comandante o placa de baza de lite-on cu cat dai? sau la ce pret un drive lite on si iti trimit driveul actual 7485 cu blocul optic si restul noi si complet functionale dar placa de baza a ei cu 2 traiectorii duse de la lipituri care au cedat?
Salut Donely .
Am vazut ca in sfarsit s-a putut face ceva cu OFW 6.20 la psp 3004 .
Nu am acces la acel demo si sincer prefer ca treaba sa fie facuta de catre un profesionist asa ca .. Poti aplica acel hack ? Cat costa ? si - Daca da , esti diponibil in week-end ?
Astept detalii pe Pm daca esti bun . Multumesc .![]()
▪ NINTENDO Wii cu chipset DMS, D2A, D2B, D2C2, - D2E care are rasina epoxy aplicata pe bios,- cu modchip original de ultima generatie Waspkey = 200 Ron.
Avantaj - Consola ramane in garantie, deoarece nu se face nici un fel de lipitura pe placa de la dvd-rom. La cel cu chipset D2E rasina ramane intacta.
Daca este din ultima serie LKM, LEM sau LEH 2682XXXXX modarea costa = 200 ron
▪ Modare Soft - NINTENDO Wii cu orice versiune de FW, inclusiv modelul cu noul drive LKM, LEM sau LEH 2682XXXXX. Suport pentru divx, mp3, emulatoare, xvid, subtitrare, etc. Jocurile, filmele si muzica vor putea rula atat de pe DVD, cat si de pe USB Stick, HDD sau SD Card. Suport region free pentru jocuri, consola ramane in garantie !!! Pret = 200 ron
ATENTIE ! Recomand modare soft, numai daca se face de catre un profesionist, altfel exista risc mare de brick-uire a consolei.
Salut Donely, am si eu o problema cu un PS2 90004 modat cu modbo 760. Mai exact... patesc sa imi booteze chipul, apare "Modbo Chip" apoi "Sony Computer Entertainment" si "Play Station 2 Modbo Chip" si dupa ce dispare ecranul ramane negru, nu se mai incarca jocul.
Da-mi te rog o idee... ce as putea face? De la ce ar putea fi aceasta situatie?
Multumesc.
eu am patit ceva de genu si a ajuns de nu mai mergeau deloc jocurile. se pare ca era de la chip. dupa ce l-am schimbat a fost totul bun si frumos, ca la inceput.
Spune-mi te rog... era tot model 90004 si modat cu Modbo Chip 760? Si cand ai schimbat chip-ul... ce ai pus pe el? Tot 760 sau un altul? Mersi.
Mersi de informatia data la tel, am sa incerc. Am mai aflat inca un lucru, ca ar trebui legat Z-ul la masa. Am sa testez ambele chestii si revin cu un mesaj.
Am si eu o problema cu ps3`ul meusi poate stii tu ce sa`i fac...
De la un timp cand intru intr`un joc, film sau in PlayStation Store imi ramane ecranul negru si becul de la CPU sta aprins si ramane asa cam 1-2 min pana sa`mi intre in joc, film , etc.La fel imi face si cand vreau sa ies...
Stii cumva care este problema sau ce trebuie sa`i fac ?
Multumesc anticipat !
Bookmarks