Cum ramane cu uncripple hdd xbox banat?ai primit sculele pentru operatie?
Am inteles ca cei care au mai incercat conectarea la live dupa ban au primit in timp un update ascuns care inpiedica acest workaround cu uncripple.
Se poate verifica ? caci dupa ban eu am ramas cu cablu in consola si de fiecare data cand imi alegeam profilu se incerca conectarea la live si dadea mesaju de ban.
Astept un pm pls.
THX
Donely, la mulți ani, pe viitor o să fie accesibil și la noi emulatorul? (adică omul -the man!- care să-l pună pe picioare)
http://www.consolegames.ro/forum/245446-post2070.html
(o să ai clienți fideli!)
Mosule, am o problema cu un PSP. Deci mai demult mi l-a modat cineva. a folosit o baterie pandora, bla bla nu mai stiu ce a facut. Nu mai stiu ce system software aveam. Era 3 si ceva oricum. Apoi am primit FIFA 2009 original,din Franta. Cand l-am pus mi-a cerut sa fac update la versiunea 4.05, iar eu nu stiam ce avea sa se intample asa ca am dat sa faca update. Problema este ca dupa update nu mi-au mai mers jocurile de pe card. Ce este de facut acuma? Trebuie modat iar?
Mestere, mi-a crapat lentila la PS3. Cumva ai KEM400AAA? Din experienta ta cam ce speranta de viata are o lentila inlocuita?
LA multi ani si voua !!
---------- Post added 03-01-2010 at 12:17 PM ----------
Sper ca da mare comandant. Am sa studiez si eu problema. La multi ani si un an nou cu tot ce iti doresti.
---------- Post added 03-01-2010 at 12:18 PM ----------
Da trebuie remodat. Luam legatura si vi cu el la mine.
---------- Post added 03-01-2010 at 12:19 PM ----------
NU am pe stoc trebuie facuta comanda. Lentilele sunt toate refurbish. Rar am avut probleme cu lentile schimbate.
donely am si eu o problema.
am un psp 3004 2009 lam uploadat la 5.03 am descarcat chickHEN si lam pus la picture si toate dar nu mergea.
imi zici si mie ce tre sa fac?
stiam ca tre sal downgradez la 1.50 ca sa mearga atunci imi mai trebuie chickHEN?
sau daca astea nu merge cum mil decodez?
te rog ajuta-ma.
donely sa inteleg ca poti moda orice model de psp? [o prietena vrea sa isi cumpere de la altex si nu stie daca se poate moda]
deasemena imi va veni un xbox 360 elite jasper...comandat de pe amazon..in afara de "orice joc" ce alt avantaj as avea daca l'as moda? sincer sunt obisnuit cu originale de la ps3 ...deci nu ma tenteaza pentru piraterie pentru ca altfel apreciez un joc cand dau 100 de ron pe el..
insa am vazut in primul post ca scriai de ceva avantaje
iar daca o modez si voi avea vreodata probleme cu ea pot sa o trimit fara griji la garantie?
Bookmarks