Donely ... Salut ... Eu sunt din Resita ... Si am o consola Xbox 360 Core ... deci nu ma pricep aproape deloc la console ... si cum se fac ... din cate m-am interesat aici in Resita nu stie nimeni sa modeze Xbox 360 ... am dus-o la un baiat care mi-a modat ps2 ... si acel baiat a trimis-o la Craiova la un prieten ... si ala mi-a modat-o ... Nu stiu nimic ... nici ce fw i-a pus ... nici cum a modat-o ... nimic ... dar consola e in regula ... nu mi-a facut probleme deloc ... eu as vrea un update la fw... sa imi dai si mie ceva detalii ... sau sa vorbim la telefon ... nu stiu ... dar nu stiu sa iti spun nimic despre consola ...
... nici ce dvd-rom are
... nimic ... si sa imi spui si mie pretul ... consola e Core ...
![]()
@Carter
Update de FW costa 50 ron. Ia datele mele de contact si luam legatura.
PS. Fi atent te rog si respecta regulile de postare, caci tocmai ai luat un warning pentru "Limbaj necorespunzator / agramat / limbaj stil irc"
Salut, Donely vin si eu cu cateva intrebari.
1. Daca as vrea sa imi fac upgrade de Firmware de la 1.5 la 1.51, vei avea nevoie de cheia extrasa de cel care a modat consola prima oara ?
2. Si de asemenea, stii cumva cam cat ar costa si transportul dus-intors pana in Bucuresti ? Sunt din Brasov...
3. Inca un lucru, se merita acum sa fac un upgrade de firmware, sau sa mai astept pana apare FW 1.6 ?
Multumesc anticipat, o zi buna !
M-ar interesa si pe mine un HDD pt Xbox 360 de 120 gb sau mai mare (daca exista) - ai pe stoc/poti face rost ? si cam la ce pret ar fi ? Multumesc
donely am si eu o intrebare cam cat ar costa sa schimb un display de psp slim ca pe cel vechi l-am spart
Salut Donely.
Am cateva intrebari pentru tine in ceea privesc o consola Wii si un PSP Fat. Daca ai timp si dispozitia necesara poate ma 'iluminezi" si pe mine.
Wii:
Nu stiu daca ma mai tii minte dar de sarbatori am modat o consola Wii la tine si te anuntam ca Mos Craciun (magazinul din Germania de unde am cumparat) tocmai mi-a mai trimis una (tot Mega Full package). Am stabilit ca atunci cand trec prin Bucuresti o sa trec pe la tine sa o modez si pe asta.
Intrebare:
1. Sa o modez acum sau sa mai astept si sa "prind" un chip mai de ultima generatie ca sa fie compatibil cu toate aparitiile noi?
(Ma gandesc ca acum am o consola si as mai astepta fara probleme 1 an-doi, sau pana se anunta o schimbare majora in toata treaba asta cand o sa se auda ca nu o sa mai apara chipuri noi pentru versiunile actuale de Wii)
PSP Fat:
Baiatul meu a scapat niste apa pe consola si acum isi da singura volumul la minim. Initial puteam sa dau cat de cat volumul mai tare desi imediat si-l dadea iar la minim, dar acum sta blocat pe nimim. Nu mai pot face nimic. Am desfacut corect consola si am incercat sa sterg pe acolo. Toata problema a ramas la fel.
Intrebare:
2. Crezi ca se poate face ceva ?
@G@by
Toate chipurle acum sunt de ultima generatie deci nu o sa ai nici o problema. Cat despre problema cu apa nush ce sa zic trebuie sa arunc si eu o privirea acolo. PSP costa 50 ron modarea.
Salut donely, am o intrebare dupa ce mi-am cumparat Wii Fit, l-am conectat am dat restart sa setez data si dupa nu imi mai citeste discul se invarte in gol dispare pointerul de la telecomanda si tre sa inchid. Am inteles ca exista posibilitatea sa detecteze mod chip-uri si in special cele mai vechisi cum eu am WiiFree, sunt curios daca de aici este buba. Mai ales ca prima data a intrat in el fara problema am conectat placa si dupa ce am dat restart n-a mai mers. Merci
Daca ai o veste buna si stii ceva, o sa poposesc zilele astea.
Bookmarks