Salut
Am un PS3USBJailbreak si nu stiu cum pot face 3.55 Spoofing.Pe site-ul lor nu apare nimic cu spoofing 3.55 asa ca te rog sa ma ajuti cu un link.
Salut
Am un PS3USBJailbreak si nu stiu cum pot face 3.55 Spoofing.Pe site-ul lor nu apare nimic cu spoofing 3.55 asa ca te rog sa ma ajuti cu un link.
Salut Don
Sunt interesat sa cumpar un cablu PS3 VGA, te-am mai intrebat sia cum 2 saptamani de el si ai zis k nu ai pe stoc, imi poti spune te rog cam pe cand ai putea primi asa ceva ?
Multumesc
PS3 Usb Jailbreak
Ps3USBJailBreak Programming Tool V1.2.9 For Windows7/vista/xp( AT64S)
Include Hermes v4b & PL3 Payload Ports with PSN Online Play & 3.50 Spoofing. Pentru ce te intereseaza pe tine este OK si cu spoof 3.50.
sal donely....am o consola xbox 360 si se aprinde cercul rosu de la butonul de start ("Red Ring of Death").....ma poti ajuta? si cat ar costa
Salut!
Am un PS2 scph 90004 9c si ma intereseaza modarea soft (am inteles ca este chiar mai benefica decat cea cu chip). se poate moda? sau se poate estima cam cand s-ar putea?![]()
Multumesc!
La modelul asta nu se poate modare soft si nici nu se va putea face vreodata (deci nu ai ce astepta)!!
Iti recomand modarea cu modchip (nu stiu unde ai vazut ca e mai buna modarea soft ! - cu chip ai mai multe avantaje daca modarea e facuta de un profesionist, respectiv iti merg toate jocurile backup si cele pe CD-uri si cele pe DVD-uri normale sau duble, fara sa mai modifici imaginea ISO a jocului si vei putea rula color orice joc - NTSC sau PAL - pe orice fel de TV). Vb. cu Donely ca nu o sa-ti para rau!
Am gasit o pers care modeaza softul cu swap magic... este de incredere, este acelasi lucuru ca si cel cu chip? MS!
De acord, dar nu as vrea sa pierd garantia. Spune-mi te rog care ar fi dezavantajele la modare soft? (daca nu sunt prea insistent). Care ar fi pretul la modare chip, si cine face? scph 90004 9c.
MS!
K, dar te rog, da-mi cateva avantaje pt chipsa iau decizia de a renunta la garantie. Ms! Unde trebuie sa ne int sa o modezi?
0722 766149.
---------- Post added 04-01-2011 at 12:42 PM ----------
Disponibila modare PSP Go, PSP 200x-300x cu Fw 6.31-6.35 = 50 ron !!
---------- Post added 04-01-2011 at 01:08 PM ----------
AI PM cu date de la @haimi708
Sorry man, dar nu sunt permise discutii cu detalii de warez pe forum.
Nu se gaseste nimeni sa imi spuna care sunt avantajele si dezavantajele unei modari soft fata de hard? Donely stiu ca este fan Hard (dar de ce?). MS
Man ti-am dat si PM in care @haimi708 iti explica de ce modare cu modchip. NU purtam discutii de warez pe forum sau nu ai inteles asta?????
Bookmarks