozavi, mai ales daca cumperi de la cei care le aduc din Asia. Am experimentat cateva seturi cu rezultate nemultumitoare.
Eu folosesc acumulatori separati R6 Duracell si Energizer. Duracell se comporta cel mai bine. Am mai testat si enerloop, multumitori, dar nu ca Duracell.
Rumor: Zelda Wii to be Majora's Mask sequel
We'll warn you once more: These are uncorroborated from an online message board. A message board that's right sometimes, to be sure, but a message board nevertheless. So before you decide to burn your Link plushie in protest after reading these, you'll want to wait for official confirmation.Game News HQ - Rumor: Zelda Wii to be Majora's Mask sequel
- The game will be very different from the traditional overworld/dungeon/overworld Zelda style.
- Link will be left- or righthanded depending on whatever option you select as a player.
- Mechanics and gameplay are done in terms of development, and dungeons, story, and characters are still being fleshed out. Part of the story will involve an innkeeper in Link's hometown and her young son.
- The girl in the teaser picture above may be named Adelle, Adella, or Aderu, though that picture was a placeholder, not her real face. She won't be with you throughout the game, but she will communicate with Link through his sword.
- The sword itself is not the Master Sword, but it will develop and release unlockable abilities as the game goes on.
- There will be horseback combat, and your horse (possibly Epona, though that may just be a nickname for the horse in the translation) will be much better at avoiding obstacles.
- And finally, the Link in this game may be the Hero of Time from Ocarina of Time, the game itself may contain time travel, and the overworld may include more than just Hyrule, and/or may not be Hyrule at all. That means that the Wii Zelda may in fact be a direct or indirect sequel of Majora's Mask, a fact sure to raise the ire of some (and the hopes of others).
Iata jocul preferat al celor ce spun ca Wii are numai jocuri bune in colectia sa.
Inainte sa sariti pe mine, it's just a joke you guys![]()
Eu as vrea sa imi cumpar un Wii.Daca o sa imi cumpar,trebuie neaparat nou?Adica si asta e frate cu Xbox-ul?Sau nu are nimica daca il iau SH?
Revin si eu cu o intrebare> Tot nu s-a gasit nicio solutie pentru eroarea 003? Chiar nu mai e nimic de facut? Multumesc pentru raspunsuri.
Salut! Am o consola wii pal chipmodata acum doua zile. Dacă vreau sa joc un joc ntsc nu mă lăsa. Am făcut update de firmware si tot nu vrea. Puteti sa-mi daţi vreun sfat. Ce trebuie sa fac, sa pot juca si jocuri ntsc. Multumesc
Bookmarks