@okayo
@virgiliu
@cipriyan
Multam mult !!
Toata lumea e fericita care se duce la Donely , sincer nu am auzit o plangere. Eu il recomand la toti prieteni mei.
Modare facuta astazi pe noul model de PS2 Slim si anume SCPH 90004 Pal cel cu alimentarea incorporata. Consola cumparata de la Media Galaxy.
Atasez poze mai jos.![]()
Ma mununez la lucrarea unui profesionist , va rog comparati cu ceilalti din "unirea" ( Playcom ) sa vede'ti acolo cum se modeaza cu scotch![]()
Am primit astazi Hdd-ul de Xbox 360 comandat de la Donely, sunt foarte multumit de felul in care m-a ajutat si de pretul la care l-am cumparat de la el.
Este foarte serios si avem noroc ca sunt oameni care ne ajuta sa cumparam accesorii la preturi mult mai mici decat in magazinele din Romania.
Multumesc mult Donely si te recomand prietenilor care vor avea nevoie de serviciile tale !
Salut Donely,te-am sunat aseara... i-am dat nr de telefon prietenului meu ce este interesat de reparearea blocului optic pentru playstation 2,te va suna cand are timp sa vina.10x
donely, nimic nimic cu lite-on din iunie 2008? cum multumeste alxunder, lui ai reusit sa-l faci? apropo daca modare softa inca nu se poate nici ceva modalitate hardware cu chip?
cand modez ps2 , cum ma pot intalni cu cel care mil modeaza , daca nu suntem din acelasi oras ??? spuneti pls !!!!!!
mda, din cate stiu un rachet de la Chisinau cere 200 USD pe o ureche. Iti dai seama cat e pt tot omu![]()
Bookmarks