am si eu o problema cu ps3-ul ( varianta 80 gb) de ceva timp am observat k desi este stins scoate un zgomot k si cum ar fi deschis, azi am pus mana in spate pe unde isi face racirea si am obs k iese aer rece deci collerul merge aiurea cand este inchis(oare de ce?) totul este perfect functional dar imi fac griji sa nu se strice k nu mai e in garantie. m-a puteti ajuta? stau k pe ghimpi. ms
Don , salut am un ps3 si azi mi.am luat un headset bluetooth NOKIA BH-105 , pe telefon se conecteaza etc... insa pe PS3 nu vrea DELOC !! Am lasat juma de ora la search device si nimik , te rog zimi si mie ce e de facut..
Sorry nu trimit cu posta romana numai cu fan curier curierat rapid[/QUOTE]
idea este ca unde trebuie sa ajunga este undeva langa tg.mures la vreo 30 Km si fan curierul nu are filiala in comuna aia,sa il duca din tg mures pina acolo costa enorm(pt ca vine numai pt aia masina pina acolo).
chiar nu se poate sa il pui cu posta normala? altfel nu ti-as cere daca nu ar fi asa de scumpa posta rapida!
mersi.
Don poti sa-mi explici cu ce e mai diferit un Xbox banat pe live de unu nebanat?inafara de inposibilitatea de a juca online(evident).Jocurile mai merg la singleplayer sau la splitscreen(multiplayer)?Te rog ajutama
Donley, luni ar trebui să vin la tine pentru reparaţie Xbox şi Modare PSP, dar am cam pierdut adresa şi pe mess nu dau de tine�mi poţi trimite un PM cu ea?(or any1)
NU are nimic stai linistit.
---------- Post added 10-01-2010 at 06:52 PM ----------
Sincer nu stiu nu am probat asa ceva.
---------- Post added 10-01-2010 at 06:53 PM ----------
Ti-am dat PM cu adresa
---------- Post added 10-01-2010 at 06:54 PM ----------
Nu mai potio intsala jocurile pe HDD in rest poti juca offline
---------- Post added 10-01-2010 at 06:55 PM ----------
Ti-am dat PM
idea este ca unde trebuie sa ajunga este undeva langa tg.mures la vreo 30 Km si fan curierul nu are filiala in comuna aia,sa il duca din tg mures pina acolo costa enorm(pt ca vine numai pt aia masina pina acolo).
chiar nu se poate sa il pui cu posta normala? altfel nu ti-as cere daca nu ar fi asa de scumpa posta rapida!
mersi.[/QUOTE]
Sorry dar nu am timp sa stau pe la cozile infernale de la posta romana.
---------- Post added 10-01-2010 at 06:58 PM ----------
Posibil luna viitoare. Costa 50 ron
---------- Post added 10-01-2010 at 06:58 PM ----------
NU se mai fabrica. Nu mai am asa ceva. Numai de 120 Gb la 350 ron
don care poate fi problema la ps2 77xxx daca se incalzeste in 10 minute destul de tare?![]()
O.K Dar eu nu trimit acum playstationu ,il trimit umpic mai incolo ,sa zicem minim 2 saptamani ,
don dar nu poate so afecteze ?se incalzeste si jos pe spatele consolei in partea unde este radiatorul da dedesuptias pune pasta termica la radiator sau iasi schimba folia aia ce transmite caldura cu alta de la un phat umpic mai groasa
ce sa fac?
Bookmarks