Nici o veste despre jocurile noi daca se pot juca curand, cele care cer 3.50?![]()
Salut! Vreau sa-mi cumpar un PS3 dar ma deruteaza rau asta (PS3Jailbreak - E3 Card Reader, merge deocamdata numai pe FW 3.41. Daca aveti versiune de de FW mai jos de 3.41, faceti update la consola cu FW-ul 3.41 pus pe un stick si nu de pe net. Daca aveti PS3 cu fw 3.50 sau 3.42 cumparati PS3Jailbreak - E3 Card Reader, care va permite downgrade de la fw 3.50, 3.42 la 3.41 apoi modare jailbreak !!!). De unde stiu eu care PS3 are FW 3.41 si care nu...adica scrie undeva in specificatii? Cred ca razi de mine dar sincer nu stiu si vreau sa nu fac vreo tampenie.
Doua intrebari mai am pentru tine. Exista vreun model anume de hard extern care imi trebuie? Sa inteleg ca de la playcom nu imi recomanzi sa cumpar sub nici o forma? Am citit si sincer m-am cam speriat la ce se spune de ei si i-as evita, tu ce spui?
Scuze ca sunt stresant dar care varianta mi-o recomanzi cea de 160 GB sau 320 GB...ma refer la PS3![]()
320, că sunt unele jocuri de PS3 ce depăşesc 40 GB xD
Edit: Modat 2 console LT+ la donely, jocurile trecute prin agbx functionează perfect! Thx comandante
Salut, pentru un upgrade la LT+ pt un xbox din 2007 se mai poate saptamana aceasta? Si la ce pret?
Multumesc
salut
Imi poti spune te rog la ce pret ai cablu PS3-VGA si ce rezolutie poate suporta ?
Multumesc
PSX Store v1.5b - PS3 Homebrew Added
Teamhades has updated their version of the PSN store, to include homebrew. Previously, the PSN clone, only contained PSN pkg's. The site, is a convenient place to download PS3 content, via your PC. To check it out, there is no download, just simply visit here http://www.psxstore.com
Bookmarks