Sa aveti toata increderea in Donely!!! Este o persoana foarte serioasa si corecta! Nu va faceti griji, chiar daca trimiteti aparatul prin curierat! Toata stima, Donely!
Sa aveti toata increderea in Donely!!! Este o persoana foarte serioasa si corecta! Nu va faceti griji, chiar daca trimiteti aparatul prin curierat! Toata stima, Donely!
Blocul optic la ps3 este sensibil si se strica. Si de aceea se schimba cu unul nou, nu se schimba pentru a citi jocuri piratate.
Salut Donely ! Cand mas gandi sa achizitionez un playstation 2 second trebuie sa am grija sa nu fie rulat prea mult (jucat) pt ca inseamna ca e obosita lentila ??????? sau pot sa apara si alte tipuri de defecte ??? daca da cam care sunt acestea sau cel putin care sunt cele mai intalnite ????
Salut
Am modat anul trecut o consola Xbox 360 cu LiteOn inainte sa apara ixtreme 1.5 deci a fost nevoie de inlocuirea dvd-rom -ului. As vrea sa stiu cat ma costa sa modez LiteOn-ul la ultima versiune ixtreme si daca te intreseaza sa faci modarea in schimbul dvd-rom -ului Benq pe care l-am cumparat de la tine atunci.
Donely, consola mea Core ... pe care ai updatat-o cu 1.51 ... O pot conecta la un TV HD?? Are mufa?? sau ceva de genu ...
o poti conecta la un tv HD, dar nu prin HDMI ci printr-un cablu component
Bookmarks