Astazi modat consola Wii. Rapid si profesionist in fata clientului. Multumesc foarte mult.
Astazi modat consola Wii. Rapid si profesionist in fata clientului. Multumesc foarte mult.
am trimis o consola la donely ,un x360 care cei de la modchipland nu au reusit sa mi-o modeze soft , ca cica ... noh nu merge frate ca are Hitachi-LG GDR-3120L V0079FK si nu merge decat cu cip ... am hotarat sa nu cumpar cip si sa o trimit la donely , si mi-a modat-o fara probleme soft.... mare talent
Salut. Am fost si eu zilele trecute la donely si e un tip de treaba. Din pacate, xboxul meu 360 are lite-on si nu poate fi modificat deocamdata.
Am fost foarte suspicios pe donely(nimci personal cu el asa sunt eu cu toata lumea), dar am cumparat de la el o consola PS2. Merge brici si am luat-o la un pret excelent! Keep up the good work Donely!
Salut,
Sunt alin si as vrea sa-mi zici si mie daca jocurile NTSC USA de PSP merg pe un PSP modat european ?
Merci mult![]()
MS donely pt tot...trimiteti cu incredere consola lui donely pt cei care nu sunt din bucuresti...tipul e de treaba ji te rezolva in orice problema....![]()
Salut...........
Am sters ce ai scris !!!
Este interzis conform regulametului consolegames sa discutam de jocuri backup - warez.
Am fost si eu azi la The Gurusi mi-a transformat un xbox 360 elite in "multisistem" si, de asemenea, mi-a reparat un wii stricat de "cei din Unirea". Super serios, rapid, priceput si ieftin...ce sa mai...if you want the best, go to the best
Ms inca odata Donely!
P.S.: Are si preturi foarte bune la accesorii
Azi am fost Don si mi-a modificat al treilea Xbox 360. Merge excelent ca si celelalte doua. Mult respect pentru un profesionist adevarat !
![]()
PSP slim component av cable (Iron) pentru TV = 60 lei
- cu acest cablu merge sa pun si jocuri pe TV? (bineinteles pe un TV cu progresive scan) Eu am deja un cablu pt PSP sa-l pun pe TV cu 3 iesiri insa nu ma pot juca pe TV. Merg doar filmele.
Am inteles ca trebuie un cablu special
. asa ca d-aia intreb ce fel de cablu ai tu.
Mersi frumos.
Bookmarks