Nu are Donely de unde sa stie,se poate moda intr-o ora sau intr-un an adica depinde de cei care se ocupa cu crearea programelor pt. modare.
Nu are Donely de unde sa stie,se poate moda intr-o ora sau intr-un an adica depinde de cei care se ocupa cu crearea programelor pt. modare.
domnul donely, am o consola din 2006 (xbox 360) cred k are dvd-rom hitachi lg... se poate schimba dvd-rom-ul? si daca da cat m-ar costa...? multumesc anticipat! doar dvd-romul dak e, k mi-l montez eu.....
maestre Donely se gaseste la dvs un mobo GH-022 pt ps2 v7?aceste placi de baza sunt la fel la toate ps2 v7?sau trebuie una de la un model exact ca al meu [39004]?![]()
@slutu
Daca este vorba despre PS3-ul din Timisoara afla te rog fara suparare, ca nu am timp sa repar stricaciunile dupa un AMATOR care si-a bagat nasul in el si l-a facut varza si aici ma refer la mecanica si la clipsurile care prind cablurile intre dvd-rom si placa de baza care erau rupte. Ti-am pus bloc optic nou restul sa faca meseriasul lui peste pe mana care l-ai dat prima data. Pacat nu ti-am facut niste poze sa vezi pe mana cui l-ai lasat. Timpul si nervii mei conteaza mai mult. Cand mi-ai spus de consola nu mi-ai dat detalii in ce stare era. Am crezut ca trebuie numai blocul optic schimbat si atat, nu sa pierd cateva ore sa ma chinui sa pun mecanica la punct si cu asta am incheiat. De cum incolo cand ai o problema, apeleaza din prima la cineva care se pricepe. Va fi in avanatajul tau.
@Cristy28
Nu am asa ceva.
Donely,fa si mie te rog frumos lista de preturi pt urmatoarele console pe care vreau sa ti le aduc la modat.
Ps2 PAL ultimul model(9004)
Ps2 NTSC (9000)
Gamecube NTSC
Zi-mi la fiecare in parte cat costa.
Si poti sa ma programezi si pe mine pe 13 martie?
Intrebare (una singura): daca modezi consola firmware (software) se pierde garantia ? Intreb datorita RROD-ului.
salut din nou , ce diferenta este intre cablul VGA vandut de tine si cel din magazine la ~130 ron ? vreo dif de calitate ?
Controller wireless cand mai aduci si la ce pret (am auzit 3 martie .. ) ? mersi reply /pm
Bookmarks