Salut, am un xbox 360 pe care vreau sa l modez. cum facem sa vorbim mai multe? (pe nr. de contact nu a raspuns nimeni)
Salut! Revin cu o intrebare pusa deja zoli86, dar la aceea data ramasa cu un raspuns negativ. Noul x box 360 slim se poate moda?
donely merci frumos pentru promptitudinea raspunsurilor primite...si as mai avea o mica intrebare daca nu e prea mare deranju....cand vreau sa ma loghez la xbox live(pentru a-mi instala "Optional Media Update" cum m-ai sfatuit) imi cere sa fac un update("a system update"...intrebarea este ...daca imi pot pierde modarea....sau daca este ceva in neregula...astept un raspuns...multumesc anticipat !
doresc sa imi cumpar un xbox,dar nu stiu ce sa aleg,vechiul xbox sau noul slim.vreau sa o modez,si mi-e ca il cumpar si nu va merge modat.donley tu ce zici?
Salut!
Am un PSP 3004 cu System Software 6.30 si nu merge modata
Intrebarea este: imi puteti schimba placa de baza astfel incat sa se poata moda permanent?
Daca da va rog sa imi spuneti si cat.
Respect!!
Donely am si eu o intrebare pentru tine.Stiu ca sunt offtopic insa am mare nevoie pentru ca o sa plec pe drum lung.
Ai idee cumva care emulatoare de SNES si Sega Genesis merg pe 5.50 GEN D ?
Am reusit sa fac rost cu greu pentru NES insa restul au probleme.Ba nu se deschid,ba nu citesc ROMS-urile.
Multumesc in avans.
salut donely......as vrea sa modez si eu un ps2 slim saptamana asta....esti disponibil?![]()
sunt baiatu de la galati am trimis acum consola la tine maine ajunge cred la tine.sa ma suni cand o pui inapoi te rog sa fiu acasa.multumesc frumos
Salutare, vreau sa modez o consola PS2, sunt din Calarasi, vreau o adresa pentru curier rapid. Astept raspuns.
---------- Post added 09-08-2010 at 07:45 PM ----------
daca se poate mesaj la mine in mesaje.
mersi
Salutscuze pt offtopic dar am o intrebare.
Cat o sa dureze pana sa se poata moda noul xbox slim ?ca vrau sa stiu daca sa il cumpar de acum sau nu.Ca de modat la tine vreau sa o trimit
![]()
Bookmarks