@donely e true?
sal sunt nou aici..as avea si eu nevoie de moddare pt un ps2 300004 pls..peste tot ziceau ca nu mai au chipuri sau ceva asa..pls donely ultima mea speranta..dak mai ai vreun chip de 30004 ratacit pe acolo
psls astept pm sau aici pe topic sau pe ym te-am adaugat
Donely am un prieten care are un PS3..primele modele aparute.Si se juca si deodata s-a stins si nu vrea sa se mai aprinda.Ce crezi ca este?PS3-ul este in starea asta este de cateva luni bune...Poti sa imi dai un PM cu raspunsul poate ti-l trimit sa il faci bine.
si..nu mai poti sa faci rost de unul?sau ce are diferit de alte ps2-uri si nu se poate decoda..si dak stii unde l-as putea decoda?
man, am cateva intrebari la tine. cea mai importantae daca ai ceva noutati legate de blocul meu optic pt PS3.
a doua e daca pot sa vin la tine la modat cu un PSP slim lite black cu seria G.
si mai am un prieten care si-a cumparat un WII acum cateva zile. care e treaba cu WII-urile se mai modeaza ca vazusem pe un site acum cateva zile ca au modificat placa de baza la WII si sunt ceva probleme cu modarea. daca e as vrea sa vin cu toate trei odata la tine.
mersi.
donely te rog frumos sa dai add la id`u gigy_smecheru.mi-am luat un psp si sunt nou in bransa si as vrea sa il modez si sa aflu mai multe detalii de la tn.multumesc anticipat !
I-a si tu id-ul lui si nr de telefon de pe prima pagina a threadu-lui,Donely apropo am incercat sa iti dau add la mess dar nu imi merge da-mi si mie add la id djandrei07 te rog ca nu ma lasa sa iti dau add.Merci.
Bookmarks