Intrebare: 5.03 se modeaza permanent ?
Salut Don,
Am fost la tine acum o luna cu un Xbox elite fabricatie Septembrie 2009, din pacate nu ai reusit sa ii extragi firmware-ul.
Ai idee, au aparut alte modalitati de modare ? hardware sau software?
Merci
nu
---------- Post added 19-12-2009 at 08:16 AM ----------
A isesit dar din pacate metoda este destul de grea si costa 190 ron. Daca vrei ma contactezi.
---------- Post added 19-12-2009 at 08:16 AM ----------
1.61 numai pentru cele cu drive Samsung si BenQ. Pentru LiteOn ramane la 1.6
Salut Donely.
Am un playstation 2 slim achizitionat recent pe care as vrea sa-l modez.Cat m-ar costa , si cat de curand mi l-ai putea moda?
Am fost si eu vineri la Donely cu un Xbox360 Elite de generatie noua (facut dupa august 2009) si l-a modat repede si bine (desi unitatea DVD nu simtea nevoia sa coopereze, intr-un final a mers). Merg jocurile ok.
Ca sa zic asa, recomand cu caldura
BTW, Donely: am uitat la tine DVD-ul cu Halo 3 venit cu consola, as dori sa trec sa-l iau la un moment dat.
Don am modat pana la urma consola la un tip in sibiu.f frumos.imi apare la inceput modbo Chip emblema..asa trebuie sa arate nu dupa modare sigla de la modbo.?
don nici de 77xxx nu gaseti una ?hai plz ajutama sa fac cumva sa io dau la asta sa scap k mio fac pamea dupa
caut placa de baza de ps2 slim de urmatoarele modele: 7xxxx , 77xxxx , 79xxxx doar una dintre ele so gasesc helpp mee![]()
Donley poti face rost de un drive liteon care poate da key-ul doar prin sata? daca da la ce pret?
Sau poti sa ma ajuti cu problema asta la actualul drivefacea asta dinainte de a il moda , ii facusem halfopen da pc-u nu il lua ca nu aveam i\o instalat deci nu facusem nici o modificare si cand l-am pus pe xbox facea asa , am pus xtreme 1.6 sa vad daca isi revine dar tot asa. Merge sa ii fac si acum half open.
Bookmarks