Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 364 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 81 131 ... LastLast
Results 601 to 620 of 7261

Thread: Modificari Console: Downgrade PS3 la CFW 3.55, PS2, PSP, Xbox 360 Slim, Wii

1. #601 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    @donely e true?
    Attached Images Attached Images untitled.jpg

2. #602 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by ciypriyan View Post
    @donely e true?
    Probabil era vorba despre modare cu chip la modelele vechi dar este un mit, plus ca la ultimile modele nu se mai pot moda cu chip.

3. #603 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    aha

4. #604 SP
    Junior Member demon00's Avatar
    sal sunt nou aici..as avea si eu nevoie de moddare pt un ps2 300004 pls..peste tot ziceau ca nu mai au chipuri sau ceva asa..pls donely ultima mea speranta..dak mai ai vreun chip de 30004 ratacit pe acolo
    psls astept pm sau aici pe topic sau pe ym te-am adaugat

5. #605 SP
    Quote Originally Posted by demon00 View Post
    sal sunt nou aici..as avea si eu nevoie de moddare pt un ps2 300004 pls..peste tot ziceau ca nu mai au chipuri sau ceva asa..pls donely ultima mea speranta..dak mai ai vreun chip de 30004 ratacit pe acolo
    psls astept pm sau aici pe topic sau pe ym te-am adaugat
    Sorry dar nu mai am.

6. #606 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Donely am un prieten care are un PS3..primele modele aparute.Si se juca si deodata s-a stins si nu vrea sa se mai aprinda.Ce crezi ca este?PS3-ul este in starea asta este de cateva luni bune...Poti sa imi dai un PM cu raspunsul poate ti-l trimit sa il faci bine.

7. #607 SP
    Junior Member demon00's Avatar
    si..nu mai poti sa faci rost de unul?sau ce are diferit de alte ps2-uri si nu se poate decoda..si dak stii unde l-as putea decoda?

8. #608 SP
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Donely am un prieten care are un PS3..primele modele aparute.Si se juca si deodata s-a stins si nu vrea sa se mai aprinda.Ce crezi ca este?PS3-ul este in starea asta este de cateva luni bune...Poti sa imi dai un PM cu raspunsul poate ti-l trimit sa il faci bine.
    Trebuie sa il vad. Posibil sa se fi ars sursa de alimentare.

9. #609 SP
    Junior Member cgctaqwa's Avatar
    Mulţumesc pentru ajutorul acordat.

10. #610 SP
    Quote Originally Posted by cgctaqwa View Post
    Mulţumesc pentru ajutorul acordat.
    Cu placere !!

Pentru cei care modeaza X360, ofer Bonus - instalare NXE Full Dashboard + Avatars !!!!

11. #611 SP
    Member Nightfly's Avatar
    Am si eu un Xbox360 Arcade. Iti dau mesaj pe YM sa stabilim o data pentru modare

12. #612 SP
    Quote Originally Posted by Nightfly View Post
    Am si eu un Xbox360 Arcade. Iti dau mesaj pe YM sa stabilim o data pentru modare
    Cu placere

13. #613 SP
    Junior Member andlei's Avatar
    Modat PS2 la Donely. Foarte profesional, recomand 100%.

14. #614 SP
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Cu placere
    Multumesc !!

15. #615 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Ok o sa ii zic sa vada daca poate ajunge la Bucuresti.

16. #616 SP
    Member felixxx's Avatar
    man, am cateva intrebari la tine. cea mai importanta e daca ai ceva noutati legate de blocul meu optic pt PS3.
    a doua e daca pot sa vin la tine la modat cu un PSP slim lite black cu seria G.
    si mai am un prieten care si-a cumparat un WII acum cateva zile. care e treaba cu WII-urile se mai modeaza ca vazusem pe un site acum cateva zile ca au modificat placa de baza la WII si sunt ceva probleme cu modarea. daca e as vrea sa vin cu toate trei odata la tine.
    mersi.

17. #617 SP
    Quote Originally Posted by felixxx View Post
    man, am cateva intrebari la tine. cea mai importanta e daca ai ceva noutati legate de blocul meu optic pt PS3.
    a doua e daca pot sa vin la tine la modat cu un PSP slim lite black cu seria G.
    si mai am un prieten care si-a cumparat un WII acum cateva zile. care e treaba cu WII-urile se mai modeaza ca vazusem pe un site acum cateva zile ca au modificat placa de baza la WII si sunt ceva probleme cu modarea. daca e as vrea sa vin cu toate trei odata la tine.
    mersi.
    Blocul optic este pe drum, dar mai dureaza pentru ca este dementa acum de sarbatori cu transportul. PSP-ul il modam la fel si Wii. Mai vb la tel pe luni.

18. #618 SP
    Junior Member jNeb00N1's Avatar
    donely te rog frumos sa dai add la id`u gigy_smecheru.mi-am luat un psp si sunt nou in bransa si as vrea sa il modez si sa aflu mai multe detalii de la tn.multumesc anticipat !

19. #619 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    I-a si tu id-ul lui si nr de telefon de pe prima pagina a threadu-lui,Donely apropo am incercat sa iti dau add la mess dar nu imi merge da-mi si mie add la id djandrei07 te rog ca nu ma lasa sa iti dau add.Merci.

20. #620 SP
    @jNeb00N1
    @consol3
    Am dat add.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 364 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 81 131 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks