donely decodezi si ps3?
Printable View
donely decodezi si ps3?
dute pe prima pagina
Au inceput sa apara si la noi primele modele de Wii, cu chipset D2E care au rasina epoxy aplicata pe bios, ca sa faca "imposibila" modarea. Totusi o mana dibace il dovedeste cu brio.....:evil::evil:=D>
Consolele care incep cu seriile de mai jos, au aceasta rasina aplicata. Modarea costa 400 ron pentru cele cu rasina epoxy aplicata.
UK LEH2247XXXXX
LEH2306XXXXXX
EU LEF1128XXXXX
de curand,modat la donely un ps2, foarte multumit!long live donely! multumesc si sarbatori fericite apropo! :D
Donely cand modezi o consola cu D2E aratane si noua ca sunt foarte curios cum treci de rasina:rulez:=D>imi imaginez ca e foarte greu de modat o asa consola si cred ca vei fi singurul din Romania care va putea moda acest model.
hai noroc.. PSP-urile astea cu ta88v3 cam, cand se vor putea moda.. asa cu aproximatie ca nu am ce sa fac cu el.. si in magazine nu prea se mai gasesc psp-uri modabile.
Pe unde are donely workshopu k vreau sa modific si eu un xbox?
sa inteleg ca FW iXtreme 1.5 este "noua" modare ?ca nu va mai fi nevoie de inlocuirea dvd-romului(lite-on)si ca va costa mai putin ?
Toata stima si tot respectu pt Donely.......am modat si io azi un PSP la el.E beton omu ! Sarbatori fericite si un An Nou fericit ! :X
Ai putea sa imi spui si mie exact c formate de filme o sa citeasca ps2-ul dupa modare ?
MS si sarbatori fericite
@IlieRazvan
Cei care il scot asa se lauda dar ramane de vazut asta.
@jNeb00N1
Multumesc mult. Sarbatori fericite si tie.
@WhiteTiger
Format dvd si dvix daca instalezi pe mem card SMS Player, sau PS2 Reality Media Playe.
Se poate schimba regiunea consolei xbox 360? Adica din NTSC in PAL.
un wii modat si un ps3 'resuscitat', thanx man.