Multumesc pentru modare, sunt super multumit, functioneaza perfect consola(xbox 360 elite)
Multumesc pentru modare, sunt super multumit, functioneaza perfect consola(xbox 360 elite)
Se poate moda PSP 3000? Nu stiu daca am inteles eu gresit dar sunt PSP 2000 care se modeaza si unele care nu sau se pot moda toate?
@kane86
Daca este cu placa Ta 88v3 nu putem face nimic. O sa incercam
@felixxx
Am citit. Il rezolvam.
man am vorbit in seara asta de un ps3 (versiunea cu hdd de 60giga si compatibilitate cu ps2) care are probleme cu blocul optic. nu uita sa ma bagi pe lista, mersi anticipat.
cat costa o modare de x360, se poate juca cu originale pe live astfel incat sa nu se ia ban ?
Sal
In primul rand nu avem voie sa discutam de jocuri backup pe forum.
X-BOX 360 modare soft cu ultimul FW iXtreme 1.4 versiunea Elite, Arcade sau Premium cu dvd-rom Hitachi 079FL = 150 Ron
Cu dvd-rom Philips BenQ = 100 Ron.
Modare X-BOX 360 cu dvd-rom Liteon ( data de fabricatie incepand cu luna 04-2008 ) = 300 Ron ( necesita inlocuirea dvd-rom liteon cu dvd-rom Samsung ms28 )
Nu stiu cu noul dashboard daca poti sau juca pe live, cu consola modata fara sa iei ban. Cu originale cred ca nu sunt pb.
ma refeream la backup-urile jocurilor mele originale ... le fac backup pentru a le prelungi viata (eu stric usor discurile)
ps: thx de info o sa vad ce premium am
Bookmarks