Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 34 of 364 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 84 134 ... LastLast
Results 661 to 680 of 7261

Thread: Modificari Console: Downgrade PS3 la CFW 3.55, PS2, PSP, Xbox 360 Slim, Wii

1. #661 SP
    Junior Member black pearl's Avatar
    donely decodezi si ps3?

2. #662 SP
    Junior Member blondu's Avatar
    dute pe prima pagina

3. #663 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by blondu View Post
    se poate moda un psp 3000???daca da la ce pret?
    Deocamdata nu dar pe sfarsitul lui ianuarie cred ca il putem face.

Quote Originally Posted by black pearl View Post
    donely decodezi si ps3?
    NU exista inca modare pentru PS3

4. #664 SP
    Junior Member blondu's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Deocamdata nu dar pe sfarsitul lui ianuarie cred ca il putem face.

ok multumesc

5. #665 SP
    Au inceput sa apara si la noi primele modele de Wii, cu chipset D2E care au rasina epoxy aplicata pe bios, ca sa faca "imposibila" modarea. Totusi o mana dibace il dovedeste cu brio.....
    Consolele care incep cu seriile de mai jos, au aceasta rasina aplicata. Modarea costa 400 ron pentru cele cu rasina epoxy aplicata.
    UK LEH2247XXXXX
    LEH2306XXXXXX
    EU LEF1128XXXXX
    Attached Images Attached Images blackglue.jpg

6. #666 SP
    Junior Member kaliculas's Avatar
    de curand,modat la donely un ps2, foarte multumit!long live donely! multumesc si sarbatori fericite apropo!

7. #667 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Donely cand modezi o consola cu D2E aratane si noua ca sunt foarte curios cum treci de rasinaimi imaginez ca e foarte greu de modat o asa consola si cred ca vei fi singurul din Romania care va putea moda acest model.

8. #668 SP
    Quote Originally Posted by kaliculas View Post
    de curand,modat la donely un ps2, foarte multumit!long live donely! multumesc si sarbatori fericite apropo!
    MUltumesc si sarbatori fericite si tie.

Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Donely cand modezi o consola cu D2E aratane si noua ca sunt foarte curios cum treci de rasinaimi imaginez ca e foarte greu de modat o asa consola si cred ca vei fi singurul din Romania care va putea moda acest model.
    Cu siguranta ca nu voi fi singurul din Romania care modeaza si cele cu rasina, dar nici multi nu vor fi care sa faca asta curat si fara sa il strice. Am sa pun poze cu prima ocazie.

9. #669 SP
    Junior Member walkman88's Avatar
    hai noroc.. PSP-urile astea cu ta88v3 cam, cand se vor putea moda.. asa cu aproximatie ca nu am ce sa fac cu el.. si in magazine nu prea se mai gasesc psp-uri modabile.

10. #670 SP
    Quote Originally Posted by walkman88 View Post
    hai noroc.. PSP-urile astea cu ta88v3 cam, cand se vor putea moda.. asa cu aproximatie ca nu am ce sa fac cu el.. si in magazine nu prea se mai gasesc psp-uri modabile.
    Cred ca pe la sfarsitul lui ianuarie avem ceva sanse.

11. #671 SP
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Au inceput sa apara si la noi primele modele de Wii, cu chipset D2E care au rasina epoxy aplicata pe bios, ca sa faca "imposibila" modarea. Totusi o mana dibace il dovedeste cu brio.....
    Consolele care incep cu seriile de mai jos, au aceasta rasina aplicata. Modarea costa 400 ron pentru cele cu rasina epoxy aplicata.
    UK LEH2247XXXXX
    LEH2306XXXXXX
    EU LEF1128XXXXX
    Am revenit cu poze facute astazi dupa modare Wii, cu rasina epoxy aplicata pe chipset D2E.
    Attached Images Attached Images dsc00008.jpg dsc00009.jpg

12. #672 SP
    Junior Member newera's Avatar
    Pe unde are donely workshopu k vreau sa modific si eu un xbox?

13. #673 SP
    Quote Originally Posted by newera View Post
    Pe unde are donely workshopu k vreau sa modific si eu un xbox?
    0722 766149 pentru detalii.

14. #674 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    sa inteleg ca FW iXtreme 1.5 este "noua" modare ?ca nu va mai fi nevoie de inlocuirea dvd-romului(lite-on)si ca va costa mai putin ?

15. #675 SP
    Junior Member jNeb00N1's Avatar
    Toata stima si tot respectu pt Donely.......am modat si io azi un PSP la el.E beton omu ! Sarbatori fericite si un An Nou fericit ! :X

16. #676 SP
    Junior Member WhiteTiger's Avatar
    Ai putea sa imi spui si mie exact c formate de filme o sa citeasca ps2-ul dupa modare ?
    MS si sarbatori fericite

17. #677 SP
    @IlieRazvan
    Cei care il scot asa se lauda dar ramane de vazut asta.

@jNeb00N1
    Multumesc mult. Sarbatori fericite si tie.

@WhiteTiger
    Format dvd si dvix daca instalezi pe mem card SMS Player, sau PS2 Reality Media Playe.

18. #678 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Se poate schimba regiunea consolei xbox 360? Adica din NTSC in PAL.

19. #679 SP
    Member felixxx's Avatar
    un wii modat si un ps3 'resuscitat', thanx man.

20. #680 SP
    Quote Originally Posted by felixxx View Post
    un wii modat si un ps3 'resuscitat', thanx man.
    Multumesc si eu !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 364 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 84 134 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks