salut donely am o inre4bare pt tine
vreau sami cumpar un psp din magazin 3004 si dupa vreau sa mi-l modez
am auzit ca nu stiu ce modele nu se pot moda
as vrea sami explici mai detaliat despre ce este vorba
mersi anticipat![]()
Gazeta de perete revine in forta cu o modare gasita intr-un PS2 SCPH 90004, facuta de un asa zis "profesionist". Consola nu mai avea nici macar semnal video. Montaj dezastruos, cu lipituri facute aiurea si care prezentau scurtcircuit intre ele. Am pus poze mai jos cu modarea facuta de acel amator si poze dupa remodarea consolei, aceeasta fiind acum in stare perfecta de functionare. Atentie pe la cine ajungeti cu consola la modare. !!
aoleo se ved ca a folosit sacaz pentru ca au ramas urme la dsp iar pe bios nu mai zic nimik normal ca nu mai avea semnal video se vede ca pe dsp este scurt la cea mai mica atingere firele sar
Salut,am si eu o mica rugaminte...spune-mi te rog daca exista vreo posibilitate sa evit rrod...(1 cooler in plus,aplicare de pasta,ceara....sau ce mai e de aplicat)sunt mai nou in ale xbox-ului..tin sa precizez k am o consola fabricata in 2006...spune-mi daca e posibil si ce pret se aplica(nu am vazut nimic afisat in prima pagina)...multumesc anticipat si astept un raspuns cu interes...pe pm...
salut ,am si eu o intrebare,daca imi modez xbox360-ul imi iau ban pe xboxlive chiar daca joc cu discuri originale? sau se schimba ceva in configuratia consolei de devine banata indiferent de joc? merci .
Astazi am modat si eu un elite la Donely si functioneaza ireprosabil. Merge totul perfect. Mii de multumiri!![]()
Donely poți face jtag ? Spune-mi un preț dacă da și ce condiții trebuie să �ndeplinesc , că am auzit că am nevoie de un anumit dashboard.
Am trimis si eu un Xbox 360 elite ieri la Donely de la Buzau, debia astept sa pun mana pe ea, consola. !!!!!!
Mai ai pe stoc cablu VGA pentru Xbox 360?
Mă interesează să cumpăr unu pe la �nceputul lunii iunie , să �mi lași modul de plată și dacă nu ai c�nd poți aduce.
Bookmarks