Don, te rog, poti sa pui un link cu ultimul update pentru PS3Key.
Multumesc.
S-a lansat CFW 3.55 KaKaRoToKS deocamdata ce lipsete de la el e PSN`ul si trebuie sa sign`uiasca cineva homebrewurile gen Open manager gaia , ftp server ca sa putem folosi PS3`ul la versiunea originala 3.55 si sa nu m-ai avem nevoie de stick
Sursa: PS3News.com
si daca pun cfw banuiesc ca nu imi mai trebuie stick si in afara de PSN merg jocurile care cer 3.50 si 3.55?
CFW 3.55 KaKaRoToKS nu ruleaza decat homebrewuri fara jocuri backup. Un cfw complex mai dureaza si se va construi probabil individual sub linux
With KaKaRoToKS PlayStation 3 Custom Firmware, users can now run PS3 homebrew 3.55 signed packages (doesn't support PS3 game back-ups)
cum sa il ridicesa il schimbe eventual... aia o poti face si tu manual deschizand placuta din spate a HDD`ului si schimbandu-l cu altul mai mare. (de 320gb in cazul tau)
salut don am o problema extrem de mare... am aprins ps3-ul de dimineata si nu mai imi merge jailbreak2 nu il mai recunoaste. l-am bagat in laptop si aceeasi problema. nici macar nu se aprinde unul din ledurice este de facut maestre???
BBC News - iPhone hacker publishes secret Sony PlayStation 3 key
asta inseamna ca nu mai e nevoie de jailbreak? stie cineva daca este adevarata stirea sau doar un zvon?
Bookmarks