Iti spun eu, s-a scos un semi-jailbreak pt 3.55 de catre GeoHot dar ca se asteapta ca unele homebrew ca si Backu managers sa fie sign`uite ca, consola sa le poata instala crezand ca sunt ceva jocuri originale.
Iti spun eu, s-a scos un semi-jailbreak pt 3.55 de catre GeoHot dar ca se asteapta ca unele homebrew ca si Backu managers sa fie sign`uite ca, consola sa le poata instala crezand ca sunt ceva jocuri originale.
Don, am un PSP 3004 cu fw 6.30 pe care vreau sa l modezi.
Am un cd cu un joc original la el si vreau sa vad daca functioneaza corespunzator totul, dar nu pot sa l joc dak nu fac update de pe acest cd la 6.31.
Pot sa ii fac update ul sau iti e mai bine daca l las asa?
E destul de presanta chestiunea, asa ca te rog sa mi raspunzi cat poti de repede posibil.
Multumesc.
Si eu sunt interesat daca modarea pt. PSP la tine, e permanenta, sau se duce odata cu oprirea PSP-ului ? (nu stand-by). Ma intereseaza pt. un prieten.
Geo Hot a anuntat jailbreak pentru versiunea 3.55 pe site-ul sau keys open doors .Acolo exista o arhiva pe care trebuie sa o descarcati si dupa aceea urmariti tutorialul.
Poti faci update la 6.31 si ii facem pe urma modare
---------- Post added 09-01-2011 at 10:31 AM ----------
NU mai exista modare permanenta numai temporara. Este stabila si usor de remodat
t
---------- Post added 09-01-2011 at 10:33 AM ----------
Asa si ce sa faci cu el ?
This does not enable piracy or backups !!
old homebrew will not work.
new homebrew signing tools coming soon...
nu mai am rabdare sa imi iau stickul maine de la donelyazi il vroiam dar mai astept pana maine,il puteam achizitiona dupa okazii,dar cu asa c.v. si recomandari si pe net si de la prieteni, okazii suck.
![]()
O sa vezi ca o sa te plictisesti
---------- Post added 09-01-2011 at 01:49 PM ----------
Baieti,daca aveti deja stick pentru jailbreak nu faceti acel update pentru ca nu mai aveti ca sa faceti cu stickul jailbreak sau e3 card reader pentru ca nu puteti face jailbreak sau downgrade dupa acel stick de la versiunea 3.55 plus ca inca nu au iesit backup managere !
Asa si ce sa faci cu el ?
This does not enable piracy or backups !!
old homebrew will not work.
new homebrew signing tools coming soon...
sa inteleg ca stickurile actuale nu o sa poata sa faca downgrade de la v3.55 cand o sa apara softul de jailbreak?
vroiam sa achizitionez si eu unul iar cand aparea jailbreak-ul sa-l folosesc....
Multumesc pt. E3 Card Reader-ul trimis la Mures in luna decembrie. Downgrade-ul la 3.41 si salvarea jocurilor a mers repede, dar instalarea GT5 mi-a luat mult timp. Acum totul e OK. Pt. cei care intampina probleme cu GT5 recomand sa urmeze pasii descrisi aici![]()
O intrebare cu acest E3 card daca se face jaibrake-ul ruleaza ps3 jocuri de pe ps2 dvd.
as vrea si eu sa stiu..daca am un psp modat cu 5.03 Prometheus..pot sa fac updat la versiunea 6.20..
si apoi sa-l modez iarasi?
don am o intrebare cam stupida.... exista vre-o posibilitate de a rula jocuri de ps2 pe ps3 inafara de cunoscuta varianta de 60 gb? exista vre-un emulator cv
mda..proasta ideea asta cu modatu d la 6.20..akm nu-mi merg jocurile de dinainte..gen fifa 11...maestre ce crezi ca e de facut..cand intru in prometheu iso loader si dau p fifa de ex..imi intra inapoi in xmb![]()
eu stiu ca majoritatea iso-urilor merg pe 6.20 ..daca ai *.cso..atunci mai da si fail...
Bookmarks