Salut
Am modat si eu 2 console Xbox360 la donely azi.
Mersi mult Donely...Esti tare....in 20 min le-a facut si am fugit spre casa...
Mersi si la mai multe.
Apelati cu incredere!!!!!
Salut
Am modat si eu 2 console Xbox360 la donely azi.
Mersi mult Donely...Esti tare....in 20 min le-a facut si am fugit spre casa...
Mersi si la mai multe.
Apelati cu incredere!!!!!
salut Donely
Urmeaza sa mi cumpar un 360 elite .Doresc sa l modez si sa l pregatesc pentru evitare rrod. Cat ma vor costa aceste lucruri? Mai trebuie facut si altceva inafara de cele mentionate? Multumesc
Multumesc mult !!
300 Ron modarea si 200 Ron schimbat pasta termica + fix X - clamps la ambele procesoare.
Din pacate cele noi, nu au nimic in plus fata de modelel mai vechi contra RROD . Aceeasi pasta termica proasta, acelasi x clamps, aceleasi radiatoare !!!!!!!!
Prostia aia de rasina si amaratul ala de heat pipe nu le socotesc nimic in plus contra RROD.![]()
Donely, vad ca tot vorbesti de RROD. Ce Dzeu este RROD ala ? E altceva decat RROD (Red Ring of Death): Xbox 360 technical problems - Wikipedia, the free encyclopedia ?
Salut Donely. Am luat nr tau de telefon. O sa te sun zilele astea pentru o programare. Am un xbox arcade fabricat prin mai 2008.
@donely : am schimbat pasta termica acum 8 luni , dupa cat timp se schimba iar ? daca se schimba
Multumesc Donely.
Saptamana viitoare voi cumpara elitul si o sa sun pentru o programare. O zi buna
ceva noutati de cand cu update-ul ? a devenit mai usoara modarea sau tot cu schimb de dvd-rom se face ?
Nu de alta dar sa schimb dvd-romul pare cam extrem si un pic cam scump pt. mine din pacate. Oricum ceea ce faci merita toata lauda !
Keep up the good work !
Salut inca o data maestro. Saptamana asta sunt in Bucuresti "in vacanta" si am luat cu mine si Xbox-ul ala Crystal de care iti spuneam. Zi-mi te rog daca ma ajuti cu o modare in una din zilele astea cand ai timp. Thx man! Have a nice day!
Bookmarks