Salut!
Am modat la tine un xbox 360 prin primavara-vara...am fost plecat si nu m-am mai jucat pe consola, insa acum as vrea sa vin sa fac un update la modare, probabil ca te voi deranja dupa craciun sau dupa anul nou...pana atunci nu voi rula nici un joc nou. Intrebarea mea este daca inainte sa vin la tine pt. upgrade cu LT+ 1.1 ar trebui sa intru pe LIVE sa imi fac update la consola, si daca este safe cu vechiul mod.
Craciun fericit!
Am pus PS3/UPDATE si am pus patchu in el dar tot nu il vede, am reusit sa bag poze cu el dar updateu nu merge.![]()
daca am un ps3 modat cu stik se poate reveni la starea initiala dinainte de modare pentru a juca pe psn? (daca se poate "de-moda")
am si eu o mica problema. ce consola wii sa cumpar pentru a o moda acum? modelul nou sau cel mai vechi? si daca stiti unde gasesc mai ieftin. merci
Mersi mult, ne auzim
---------- Post added 24-12-2010 at 09:08 AM ----------
Insista comandante. Ceva nu faci bine
---------- Post added 24-12-2010 at 09:08 AM ----------
Ca sa joci pe PSN trebuie sa faci update la 3.55 si adio modare deocamdata. NU mai poti face diwngrade de la 3.55
---------- Post added 24-12-2010 at 09:09 AM ----------
Orice varianta se poate moda numai ca difera metoda de modare, de rulare a jocurilor si costul modarii.
---------- Post added 24-12-2010 at 09:11 AM ----------
Atentie la ce am scris mai sus. NU are nici o legatura fw-ul cu ce ai tu pe HDD. Poti sa stergi, sa formatezi, sa inlocuiesti HDD-ul si tot nu scapi de fw care il ai.
multiMAN 01.11.05 Updated - Experimental PS2 Backup Support Added
Deanrr, continues to deliver for his popular multiMAN manager software. Currently the app does PS3 backups, FTP, file managing, images, HEX reading, MP3′s and now he has added PS2 backup support. The feature is still in the experimental phase and may still need some work. However, this is a very impressive feat and something many of us have been waiting for.
* Fixed mount points reset on launch
* Added experimental support for PS2 game backups
* Other minor fixes
For those of you who wish to experiment with PS2 backups:
1) Proper category_game_tool2.xml required to enable PS2 disc icon in XMB/GAME column in jailbreak mode
2) Original PS2 game required
3) Original PS3 game required
4) PS2 backup extracted in one of the folders where multiMAN looks for games (usually with your PS3 backups)
1) Reboot your PS3 in JB mode
2) Put original PS3 disc
3) Launch multiMAN and mount your PS2 game backup
4) Replace the PS3 disc with original PS2 disc
5) PS2 disc icon should appear in GAMES column. Try to launch it.
Download: multiMAN ver 1.11.05 BASE [20101223_162200].rar
Mersi, eu credeam ca imi trebuie de minim 500 GB...atunci e super ca trebuie sa-mi iau si un cablu HDMIMersi mult!
sal la toata lume si un craciun fericit in primul rand sa fim sanatosi si as avea si eu o intrebare in legatura cu
PS3Key Firmware 4.5 Released ce este si cu ce ne ajuta daca stie cineva
Bookmarks